Επικαιρότητα

Latest

Άριστος ο φάκελος του Αστέρα για την νέα αδειοδότηση της Super league

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη διήμερη συνεδρίασή του, εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1) μεταξύ των οποίων και του Αστέρα Τρίπολης με τον κιτρινομπλέ

Περισσότερα

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επίθεση εναντίον των διαδηλωτών στην Καλαμάτα

Η κυβέρνηση της ΝΔ, με την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στη συγκέντρωση εργατικών σωματείων και άλλων φορέων της Μεσσηνίας έξω από τα δικαστήρια της Καλαμάτας, όπου διεξάγεται η δίκη για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, επιβεβαιώνει ότι στόχος είναι η

Περισσότερα

Εκδήλωση για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στη Γεωργία με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος DigiAgriFood διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Ψηφιακός μετασχηματισμός στη Γεωργία».

Περισσότερα

Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο στο Κιλκίς

Ένας 45χρονος έπεσε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας από τα πυρά ενός 54χρονου κτηνοτρόφου, στην περιοχή των Μουριών, στο Κιλκίς. Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου.

Περισσότερα

Έλληνες δημοσιογράφοι ψήφισαν τον Άρη Διαμαντόπουλο ως τον καλύτερο διαιτητή της χρονιάς στην Super League

Οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν ρεπορτάζ της Super League έπειτα από ψηφοφορία τους ανακήρυξαν τον Άρη Διαμαντόπουλο ως τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή του πρωταθλήματος που μόλις ολοκληρώθηκε.

Περισσότερα

ΚΚΕ Αρκαδίας: Κριτήριο ψήφου, η Υγεία του λαού

Τα 500.000 ευρώ που κοστίζει καθημερινά η συμμετοχή της φρεγάτας «Υδρα» στην πολεμική αποστολή της ΕΕ, αν δίνονταν για τις ανάγκες της Υγείας, τα κενά σε προσωπικό στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και τα ΚΥ δεν θα υπήρχαν.

Περισσότερα

Αστυνομικός σκύλος «ξετρύπωσε» την κάνναβη που έκρυβε 38χρονος

Συνελήφθη, χθες (20.5.2024) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία και κατάστημά του, βρ

Περισσότερα

Η χρονιά της δικαίωσης του Σπύρου Λαγού

Άκουσε, πολλά, αμφισβητήθηκε, έφαγε αμέτρητα σχόλια και χλευάστηκε, ρίσκαρε και τελικά δικαιώθηκε κάνοντας το με την αξιοπρέπεια του και την δουλειά του, κάνοντας το με σύνεση και πίστη πως θα τα καταφέρει. Ναι, για τον Σπύρο Λαγό μιλάω.

Περισσότερα

Δύο Διεθνείς διακρίσεις στο ITF Seniors Macedonia για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ.

Περισσότερα

Δίκη για το ναυάγιο της Πύλου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες στην Καλαμάτα ο Νίκος Κουτουμάνος

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» της Περιφέρειας Πελοποννήσου Νίκος Κουτουμάνος βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες στην Καλαμάτα, έξω από τα δικαστήρια, όπου πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία για το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου.

Περισσότερα

Πρωτάθλημα και κύπελλο και Γ’ Εθνική… Παναρκαδικέ

Ο Παναρκαδικός επέστρεψε εκεί που ανήκει και επίσημα και από την νέα αγωνιστική χρονιά θα παίζει και πάλι στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία μια μαγική σεζόν και επιβεβαιώνοντας το πλάνο που είχε βάλει σε εφαρμ

Περισσότερα

Σήμερα ο Εσπερινός της εορτής των Πολιούχων της Τρίπολης

Ξεκινούν την Τρίτη 21 Μαΐου οι ιερές Ακολουθίες της μνήμης των πολιούχων της Τρίπολης Αγίων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου, με την υποδοχή των ιερών λειψάνων από την Ιερά Μονή Βαρσών και της τίμιας κάρας του Αγίου Νεομάρτυρα Δημητρίου από τον Μη

Περισσότερα

Ξεκίνησε η δίκη για το ναυάγιο της Πύλου - Ένταση στα δικαστήρια Καλαμάτας

Ένταξη σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 21/5 έξω από τα δικαστήρια της Καλαμάτας πριν την έναρξη της δίκης για τους 9 Αιγύπτιους κατηγορούμενους για το ναυάγιο της Πύλου.

Περισσότερα

Παραμονή Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ψηλή Βρύση (pics)

Παραμονή Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης γιορτάζει η μία από τις δύο εκκλησίες του χωριού! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψηλής Βρύσης εύχεται σε όλους τους εορτάζοντες υγεία και ευημερία. Χρόνια πολλά και οι Άγιοι προστάτες όλων μας!!

Περισσότερα

Τρίπολη: Ανήλικος έκλεψε ποδήλατο και συνελήφθη

Συνελήφθη, χθες (20.5.2024) το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, ανήλικος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε ποδήλατο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε.

Περισσότερα

Σελίδες