Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας: Κοινός συκοφάντης ο Τσιαμούλος

Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας: Κοινός συκοφάντης ο Τσιαμούλος

Απρίλιος 07, 2015 - 22:45
39 σχόλια

Με έκπληξη διαβάσαμε στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο της 3-4-2015, δηλώσεις του κ. Τσιαμούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο με τις οποίες εγκαλεί τον Ιατρικό Σύλλογο για τρία πράγματα:

1ον, ότι “κάποιες φορές ομιλεί σωστά και κάποιες όχι και ότι πολλές φορές κρίνονται -οι γιατροί- ως εντεταλμένοι”,
2ον ότι “ο Ιατρικός Σύλλογος άργησε πολύ να τοποθετηθεί στο μείζον πρόβλημα (των σκουπιδιών)” και,
3ον ότι ο ΙΣ “τοποθετήθηκε λάθος όταν ήδη το πρόβλημα ήταν μεγάλο”

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΙΣΑ συνεκλήθη εκτάκτως την Δευτέρα 6 Απριλίου και μετά από ομόφωνη απόφαση, θεωρεί συκοφαντικά και προσβλητικά για τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας τα λεχθέντα.

Ο ρόλος μας είναι να προστατεύουμε και να προειδοποιούμε για κινδύνους που αφορούν τη δημόσια υγεία και όχι να αντικαθιστούμε αιρετούς άρχοντες που κατά το πολιτικό τους συμφέρον κρίνουν θετική ή αρνητική την παρουσία μας.

Να μας απαντήσει ο κ Τσιαμούλος επακριβώς από που συνάγεται το γεγονός ότι ο ΙΣ έδρασε ως εντεταλμένος κάποιου, ποίου και υπό ποιες ακριβώς συνθήκες. Να σταματήσει και ο ίδιος αλλά και οποιοσδήποτε άλλος παράγοντας να εμπλέκει τον ΙΣ και την υγεία του λαού στα πολιτικά του παιχνίδια.

ΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ποιες ακριβώς ενέργειες έκανε ο ΙΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ και πότε:

Την 18-11-2015 εξέδωσε λεπτομερέστατο Δελτίο Τύπου το οποίο περιελάβανε ενημέρωση για τις μολυσματικές νόσους που καραδοκούν από τη συσσώρευση των απορριμμάτων, παρέθεσε αναγκαία μέτρα πρόληψης και κατέληγε με έντονο ύφος, ως εξής: «Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ:
ΖΗΤΑ: Την άμεση αποκομιδή όλων των απορριμμάτων χωρίς άλλη καθυστέρηση και την κατά νόμο απρόσκοπτη αποκομιδή τους. ΘΕΤΕΙ τους Βουλευτές του Νομού, τα αρμόδια όργανα της Περιφέρειας, του Δήμου, και κάθε άλλο αρμόδιο όργανο, προ των ευθυνών τους και ΖΗΤΑ να σταματήσουν τυχόν πολιτικά ή οικονομικά παιχνίδια σε βάρος της υγείας του λαού, όλοι δε, να καθίσουν σε ένα κοινό συναινετικό τραπέζι και να δώσουν βιώσιμη και νόμιμη λύση στο πρόβλημα.»
Στις 17 Φεβρουαρίου, “αποφάσισε ομόφωνα όπως αποσύρει τη συμμετοχή του ως φορέας του νομού από τη διεκδίκηση της Τρίπολης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021 θεωρώντας ως περιττή υποκρισία τη διεκδίκηση όταν η πόλη αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα αυτονόητα.”
Ενδιάμεσα, ο Πρόεδρος ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας, ενημέρωναν και προσωπικά για τους κινδύνους τα ντόπια και τα Αθηναϊκά ΜΜΕ
Στις 20 Φεβρουαρίου με έγγραφό του καλεί το ΚΕΕΛΠΝΟ να έλθει και να εκτιμήσει την κατάσταση.
Στις 2 Μαρτίου και επειδή κάποιοι άρχισαν να διαδίδουν ψευδώς φήμες περί λοιμώξεων (μέχρι και φήμες για νοσηλεία περιστατικών με τύφο ακούσαμε!) και ο κόσμος είχε αρχίσει να πανικοβάλλεται, ο ΙΣ θεώρησε καθήκον του να βγεί και να ενημερώσει ότι μέχρις εκείνης της στιγμής ουδέν ύποπτο κρούσμα σχετιζόμενο με το πρόβλημα, είχε καταγραφεί. Και πάλι όμως κατέληγε ότι “δεν θα πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι και να μην εντείνουμε τους αγώνες για την επίλυση του προβλήματος.”
Στις 16 Μαρτίου σε κοινή τους συνέντευξη ο Πρόεδρος και ο Δντης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενημερώνουν το κοινό και επισημαίνουν και πάλι ότι υγειονομικός κίνδυνος από τα σκουπίδια φυσικά και υπάρχει, αλλά δεν έχουν καταγραφεί επιδημίες όπως μερικοί (για ιδιοτελείς σκοπούς;) διέδιδαν.
Στις 18 Μαρτίου, στέλνει την γνωστή σε όλους επιστολή στον Υπουργό Υγείας, ζητώντας του να μεσολαβήσει για την επίλυση του προβλήματος
Τέλος στις 23 Μαρτίου, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την μη αποκομιδή των στερεών αποβλήτων της πόλης της Τρίπολης, δεδομένου ότι η συσσώρευσή τους σε συνδυασμό με την αρχόμενη αύξηση της θερμοκρασίας, έθετε πλέον σε σοβαρότατο κίνδυνο την δημόσια υγεία. Ο ΙΣ επεσήμανε στην αναφορά του ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ της καταστάσεως.

