Η υποκρισία των πατριδοκάπηλων, με αφορμή τη σημαία στο σχολείο, έχει χτυπήσει κόκκινο!

Η υποκρισία των πατριδοκάπηλων, με αφορμή τη σημαία στο σχολείο, έχει χτυπήσει κόκκινο!

Αύγουστος 04, 2017 - 18:20
30 σχόλια

Η παρούσα κυβέρνηση προσπαθεί να δώσει σε όλα τα παιδιά την ευκαιρία να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, στη πιο τρυφερή ηλικία της ζωής τους, ακόμη και στο πιο φτωχό παιδί, ακόμη και σε ένα παραμελημένο από τη φροντίδα των γονιών του. 

Προσπαθεί να το πετύχει αυτό δίνοντας τη δυνατότητα να κρατήσει τη σημαία του σχολείου σε μια γιορτή, σε μια επέτειο, με το σύστημα της κλήρωσης μεταξύ όλων των παιδιών, χωρίς τις γνωστές παρεμβάσεις των γνωστών έξωθεν του σχολείου παραγόντων και τις γνωστές λοβιτούρες που σχεδίαζε και εφάρμοζε ο εκάστοτε διευθυντής υποκύπτοντας σε αυτές τις παρεμβάσεις!

Σ αυτή τη πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα απόφαση της κυβέρνησης, έρχονται οι πατριδοκάπηλοι, οι πολιτικοί εκπρόσωποι των πλουσίων και των κοινωνικά ισχυρών και λένε όχι σε μία τέτοια περίπτωση!

Και φυσικό είναι γιατί πως είναι δυνατόν να αντέξει ο πλούσιος, ο επώνυμος, που έχει μάθει να βλέπει και να γκορδόνεται που είναι το παιδί του σημαιοφόρος η παραστάτης η διμοιρίτης,  να βλέπει τώρα με το νέο σύστημα επιλογής αυτό της κλήρωσης, να βλέπει το παιδί του φτωχού, του μεροκαματιάρη, να είναι μποστά στον σχηματισμό του σχολείου και να κρατάει τη σημαία, ενώ το δικό του  παιδί μπορεί να είναι και τελευταίο!

Πατριδοκάπηλοι και συγχρόνως κλέφτες του ιδρώτα της πατρίδας, πρέπει να το πάρετε χαμπάρι!

Πέρασε ο καιρός που είσασταν πάντοτε μπροστά σε ότι και αν γινόντανε, που με το ένα χέρι κάνατε το σταυρό σας για να ρίχνετε στάχτη στα μάτια της κοινωνίας και με το άλλο χέρι αρπάζατε το δημόσιο χρήμα και το χώνατε βαθειά στη τσέπη σας!

Είστε η χειρότερη μορφή υποκριτών γιατί προσπαθείτε να κρύψετε τους πραγματικούς λόγους που σας ενοχλούν με το περιτύλιγμα της "αριστείας"!

Για ποια "αριστεία" λοιπόν μας μιλάτε???

Για την "αριστεία" εκείνη που όταν τυχαίνει να είναι άριστο στο σχολείο ένα παιδί αλλοδαπών γονιών η όταν έχει σκούρο χρώμα το δέρμα του, τότε ξεχνάτε την "αριστεία" και βάζετε μπροστά τον ρατσισμό σας και τον κακώς εννοούμενο εθνικισμό σας, ακόμη και τον καλά κρυμμένο μέσα σας  φασισμό σας, λέγοντας και φωνάζοντας διάφορα, ανεβαίνοντας στα κάγκελα και στα κεραμίδια χαλώντας τον κόσμο???

Αφήστε λοιπόν τη παρούσα κυβέρνηση να καθιερώσει τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και προπαντώς την ισοτιμία αρχίζοντας από τα σχολεία και ξεχάστε τις εποχές που κόβατε και ράβατε σε τούτη τη χώρα σύμφωνα πάντοτε με τα δικά σας συμφέροντα.

