Κ. Μπεντεβής: Η Αρκαδία πρέπει να αποκτήσει Περιφερειακό Νοσοκομείο, Πανεπιστημιακό Campus και Βιομηχανικό πάρκο (vid)

Κ. Μπεντεβής: Η Αρκαδία πρέπει να αποκτήσει Περιφερειακό Νοσοκομείο, Πανεπιστημιακό Campus και Βιομηχανικό πάρκο (vid)

Σεπτέμβριος 06, 2023 - 19:00
19 σχόλια

Μετά την πρόσφατη υποψηφιότητά του στις εθνικές εκλογές με την Νέα Δημοκρατία, ο κ. Κωνσταντίνος Μπεντεβής, μίλησε στο ArcadiaPortal.gr για τους λόγους που μπαίνει ξανά σε μία προεκλογική διαδικασία και ζητεί από τους πολίτες να τον στηρίξουν με την ψήφο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Ο κ. Μπεντεβής αναφέρθηκε στην παράταξη «Η Πελοπόννησος Μπροστά», της οποίας είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στον επικεφαλής της Δημήτρη Πτωχό και ανέπτυξε τις προτάσεις του για την ανάπτυξη της Αρκαδίας.

Όπως είπε, η διάθεσή του να προσφέρει δεν εξετάζει «καρέκλες». Αποδεχόμενος την πρόταση της παράταξης για συστράτευση στις περιφερειακές εκλογές βρίσκεται το ψηφοδέλτιο του κ. Πτωχού. Δεν μπορούσε να τον αφήσει αδιάφορο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η πρόσκληση, και αποκάλυψε ότι ρόλο σε αυτή την αποδοχή έπαιξε και η προσωπική παρότρυνση του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Πτωχός, είναι ένας νέος άνθρωπος, με μεγάλη εμπειρία στην διοίκηση και έρχεται από τον ιδιωτικό τομέα που φαίνεται ότι θέλει αμεσότητα και αποτελεσματικότητα

Σε αυτή την πρώτη του συνέντευξη ο κ. Μπεντεβής, ανέπτυξε τις προτάσεις του για την Αρκαδία, προτάσσοντας το δημογραφικό, την ανεργία, τον πολιτισμό, τον τουρισμό και φυσικά την υγεία.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αναγκαιότητα δημιουργίας του βιομηχανικού πάρκου στη Μεγαλόπολη, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει άμεσα να ξεκινήσει το έργο, προκειμένου να έρθουν επενδύσεις που τόση πολλή ανάγκη έχει ο τόπος.

Ένα ακόμα έργο που πρέπει άμεσα να προχωρήσει, είναι το Πανεπιστημιακό campus στο παλιό Ψυχιατρείο Τρίπολης, ανέφερε, τονίζοντας ότι αυτό το έργο θα βρίσκεται σε προτεραιότητα αν η παράταξή του αναδειχθεί ως η επόμενη περιφερειακή αρχή.

Πρέπει να αποκτήσουμε μία περιφερειακή συνείδηση

Όσον αφορά την αναβάθμιση της Υγείας, ο κ. Μπεντεβής και από την επαγγελματική του ιδιότητα, γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες που έχει αυτός ο τομέας.

Η Τρίπολη χρειάζεται ένα μεγάλο περιφερειακό Νοσοκομείο. Αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο ούτε ακριβό

Τέλος, ο κ. Μπεντεβής, προτού στείλει το μήνυμά του στους αναγνώστες μας, αναφέρθηκε στην επικαιρότητα και στο θλιβερό συμβάν στον Πειραιά, που αποτέλεσμα είχε να χάσει τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη Κωνσταντίνου Μπεντεβή υποψήφιου της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά»


19 Σχόλια

και γιατί τόσο καιρό με τον Νίκα δεν τα έκανε η Κυβέρνηση σε συνεργασία. Ο Πτωχός είναι πιο καλός ή πιο όμορφος;;;;

Μόνο με τριπλασιασμό της εκτάσεως του Πανεπιστημίου Πελλοπονήσου με 7-8 καινούρια κτίρια και 4-5 φοιτητικές εστίες ( 2500-3000 ) extra φοιτητές και 140-160 καινούριες πολυκατοικίες στην Τρίπολη λύνεται το οικονομικό και αναπτυξιακό πρόβλημα του δήμου Τριπόλεως ( + 35:χρόνια πρόβλημα τώρα!!!).

Μπλα Μπλα Μπλααααα - χρειάζονται τουλάχιστον 6 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ξενοδοχεία 4**** αστέρων στην Τρίπολη για να αναπτύξεις τουρισμό σε όλη την διάρκεια του χρόνου , Τώρα έχουμε μόνο δύο!! και τα δύο χτισμένα την δεκαετία του 1950!!

@19:09 - Ο Νίκας ήταν Περιφερειάρχης Μεσσηνίας. Πιθανότατα πίστευε ότι μας έκανε και χάρη που ερχόταν στην Τρίπολη.

Φαντάζομαι θα φέρετε και θάλασσα. Με το που βγει πάλι η παράταξη σας η Πελοπόννησος στον πάγο και στο τέλος της θητείας σας πάλι υποσχέσεις και θα. Δεν βαρεθήκατε ήθελα να ξερα

Παύλο ο Πτωχος θα είναι περιφερειαρχης Αρκαδίας; Εγώ ξέρω Πελοποννήσου όταν μιλάτε για περιφέρειες Μεσσηνίας, Αρκαδίας κλπ είστε.........

Πόσο ταπεινός και αυτός...μου ζήτησε ο Μητσοτάκης (ουάου...). Και αφού δεν του βγήκε βουλευτής, είπε μήπως του κάτσει περιφερειακός σύμβουλος.... όχι όμως δε θέλει καρέκλα... ότι κάτσει..

Ο Πτωχός Μεσσήνιος είναι επίσης, Παύλο. Να σκέφτεσαι λίγο, πριν γράψεις τη νέα φιλοσοφία σου. Μην τον καις τον ανθρωπάκο.

Κώστα ...σκέφτηκες μήπως έκανες λάθος που έθεσες υποψηφιότητα για Περιφερειακός Σύμβουλος. Λέω μήπως.

Κώστα ...σκέφτηκες μήπως έκανες λάθος που έθεσες υποψηφιότητα για Περιφερειακός Σύμβουλος. Λέω μήπως.

Γιατρέ, η όποια συμπάθεια και να σου είχα χάθηκε μετά την υποψηφιότητά σου στο πλάϊ του Πτωχού και των ορφανών αγυρτών του Νίκα. Πολύ κρίμα

Μην ζωρηζεσε βαλκανικε Σφυριζαιο -- ΝΑΙ ο Δημήτρης ΠΤΩΧΟΣ θα είναι Περιφερειάρχης με διάφορα 24000 ψήφων και παραπάνω ....η άλλη πλευρά μέχρι το Δεκέμβριο πίσω στα κλουβιά τους και τα γηροκομεία τους........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.