Ας σημειωθεί ότι: μεμονωμένα μέλη του ιατρικού συλλόγου που έχουν εκφραστεί δημόσια, όπως έχουν δικαίωμα βέβαια, για επιπτώσεις του αναφερόμενου προβλήματος έχουν καλεστεί από το σύλλογο να εξηγήσουν γιατί δεν ενημέρωσαν εγκαίρως πριν από τις δημόσιες δηλώσεις τους τα αρμόδια όργανα της πολιτείας (Υγειονομικό και Ιατρικό Σύλλογο) όπως βέβαια και να προσκομίσουν τις επιστημονικές αποδείξεις των λόγων τους. Τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας έχουν όπως όλοι οι πολίτες υποχρέωση και δικαίωμα να εκφράζουν τις προσωπικές πολιτικές, κοινωνικές ή άλλες απόψεις τους και δεν ευθύνεται το θεσμικό όργανο γι’ αυτές. Παρακαλούμε λοιπόν όποιον έχει αντιρρήσεις ή διαφωνίες με συγκεκριμένα μέλη να αναφέρεται σε αυτά και να μείνει μακριά από τον Ιατρικό Σύλλογο που παραμένει ένας επιστημονικός θεσμός εκλεγμένος και πολιτειακά αναγνωρισμένος.

Μετά από όλα αυτά, ο ΙΣ καλεί τον κ. Τσιαμούλο να ανακαλέσει τις ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις του και να ζητήσει δημόσια συγνώμη ή να αποδείξει τα λεγόμενά του, άλλως ο ΙΣ είναι υποχρεωμένος να προσφύγει σε κάθε ένδικο μέσο προκειμένου να προασπίσει τον θεσμικό του ρόλο, θεωρώντας τον εν λόγω Δημοτικό Σύμβουλο ως κοινό συκοφάντη. Στους πολίτες της Τρίπολης δηλώνουμε για μια ακόμη φορά ότι ο ΙΣ Αρκαδίας θα στέκεται ακοίμητος φρουρός της Δημόσιας Υγείας και της Αλήθειας, θα επιτελεί δε τον επιστημονικό του ρόλο χωρίς εξαρτήσεις και χωρίς να εμπλέκεται σε πολιτικάντικα παιχνίδια που τόσο κακό έχουν κάνει στον τόπο μας και την Πατρίδα μας.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ψυχογιός Βασίλειος                                                         Μπεντεβής Κωνσταντίνος
Ιατρός                                                                                             Ιατρός
Ακτινοδιαγνώστης                                                                Βιοπαθολόγος

