Καταγγελία ΕΛΜΕ Αρκαδίας: Σοβαρός τραυματισμός καθηγητή στο σχολείο του Λεβιδίου

Καταγγελία ΕΛΜΕ Αρκαδίας: Σοβαρός τραυματισμός καθηγητή στο σχολείο του Λεβιδίου

Φεβρουάριος 01, 2022 - 22:55
16 σχόλια

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Αρκαδίας καταγγέλλει την ανυπαρξία ουσιαστικών μέτρων προστασίας κατά το άνοιγμα των σχολείων μετά την πρόσφατη κακοκαιρία. Συνάδελφος εκπαιδευτικός τραυματίστηκε σοβαρά καθώς γλίστρησε στον πάγο στο προαύλιο του Γυμνασίου-Λυκείου Λεβιδίου.

Είναι αδιαπραγμάτευτος όρος όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας να κινούνται στους χώρους των σχολικών μονάδων με κάθε ασφάλεια και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Απαιτούμε να αποδοθούν οι ευθύνες για το συγκεκριμένο περιστατικό, όπου αυτές αναλογούν.

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Ο Πρόεδρος               Ο Γ. Γραμματέας

Ανδρέας Γιαννόπουλος     Φώτης Γιακουμής

Ειδήσεις: 

16 Σχόλια

Η ΕΛΜΕ πρέπει να βλέπει πολύ τηλεόραση. Όπου Όλοι ψάχνουν άλλους για να αποδώσουν ευθύνες. Ας πρόσεχε και ας το καθάριζε μόνος του το Σχολείο, όπως έκαναν οι δάσκαλοι παλιά. Και όπως κάνουν οι Αμερικανοί και άλλοι, που οι ίδιοι καθαρίζουν τις αυλές των σπιτιών τους και τα πεζοδρόμια από το χιόνι.

Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΜΕ . ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;

Ο άνθρωπος έσπασε το πόδι του και ο κάθε πικραμένος και κομπλεξικός γράφει την εξυπνάδα του. Δεν υπάρχουν όρια τελικά στην ηλιθιότητα

Να σηκωθούν επειγόντως τα sinuk κ να ρείξουν αλάτι στο Λεβίδι Αρκαδίας στο προαύλιο τι τα έχουμε καθηλωμένα....ότι να ναι για τα πανηγύρια.

17.43 συμμεριζόμαστε τον πόνο του ανθρώπου, δεν είμαστε άσπλαχνοι. Αλλά ξέρεις τι μας λες εσύ. Ότι εάν σπάσω το πόδι μου στο δρόμο από γλίστρημα στον πάγο, τότε να βγω και να κάνω μήνυση στο Δήμαρχο, ή σε όποιον άλλο θέλω. Πάντα φταίει κάποιος άλλος, εκτός από μας.

Πόση κακία πια...στα σχόλια.. Τι να πει κανείς..Ο άνθρωπος έχει συντριπτικό κάταγμα στο πόδι του ..

10:41 ρε συ γυαλιστή, έγραψε κάποιος εδω για το δήμαρχο?? τι πετάγεσαι κάθε και τρεις και λίγο. Πεινάλα ε πεινάλα λάδωσες το αντεράκι σου 2,5 χρόνια απο μας που σε βάλαμε εκεί που είσαι τώρα. Ελα πάλι να πεις.... "να σε βάλουμε στο ψηφοδέλτιο" και θα καταλάβεις

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.