Όσο για κείνους που παριστάνουν τους Ελληναράδες και κόβουν τις φλέβες τους μπροστά στο ενδεχόμενο να κρατήσει τη σημαία του σχολείου ένας κακός μαθητής, εφ όσον του πέσει ο κλήρος, έχω να τους θυμήσω πως στην αρχαία Αθήνα, στο λίκνο της δημοκρατίας για την οποία είμαστε υπερήφανοι, όλα τα αξιώματα της εκτελεστικής, της νομοθετικής, της δικαστικής και στρατιωτικής ιεραρχίας, αποδίδονταν με το σύστημα της κλήρωσης μεταξύ όλων των πολιτών ανεξαρτήτου κοινωνικής τάξης και μόρφωσης και μόνο τότε η αρχαία Αθήνα μεγαλούργησε!

Τρίπολη 4-8-2017
Τάσος Παπαζαχαρίας

Ειδήσεις: 
Tags: 

30 Σχόλια

Τασούλη μιλάς για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Εσείς και οι ομοϊδεάτες σου μετατρέψατε το ΌΧΙ του λαού στο δημοψήφισμα σε ΝΑΙ ! Πάλι σανό σερβίρεις; Αρκετό σανό φάγαμε δεν θέλουμε άλλο, φάτε το μόνοι σας! Ξύπνα Τασούλη και θα είμαστε μαζί σου για πάντα!

ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΤΕ ΟΛΑ. ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΦΤΩΧΑ,ΑΓΡΟΤΟΠΑΙΔΑ ΕΡΓΑΤΟΠΑΙΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΟΛΑ!! ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΦΟΡΟΜΠΗΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΘΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

Τασούλη, έχω γράψει τα μύρια για το φασισμό που αποπνέει το άρθρο της Γαλανιάδη. Μετά τη δική σου παρέμβαση σκέφτομαι σοβαρά να ανακαλέσω. Όσο λιγότερο μιλάς τόσο καλύτερα είναι για όλους. Και για το κόμμα στο οποίο στρατεύεσαι.

Ζήτω 4η Αυγούστου 2017, ο άνθρωπος ομολογεί πως ο λαός τους επέλεξε με κλήρο

Μήπως και στη Βουλή διορίζονται υπάλληλοι με κλήρο, τελικά;;;

Κύριε Παπαζαχαρία από πότε τα παιδιά με χαμηλά εισοδήματα έχουν στατιστικά χαμηλές επιδόσεις στο σχολείο; "Παπαζαχαρίας" statistics; Τι λογική "Μάρθα Βούρτση" είναι αυτή; Μου θυμίσατε κάποιον αστείο σχολιαστή που γράφει για παιδιά δικηγόρων, γιατρών κτλ. Τόσο πολύ έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα; Ειδικά στο δημοτικό ελάχιστη σχέση έχει η αριστεία με το εισόδημα των γονιών. Είναι προσβολή προς τους γονείς που έχουν χαμηλό/μεσαίο εισόδημα, ο τρόπος σκέψης σας. Τα ίδια για τις γενικεύσεις που κάνετε για τους διευθυντές που γράφετε για λοβιτούρες. Αφού δεν ντρέπεστε που τα γράφετε...

Επίσης κύριε Παπαζαχαρία πριν τολμήσετε να γράψετε άρθρο που αφορά την παιδεία, μάθετε το Ελληνικό σημείο στίξης που αφορά τις ερωτήσεις. Είναι το ";" και όχι το "?". Δεν είσαστε δωδεκάχρονο που γράφει στο facebook. Επίσης το τσουβάλιασμα που κάνετε είναι τραγικό. Οι γονείς με υψηλά εισοδήματα είναι ρατσιστές και κάνουν λοβιτούρες με τους διευθυντές των δημοτικών για το ποιος θα έχει την σημαία, σύμφωνα με την "λογική" σας. Προφανώς εξαιρούνται οι αριστεροί με υψηλά εισοδήματα... Αυτοί δεν κάνουν λοβιτούρες και δεν είναι ρατσιστές...Για γέλια όλο το κείμενο σας. Κωμωδία.