Ειδήσεις: 

39 Σχόλια

θερμα συγχαρητηρια στον Ιατρικο Συλλογο και ας μαζευτει ο φτεχτης της καταντιας της πολης κ. ανευθυνος που παντα προτρεχει και προκαλει μονο καταστοφη στην πολη. Μην ξεχναμε εκεισε το πλατωμα χωρις πρωτα να υπαρχει αλλη λυση αρα μην τα βαζει με αλλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Μα καλα ειναι σοβαροι ανθρωποι εκει στον ΙΣΑ? Επιστημονες ανθρωποι εφαγαν τοση ωρα να συνεδριαζουν και τοση ωρα για να γραψουν ανακοινωση ωστε να απαντησουν σε ποιον? στον μεγα πολιτικο ανδρα της πολης μας Νικο Τσαμουλο? Λιγη σοβαροτητα παιδια.

Μια χαρά τα λέει ο Τσαμούλος, ακόμα πριν 10 μέρες λιδορούσατε το Δαύρο ότι κινδυνολογεί και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα άμεσο με τα σκουπίδια κάτω 3 1/2 μήνες, Αλήθεια θα μας πείτε τα μικροβιακά στελέχη ψευδομονάδων, τύφων και παράτυφων ποια αντοχή έχουν στο περιβάλλον; μόνο έτσι θα καταλάβουμε ότι ακόμα για τους επόμενους 3 μήνες τουλάχιστο έχουμε πρόβλημα λόγω ύπαρξης και μόλυνσης του περιβάλλοντος από ανθεκτικά μικροβιακά στελέχη !!!!!

"Γιάννη Κατσαρέ" ή εισαι μειωμένης αντιλήψειως ή εισαι βαλτός: για δώσε ένα απόσπασμα που ο ΙΣ λοιδόρησε τον κύριο αυτο; Και απ οτι είδα, ο κύριος αυτός ισχυρίστηκε ΨΕΥΔΩΣ οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ επιδημίες. Άλλο αυτό και άλλο το "κινδυνολογώ". Αφήστε τις εξυπνάδες. Τυχερός ηταν πάντως που γλύτωσε τη μήνυση, διότι είχε πανικοβληθεί ο κόσμος. Ο ΙΣ απ οτι είδα έλεγε πάντα οτι μεγάλος κίνδυνος καραδοκεί. Ο άλλος ο Τσιαμουλος έβαλε τον σύμβουλό του τον Νίκου να δώσει συνέντευξη τύπου και να τρομοκρατήσει τον κοσμο με ψεύτικες επιδημίες για να προσεταιριστεί ωφέλη πολιτικά. Έλεος πια με το κάθε νούμερο. Ο κόσμος δεν τρώει λάχανα πια. Μπράβο στον Σύλλογό μου!

Τώρα τι μας λέτε και σεις .Ο μισός Ιατρικός σύλλογος είναι εκλεγμένοι ή υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.... δεν χρειαζεται περαιτερω εξήγηση το θέμα....

ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΣΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

ποιος Τσιαμούλος ,γελάει ο κόσμος ρε παιδιά και εσείς κάθεστε και ασχολείστε μαζί του?

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!! ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!!

Ανύπαρκτοι του ΙΣΑ, ντροπή σας. Δυστυχώς η αλήθεια είναι πικρή. Μόνο ο Τσιαμούλος φοράει παντελόνια και σας τα λέει.

XAXAXA! Πως θα αυξήσουν τις δουλειες τους οι γιατροί; Εισαι πολύ αστείος!

