Ηλιόπουλος: Πετύχαμε τους στόχους μας, ήρθε η στιγμή η Τεγέα να μπει στο γήπεδο της

Ηλιόπουλος: Πετύχαμε τους στόχους μας, ήρθε η στιγμή η Τεγέα να μπει στο γήπεδο της

Ιούνιος 02, 2020 - 20:45
3 σχόλια

Ο Κώστας Ηλιόπουλος μίλησε στο ArcadiaPortal.gr για την εφετινή πορεία της Τεγέας στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Αρκαδίας, ξεκαθάρισε και αυτός με την σειρά του την άποψη της ομάδας του αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας ενώ αναφέρθηκε και στο γηπεδικό πρόβλημα του σωματείου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Ηλιόπουλος στο ArcadiaPortal.gr

Για την εφετινή χρονιά:

Η Τεγέα στο πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην μεγάλη κατηγορία του νομού μας κατάφερε να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή χρονιά και αυτό είναι κάτι που μαρτυρούν τα αποτελέσματα μας, οι αριθμοί μας αλλά κυρίως η γενική μας εικόνα. Βάλαμε στόχο την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και τα καταφέραμε. Παράλλήμα θέλαμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνονταν στο Κύπελλο και τα καταφέραμε. Έπειτα από μια εξαιρετική πορεία και έχοντας αφήσει εκτός πολύ δυνατές ομάδες όπως η Δόξα Μεγαλόπολης, η Δημητσάνα και ο Πανθυρεατικός φτάσαμε για δεύτερη φορά στην ιστορία μας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας και αυτό σίγουρα επιστέγασε το πλάνο που είχαμε βάλει στη αρχή.

Η πορεία μας στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Αρκαδίας αποτελεί αποτέλεσμα δουλειάς και σωστής συνεργασίας. Οι παίχτες βρήκαν τους ρόλους τους και βοήθησαν στην συνολική εξέλιξη της ομάδας. Έχουμε πολύ καλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που μπορούν να διαχειριστούν πράγματα και νέα παιδιά που έχουν όρεξη και το έδειξαν. Στηριχθήκαμε στα νέα παιδιά που διαθέτουμε έχοντας ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ του πρωταθλήματος, δίνοντας ευκαιρίες να αναδείξουν το ταλέντο τους και νομίζω πως και ο στόχος αυτός επετεύχθει με επιτυχία.

Για το μυστικό της σεζόν αυτής που η ομάδα πέτυχε τους στόχους της:

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στο εσωτερικό της ομάδας είναι το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει. Η φιλοσοφία της Τεγέας ανέκαθεν ήταν και είναι να αγκαλιάζει τους παίχτες και όλοι μαζί να γινόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική παρέα με κανόνες σεβασμού ο ένας προς τον άλλο. Το γεγονός αυτό έχει την δική του ξεχωριστή σημασία  και αυτό είναι κάτι που μας κρατάει ενωμένους τόσο στις καλές όσο και στις πιο δύσκολες στιγμές που προκύπτουν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Η Τεγέα διαθέτει ποδοσφαιριστές με εξαιρετικούς χαρακτήρες και το δέσιμο που προκύπτει ανάμεσα μας είναι ένα κέρδος στην χρονιά για την ομάδα. Πέραν από το κομμάτι των προπονήσεων και της οργάνωσης που είχαμε στο να μπορεί  δηλαδή μια ερασιτεχνική ομάδα να έχει κάθε φορά έναν ικανό αριθμό παιχτών για να δουλέψει το οικογενειακό κλίμα που ξεκινάει από την διοίκηση και καταλήγει στους ποδοσφαιριστές είναι ένα ακόμα βασικό συστατικό στο να βρούμε την χημεία μας και γίνουμε ομάδα εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Για τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας:

Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή πορεία κάνοντας την δική μας υπέρβαση στον θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας. Η θέληση να βρεθούμε στον τελικό ήταν μεγάλη και αυτό φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο ζήσαμε την κάθε στιγμή της πορείας μας αυτής. Το να βρεθείς στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με έναν αντίπαλο όπως ο Παναρκαδικός αποτελεί από μόνο του ένα τεράστιο κίνητρο για όλους μας και μια επιβράβευση των παιδιών για ότι κατάφεραν μέσα στην χρονιά. Δυστυχώς η πανδημία που πλήττει τον πλανήτη άλλαξε τα δεδομένα. Είναι ξεκάθαρο πως προέχει η υγεία και πως η αναβολή του τελικού ήταν αναγκαία. Ξέραμε από την αρχή πως οι πιθανότητες μας αντικειμενικά κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο που είναι στις καλύτερες και πιο δουλεμένες ομάδες του ομίλου στην Γ' Εθνική ήταν λίγες. Για εμάς δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα αλλά το να διεκδικήσουμε εκεί ότι μας αναλογεί μέσα από την διαδικασία του παιχνιδιού και να γίνουμε μέρος του αγώνα - γιορτή για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο. Το να φτάσει η Τεγέα σε έναν τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή για την ιστορία της και αυτό δεν μπορεί να μπει στην διαδικασία μιας κλήρωσης όπως αρχικά ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Θέλουμε να βρεθεί η λύση και αφού το επιτρέψουν οι υγειονομικοί κανονισμοί να μπούμε στο γήπεδο, να παίξουμε τον τελικό και να χαρούμε το ποδόσφαιρο ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Για το γηπεδικό της Τεγέας:

Η ομάδα μας έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από το γηπεδικό θέμα. Βλέπουμε το γήπεδο στην Τεγέα να έχει γίνει πράσινο και να έχει τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας που για χρόνια αποτελούσε όνειρο όλων όσων έχουν φορέσει την φανέλα της ομάδας αυτής αλλά να μην μπορούμε να μπούμε για να παίξουμε και αυτό είναι ακόμα πιο σκληρό για όλους μας. Το γήπεδο της Τεγέας είναι ένα έργο πνοής για την περιοχή και για την νεολαία των γύρω χωριών. Επιπλεόν το γήπεδο της Τεγέας θα βοηθήσει ευρύτερα και το Αρκαδικό ποδόσφαιρο και θα αποσυμφορήσει την κατάσταση στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Τρίπολης. Ήρθε η ώρα ο κάθε αρμόδιος να αναλάβει τις ευθύνες του και το γήπεδο επιτέλους να παραδοθεί. Θέλουμε να παίξουμε στο γήπεδο μας, στην φυσική μας έδρα και η Τεγέα τόσο σαν ομάδα όσο και σαν περιοχή δικαιούται να έχει το δικό της γήπεδο.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ο ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ …….ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ . ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ . ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ,ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ , ΤΩΝ ΝΙΚΑ - ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ , ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ . ΛΟΓΙΑ , ΛΟΓΙΑ ,ΛΟΓΙΑ ……..

Μπήκε στο μητρώο και φτιάξτε τα χαρτιά της ομάδας γιατί τώρα που είναι το γήπεδο δημοτικό ούτε απέξω δεν θα περνάτε αν δεν σας αναγνώριση η ΓΓΑ ούτε προπόνηση ούτε τηποτα !!!!!

Στα εγκαίνια του γηπέδου η ομάδα του Α.Ο.Τεγέας ήταν απούσα (συμβούλιο, παίκτες, παράγοντες, προπονητές κλπ). Ποιός ήταν ο λόγος δεν ξέρω, λες και στο γήπεδο θα παίζουν τα μέλη του ΤΕΓΕΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.