Καλαμάτα: Η σύζυγος και τα δύο παιδιά του πιλότου παρακολουθούσαν τη μοιραία πτήση

Καλαμάτα: Η σύζυγος και τα δύο παιδιά του πιλότου παρακολουθούσαν τη μοιραία πτήση

Δεκέμβριος 27, 2023 - 15:13
1 σχόλια

Φωτογραφία: Εφημερίδα «Θάρρος»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την αεροπορική τραγωδία στην Καλαμάτα με θύμα τον 40χρονο επισμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας, Επαμεινώνδα Κωστέα. Ο πιλότος του εκπαιδευτικού αεροπλάνου της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο, λίγο πριν τις 11:30 το πρωί, έκανε τη μοιραία πτήση και είχε ως θεατές την οικογένειά του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύζυγος και τα δύο παιδιά του άτυχου επισμηναγού βρέθηκαν ως θεατές κοντά στο σημείο της εκπαιδευτικής πτήσης καθώς ήταν η τελευταία πτήση του αγαπημένου τους προσώπου και ήθελαν να τον καμαρώσουν. Ο 40χρονος δεν πρόλαβε να ανοίξει το αλεξίπτωτό του, με την τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια των συγγενών του. Έτσι η άτυπη γιορτή που του είχαν ετοιμάσει για την τελευταία πτήση  που θα εκτελούσε με τον συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους έμελλε να εξελιχθεί σε τραγικό εφιάλτη.  Το εκπαιδευτικό αεροπλάνο Τ-2E Buckeye κατέπεσε κατά την επιστροφή του, μισό ναυτικό μίλι βορειοδυτικά του αεροδρομίου της Καλαμάτας στο χωριό Άρι στην περιοχή Μακρομάνη.

dikaiologitika.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κάποια στιγμή θα πρέπει να διερευνηθούν οι ευθύνες να δούμε γιατί έχουμε τόσα ατυχήματα κτλ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.