Όλη η πόλη ήταν και είναι άρρωστη εδώ και 3 μήνες , όλοι οι γνωστοί μου αρρώστησαν όπως και εγώ ο ίδιος. Παντού κουνούπια που σε τσιμπάνε και βγάζεις καρούλες, δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι δεν έχουν καταγραφεί επιδημίες ενώ όλη η πόλη νοσεί ? γνωστοί μου που δουλεύουν στο νοσοκομείο μου λένε ότι αυτό που γίνεται δεν έχει ξανα συμβεί. Για πόσο χαζούς μας περνάτε ? και πόσο χαζοί είστε εσείς που ασχολήστε καθαρά για πολιτικές σκοπιμότητες να κάνετε τα παραπάνω σχόλια.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ, ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ,ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ,ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ

Το πλατωμα εκλεισε προσωρινα υστερα απο την 642/2011 αποφαση του Μονομελους Πρωτοδικειου Τριπολεως ναι ή οχι? Υπαρχει γνωμοδοτηση του ΙΓΜΕ η οποια λεει ξεκαθαρα πως το πλατωμα ειναι στεγανοποιημενο και δε μολυνει τον υδροφορο οριζοντα, ναι ή οχι? Η Τριπολη ειναι σε κατασταση εκτκτου αναγκης τουλαχιστον 1μιση χρονο ναι ή οχι? Το πλατωμ συμπεριλαμβανεται στο τοπογραφικό της ΤΕΡΝΑ ναι ή οχι? Για να μη σας κουραζω αλλο, οι απαντησεις σε ολα τα παραπανω ειναι ΝΑΙ. Ψαχτειτε και θα καταλαβετε το θεατρο σκιων που παιζουν οι κατεχοντες τα αξιωματα αλλα και ο φιλοδοξος της θεσης, ο οποιος ως ψευτο επαγγελματιας κανει ζημιες παντου με τις κουτοπονηριες και τις ψευτογνωσεις που προβαλει.

Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλα διαβάζω απο το πρωί και εχω ξεραθεί στα γέλια. Τι σχέση έχει το Πλάτωμα με την ανακοίνωση του ΙΣ; Ο κ. Τσιαμούλος βγήκε στο Δημοτικό Συμβούλιο και κατηγόρησε τον ΙΣ οτι ειναι "εντεταλμένος" και οτι έκανε λάθη και άλλα γραφικά. Σύσσωμο το ΔΣ απεφάσισε να εκδώσει Δελτίο Τύπου και να υπερασπιστεί το κύρος και την αξιοπιστία του Συλλόγου. Ο ΙΣ κύριοι, δεν έχει σχέση με τα πολιτικά σας παιχνίδια. Όσο για τον κύριο που λέει οτι οι γιατροί το κάνανε για να αυξήσουν την πελατεία τους, ε! Αυτό ειναι απίστευτο!!. Σας παρακαλώ να διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο. Ενημερώνει επι τη ευκαιρία και δείχνει οτι ο ΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ, έπραξε ΟΤΙ ΗΤΑΝ δυνατόν να πράξει στα πλαίσια των δυνατοτήτων του για να συνεισφέρει στη λύση του προβλήματος. Απο την άλλη γελοιότητες που διέδιδαν ορισμένοι για ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, όπως το οτι εμφανίστηκαν λοιμώξεις και τύφος, τι θέλατε δηλαδή; Να βγούμε και να πουμε οτι υπήρχαν απο τη στιγμή που δεν υπήρχαν; Εγω είμαι δερματολόγος. Να είστε βέβαιοι οτι ούτε τσιμπήματα είχαμε (εννοώ πέραν των συνηθισμένων) ούτε δερματικά εξανθήματα, ούτε οποιαδήποτε άλλη αύξηση όπως ψευδώς ισχυρίστηκε συνάδελφος σε συνέντευξη τύπου, που ο κ. Τσιαμουλος τον ανάγκασε να βγει και να διαδώσει προς ιδιον όφελος. (Ο συνάδελφος κληθείς απο τον Σύλλογο παραδέχθηκε το λάθος του!) ένα δε περιστατικό απο τσιμπήματα εντόμων είχα,μπάι αυτο,πέρισυ απο κάτοικο της περιοχής της Αγίας Τριάδας... Φυσικά στο οτι δεν είχαμε καμμία επιδημία, έπαιξαν ρόλο και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Βλέπετε ακόμα και σήμερα, χιονίζει.. Εννοείται οτι αν δεν ειχαμε χαμηλές θερμοκρασίες, θα είχαμε περιστατικά και μάλιστα σοβαρά. Αυτά ειναι τα γεγονότα κύριοι, και μακράν απο τον ΙΣ αυτά τα παιχνίδια. Αν τώρα ο κάθε γιατρός βγαίνει και λέει τη γνώμη του για το που θέλει να πάνε τα σκουπιδια, ελεύθερος πολίτης ειναι, μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα. Μη τον ταυτίζετε όμως με τον ΙΣ. Ο δε Νικόλας, να βγει και να παραδεχτεί ευθέως τα λάθη του. Αλλοιώς, η απόφαση του ΔΣ ειναι ειλημμένη. Κ. Δ. ΒΕΡΡΟΣ Αντιπρόεδρος ΙΣΑ

Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΝΙΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ??????? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ? ή ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΩΡΑ ????? (πιονάκι του Νικόλα έγινε και ο Πάρης...)

Το κομάτι που αφορά το Δαύρο ενόχλησε το γιατρό; Στο καθαρό ιατρικό ερώτημα περί επιβίωσης μικροοργανισμών στο περιβάλλον δεν είδα να απαντά !!!! κάποιοι κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας και είναι απαράδεκτο εάν είστε και γιατρός όπως περιγράφετε !!! Επίσης σας παραπέμπω στον πίνακα που είχε δώσει το ΚΕΕΛΠΝΟ όταν η Φιλή απεργούσε και τα σκουπίδια ήταν σε όλη την Αθήνα (δυστυχώς τότε ήμουν Αθήνα, δυο φορές πέρασα το σκουπιδομαρτύριο). Ο πίνακας αναφερόταν ανά μικροβιακό στέλεχος για το χρονικό διάστημα που ακόμα και μετά την αποσομιδή καθίσταται μολυσματικό ...... Ο κίνδυνος επιδιμιών από ανθεκτικά μικροβιακά στελέχη δεν έχει περάσει ας μαζεύτηκαν τα σκουπίδια ..... σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ εκτός εάν για την Τρίπολη επιδιμιολογικά ισχύουν άλλα .......απ' αυτό πώς ο ΙΣΑ θα μας προστατέψει άραγε;

ΣΕ ΑΛΛΟ SITE ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ,ΚΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΩΣ ΘΕΜΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΟΛΚΗΣ

Επειδή το ξέχασα και έχετε δίκιο (το οτι το ξέχασα) σας λέω να μην παραπληροφορείτε τον κοσμο εφόσον δεν είστε ειδικός. Ακούστε λοιπόν: κατόπιν προσωπικής (εκτός της γραπτής) επικοινωνίας του Προέδρου του ΙΣ με ειδικό του ΚΕΕΛΠΝΟ, μας ενημέρωσαν οτι ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ, ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ δεν μπορούσε να γίνει. Αυτο βέβαια μεσα στον Φεβρουάριο. Και το κρύο συνεχίζεται ακόμα. Αφήστε λοιπόν τα υπονοούμενα και πάρτε αν θέλετε το ΚΕΕΛΠΝΟ να τους ρωτήσετε.

Ακούστε.Ασχολείστε όλοι με τον Τσιαμούλο γιατί την καρυδιά που έχει καρύδια χτυπούν και όχι τους ανύπαρκτους.Ολόκληρος Ιατρικός Σύλλογος έκανε έκτακτη μοναδική συνεδρίαση και έγραψε 3 σελίδες αναφοράς για να δικαιολογηθεί και να απολογηθεί.Κρίμα που είναι και γιατροί.

Όλο με τον Τσιαμούλο ασχολείστε.Γιατί δεν ασχολείστε και με τον Τζιούμη που έχει εξαφανιστεί? Αλλά ξέχασα είναι γιατρός,του σιναφιού.Μήπως τους έβαλε ο ίδιος.

