Κανένα θέμα με Ρεντούλη στα Βέρβενα - Συνεχίζει κανονικά στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή

Κανένα θέμα με Ρεντούλη στα Βέρβενα - Συνεχίζει κανονικά στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή

Φεβρουάριος 01, 2024 - 13:42
4 σχόλια

Ένα πέπλο μυστηρίου αναφορικά με σχόλια που ήθελαν τον Τάσο Ρεντούλη να έχει αποχωρήσει από τον Ηρακλή Βερβένων (πατήστε ΕΔΩ) λύθηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο έπειτα από επικοινωνία μας με τον έμπειρο Κυνουριάτη τεχνικό.

Ο Τάσος Ρεντούλης παραμένει κανονικά στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Βερβένων με την ομάδα του την εφετινή σεζόν να πραγματοποιεί μια πάρα πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας έχοντας συνέπεια και αγωνιστική σοβαρότητα τόσο στα αποτελέσματα της όσο ασφαλώς και με την γενική της ποδοσφαιρική εικόνα στο γήπεδο.

Χαρακτηριστικά ο Τάσος Ρεντούλης σε ερώτηση μας σχετικά με τα σχόλια περί αποχώρησης του μας είπε: Δεν τα έχω διαβάσει και δεν με νοιάζει τι μπορεί να γράψει κάποιος ανώνυμα. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Είμαι και παραμένω ως το τέλος της χρονιάς στον Ηρακλή. Ανάμεσα σε εμένα, την διοίκηση της ομάδας και τους παίχτες υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και μια πολύ καλή σχέση. Συνεχίζω και συνεχίζουμε όλοι μαζί με στόχο το καλύτερο για τον Ηρακλή.

Με αυτά του τα λόγια ουσιαστικά ο Τάσος Ρεντούλης βάζει «stop» στην όποια φημολογία αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες μέσω ανώνυμων σχολίων στέλνοντας την δική του απάντηση προς πάσα κατεύθυνση.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Η ΚΟΟΥΤΣΆΡΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕ. ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΒΛΈΠΕΤΕ ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΤΈ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΟΥΤΣΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΡΕΝΤΟΥΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ.. ΚΟΟΥΤΣΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Η Αρκαδία μπορεί να έρθει πλέον, στους κανονικούς ρυθμούς.... κύριοι, και κυρίες γυρίστε στην καθημερινότητα σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.