Προλαβαίνει το ΚΕΕΛΠΝΟ την επόμενη εβδομάδα που θα αυξηθεί και η θερμοκρασία να πάρει υλικό από τους άπλυτους κάδους σκουπιδιών και τον περιβάλλοντα χώρο, κ. Βέρρο αφήστε τις δικαιολογίες, αν πιστεύετε δε ότι το μαυροζούμι των σάκων δεν βρίθει ήδη μικροοργανισμών τότε τι να πώ;

κ. Κατσαρέ, μη κάνετε τον ειδικό. Σας παρακαλώ. Ούτε οι γιατροί είμαστε ειδικοί. Το ΚΕΕΛΠΝΟ αυτά είπε και μάλιστα προφορικά ενώ γραπτή απάντηση δεν έχει δώσει. Αφού ολα ειναι πλήρως διαλυμένα. Και για τον κύριο που είπε για το οτι κάναμε ΔΣ μονο για τον Τσιαμουλο, τι να πω.. Για ένα σωρό θέματα κάναμε. Έλεος με τις φαντασιώσεις. Και δεν απολογούμεθα σε κανένα. Εγκαλούμε. Όσο για τον Τζιουμη τι να πω. Έχετε πλάκα!

Ε, μα τώρα κύριε Κατσαρε αν είναι δυνατόν...μη μας κάνετε τον έξυπνο, έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες χαχαχαχα!. (για 3 μέρες ακόμα) Μέχρι εν τω μεταξύ να γίνουν μετρήσεις-θα σας συνιστούσα να μην τις περιμένετε πάντως-τα μικρόβια μάλλον θα έχουν ψοφήσει από το κρύο...θα ήθελαν!!! Εν τω μεταξύ για τη...σχολαστική απολύμανση των δρόμων και των κάδων την πάπια!!!

Άντε πάλι! Αφού το εχουμε καλέσει το ΚΕΕΛΠΝΟ!! Το ερώτημα σας θα έπρεπε να ειναι: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΕΛΠΝΟ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ? αν έχετε καμμια ιδέα τι πρέπει να κανει ο ΙΣ επ αυτού, ευχαρίστως να την ακούσουμε.

Το έχετε καλέσει και μας είπατε πως το πρόβλημα για τις μετρήσεις ήταν οι χαμηλές θερμοκρασίες...που θα πάψουν να ισχύουν συντομότατα! Είμαστε σε αναμονή λοιπόν...Εκεί που θα πρέπει να δοθεί όμως το βάρος είναι στο σωστό καθάρισμα και απολύμανση...αν είχε γίνει αυτό δεν θα μιλούσαμε τώρα έτσι! Καταλαβαίνουμε ότι έτσι όπως τα κατάφεραν οι αχαρακτήριστοι και έτρεχαν να καθαρίσουν την πόλη 10 μέρες πριν το Πάσχα, δεν θα γινόταν σωστή δουλειά...τα συνεργεία με τους ελάχιστους υπαλλήλους έτρεχαν και δεν έφταναν! Ας πάνε μετά το Πάσχα να τα ξαναπεράσουν ΟΛΑ λοιπόν, και τους κάδους 2 φορές, όπως πρέπει, και βλέπουμε!

Επειδή έχεις γνώμη και άποψη για όλα... κάνε κι εσύ κάτι σαν πολίτης και μην βγάζεις την ουρά σου απέξω...μαθε να κανεις ανακύκλωση και ασε το αν οι καδοι ειναι καθαροί ή οχι. Ασε τον ΙΣ να κάνει αυτό που μπορεί και τους υπόλοιπου κρατικούς (αν υπάρχουν) φορείς...αλλά κανε ΕΣΥ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ για να μπορεις να φωνάζεις....γιατί τώρα πετάς ΑΚΟΜΑ τα σκουπίδια απο το μπαλκόνι....

Κ. Βέρρο για όσα ισχυρίζεστε για το ΚΕΕΛΠΝΟ και για το γεγονός ότι δεν κυκλοφορούν λοιμώξεις συμφωνεί όλος ο ιατρικός σύλλογος;Γνωστή ιατρός της πόλης (δεν έχει σημασία η ειδικότητα της) ισχυρίζεται ακριβώς τα αντίθετα. Οτι απο το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν απαντάνε σε κλήσεις και δηλώνουν αναρμόδιοι και οτι σαφώς τα σκουπίδια είναι τεράστια εστία μόλυνσης και αποτελούν υγειονομική βόμβα για την πόλη με οτι ήθελε αυό σημαίνει.Εμείς ως γονείς τι να πιστέψουμε απ'όλα;

Μα αν διαβάσετε προσεκτικά την πρώτη μας ανακοίνωση στις 18 Νοεμβρίου, λέμε για την απολύμανση των κάδων και για ολα αυτά. 16.21 το γνωρίζω το θέμα και κατάλαβα για ποια γιατρό μιλάτε, εχω μιλήσει κι εγω μαζί της. Πιστέψτε λοιπόν τον ΙΣ. Αλλά το κράτος ειναι διαλυμένο...

14:28 Εσύ μάλλον έχεις άποψη για όλα και μάλιστα ξέρεις ότι τα πετάω κι απ' το μπαλκόνι, χαχαχαχα! Από...επιχειρήματα πάντως καλά το πάς (εδώ ξαναγελάνε)!! Άσε μας από δω ανθρωπάκο μου και κοίτα εσύ πρώτος τα χάλια σου...που δεν βλέπεις τίποτα στραβό! ΥΓ Την "απαγόρευση" άποψης και κριτικής ήξερα ως τώρα ότι την εφάρμοζαν άλλοι, αλλά βλέπω πως εκτός από Δημάρχους η ασθένεια έχει χτυπήσει και τον...ιατρικό κόσμο! περαστικά σας!!!!

Επειδή ζητάτε προτάσεις...έχω μια! Ζητήστε ευθύνες και πιέστε αυτούς που πρέπει για την απολύμανση ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ και μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε! Τόσος κόσμος έχει εκφράσει παράπονα γι αυτό!!Το ΚΕΕΛΠΝΟ εντάξει, αφήστε το στην ησυχία του, δεν μπορεί να κάνει κάτι για μας στην παρούσα φάση, αυτό το καταλάβαμε! Εσείς τι κάνατε? Βγάλατε κάποια στιγμή μια ανακοίνωση κι αυτό είναι όλο? (καλά τώρα, θα μου πείτε δεν ήταν μια, πόσες ήταν..δυο? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ) Και σε όποιον λέει βλακείες για...μπαλκόνια θα του πω πως είναι τουλάχιστον απλοικός! Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη σοβαρότητα της κατάστασης που ζούμε!! Τι γενικεύσεις είναι αυτές? Ποιον πείθετε εκθέτωντας αυτή τη στιγμή συμπεριφορές ορισμένων τριτοκοσμικών? Τι σχέση μπορεί να έχει η ανακύκλωση που άλλοι κάνουν συστηματικά, άλλοι σε μικρή κλίμακα, κι άλλοι καθόλου, με τον κίνδυνο που διατρέχουμε ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ??? Κάντε μας τη χάρη!!!!!!!

@Τόση άνεση πια Κινδυνεύετε να χαρακτηρηστείτε κακοπροαίρετος (-η). Για δείτε εδω τι έχουμε πει (απο τον περασμένο Νοέμβριο): "Ο ΙΣ ΣΥΝΙΣΤΑ και ΑΠΑΙΤΕΙ: να διενεργείται επιτόπου ελεγχόμενη απολύμανση, χωρίς τη δημιουργία επικίνδυνων καταλοίπων, προκειμένου να επιτευχθεί προσωρινή διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Η ελεγχόμενη απολύμανση δεν υποκαθιστά επ’ ουδενί την ορθολογική αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων. Η απολύμανση να διενεργείται απο συνεργεία ακόμα και μετά συσσώρευση δύο-τριών ημερών και όχι μόνο μηνών." Οι παρεμβάσεις μας ήτταν δεκάδες με Δελτία τύπου, Τηλέφωνα, συνεντευξεις σε ΜΜΕ ντόπια και Αθηναϊκά, εφημερίδες.. Ακόμα και μη ανακοινώσιμες παρεμβάσεις. Τώρα εαν εσείς θέλετε να βρείτε κάτι να πείτε, ΟΚ, πείτε το: Ο ΙΣ φταίει για τα σκουπίδα και για το ότι δεν γίνεται απολύμανση.

Τα γνωρίζω πολύ καλά αυτά που έχετε πει, κι αν κάποιος κινδυνεύει να χαρακτηριστεί κακοπροαίρετος δεν φταίει ο ίδιος, αλλά το ότι διακρίνει μια τάση εφησυχασμού που δεν αρμόζει στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί! Ένα πρόβλημα που έπρεπε από καιρό να έχει βρει κάποια λύση, και ενώ υποτίθεται κάτι έγινε, κι ο κόσμος πήγε να ηρεμήσει, βλέπει ότι μετά την αποκομιδή δεν καθαρίστηκαν όλοι οι χώροι επαρκώς...κι αυτό είναι κάτι που λένε πολλοι! Δεν περιμέναμε η αλήθεια είναι να δούμε την πόλη να λάμψει (αν και θα έπρεπε) αλλά και τέτοια προχειρότητα είναι απαράδεκτη! Τέλος πάντων, σίγουρα δεν είπε κανείς ότι φταίτε εσείς για την απόλύμανση, αυτό είναι όμως κάτι στο οποίο, και ο πιο αμόρφωτος καταλαβαίνει ότι μετά από τόσον καιρό παραμονής των σκουπιδιών κάτω, θα έπρεπε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα! Τέλος, δεν ανήκω στη μερίδα του κόσμου που πιστεύει πως υπάρχουν κρούσματα που έχουν αποσιωπηθεί, αλλά πιστευω πως αν δεν γίνουν κι άλλες παρεμβάσεις αυτά τα κρούσματα κινδυνεύουν να γίνουν πραγματικότητα σύντομα! Καλή συνέχεια!

Μεταξύ μας προσωπικά πιστεύω οτι τίποτα δεν θα λυθεί με δαύτους. :-) το πρόβλημα κρύβεται κάτω από το χαλί. Όσο για τον ΙΣ γνωρίζω οτι βρίσκεται σε επαφή με το Νοσοκομείο και αν εμφανιστεί ύποπτη ροή κρουσμάτων θα ενημερωθεί και θα ενημερώσει τον κόσμο. Όλοι είμαστε σε επιφυλακή, μη μας αδικείτε! Και εμείς σαν ιδιώτες ιατροί, όχι μονο το νοσοκομείο .. Την προσοχή σας και τον θυμό σας στρέψτε τα στους πολιτικάντηδες, ο ΙΣ κάνει όσο μπορεί καλύτερα τη δουλειά του, να είστε βέβαιη... Κι εγω χάνω ώρες για να κάθομαι να ενημερώνω υπεύθυνα τον κόσμο.. Κάποιοι όμως για να κάνουνε πολιτικά παιχνίδια θέλανε σώνει και καλά να εχουμε τύφο και να πανικοβληθεί ο κόσμος .. Δεν πάει έτσι όμως! Καληνύχτα.

@16:21 Εντάξει εσύ μην ακούς τον Ι.Σ. κάτσε και άκου την κυρία που έχει βαλθεί να δημιουργήσει πανικό σε όλη την πόλη για να παίξει τα πολιτικά της παιχνίδια. Ο άνθρωπος βγαίνει με ονοματεπώνυμο του, παίρνει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη απέναντι σε όλους μας και με ΕΠΙΣΗΜΟ δελτίο τύπου σου λέει δεν υπάρχει επιδημιολογία. Τις κουβέντες απο τα ανώνυμα μπλογκ, το ιντερνετ και τις καφετέριες βάζεις στην ίδια μοίρα;Έλεος Θεούλη μου άγιες μέρες!

Ρε σεις μην τρελλαθούμε. Βγαίνει η κάθε πυροβολημένη να σπείρει πανικό, για προσωπικούς λόγους και στόχους, και εμείς ακολουθούμε ?

Αυτο που βγήκε και είπε ο ΙΣ και ΕΝΤΕΧΝΑ παραποίησαν κάποιοι, ηταν οτι δεν υπήρχαν επιδημίες και σχετιζόμενα κρούσματα, ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Κίνδυνος υπάρχει πάντα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.