Υποκρισίες. Του Τασούλη, του Παύλου, της "κυρίας Γαλανιάδη", διαφόρων. Υποκρισίες περί αριστείας. Ο άριστος επιλέγεται για να κρατάει τη σημαία, αλλά και για να ηγείται της κυβέρνησης ή έστω να διεκδικεί το αξίωμα. Θέλουμε τους άριστους (ο Πλάτων ήταν συγγενής μας), όχι τον οποιονδήποτε που με κολπάκια είχε καταφέρει να εκλεγεί στο δεκαπενταμελές. Ο Κούλης μάλιστα, είναι οικογενειακώς άριστος. Έχει γονίδια καταγραμμένα στην ένδοξη ιστορία της πατρίδας μας. Με γονίδια νεότερα έχουμε και το Γιωργάκη, άριστος κι αυτός αλλά όχι σαν το μητσοτακέικο.

@15.10 Τα παιδιά του Χάρβαρντ άριστα; με τα λεφτά του μπαμπά ή τα λεφτά των χρηματοδοτών τους; δεν μιλάω για οικογένεια ή καταγωγή! κάτι δεν πάει καλά εδώ. Στα τέσσερα , το ξεχάσαμε;

Ανώνυμε 20:02 αυτά να τα ρωτήσεις στον Παύλο. Δεν το ήξερες ότι όλα είναι ζήτημα γενετικής; Δεν πα να 'σαι ο καλύτερος, ο πιο έξυπνος, αν ο πατέρας σου είναι/ήταν σκουπιδιάρης μην περιμένεις να κατακτήσεις κορυφές. Το πολύ-πολύ να γίνεις το παιδί για τους καφέδες. Γι'αυτό μην κουράζεσαι τσάμπα, δέξου τη μοίρα σου χωρίς να μας ζαλίζεις τον έρωτα (λέγανε κάποτε)

Σε Στάνφορντ και Χάρβαρντ δεν περνάς ούτε απέξω χωρίς ιδιαίτερες επιδόσεις. Χιλιάδες πλούσιοι περιμένουν να γίνουν δεκτοί αλλά δεν μετράνε τα λεφτά τους. Και βεβαίως το να μπεις δεν σου εξασφαλίζει ότι θα βγεις. Το πακέτο αυτό (Σ. Χ.) θέλει χοντρό στρώσιμο

Οι κ. @ 22.06 οι κ.κ. που μας κυβερνάνε προέρχονται από το δεύτε προσκυνήσωμεν και προσπέσωμεν στην Ε.Ε. , Δ.Ν.Τ., Ν.Τ.Π. & σε όλα ευαγή ιδρύματα που μας καταστρέφουν. Τα αφεντικά κάποιων-κάποιων τους παράγγειλαν να είναι στα τέσσερα, το θυμάσαι; βοήθειά τους.

Στο Χάρβαντ δεν μπαίνεις μόνο με τα λεφτά. Χρειάζεται να έχεις και πολύ υψηλές επιδόσεις σε συγκεκριμένα μαθήματα, εξετάσεις. Επίσης για να βγεις από το Χάρβαρντ και άλλα πολύ καλά πανεπιστήμια του εξωτερικού, δεν σε σώζουν τα χρήματα της οικογένειας. Χρειάζεται πολύ διάβασμα και ικανότητες. Έχετε μπερδέψει τις χώρες. Αυτά γίνονταν σε κάτι Ρουμανίες και Βουλγαρίες. Επίσης τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, MIT, Χάρβαρντ κτλ. είναι γεμάτα με φοιτητές που έχουν υποτροφίες και προέρχονται από φτωχές οικογένειες. Το λαμπρό μυαλό δεν έχει σχέση με την οικονομική δυνατότητα της οικογένειας.

@10:04 - Δεν χρειάζομαι ούτε μισθό, ούτε προμήθεια από κανένα κόμμα. Η καλή γνώση της ελεύθερης αγοράς μου εξασφαλίζει αυτά που χρειάζομαι. Εσύ δες τι θα κάνεις γιατί με τα αριστερά μυαλά που κουβαλάς μια ζωή θα περιμένεις να σε βολέψει κάποιος, κάπου.

Παύλο, το ίδιο πράγμα λέμε. Χωρίς λεφτά, ακόμα και αν κατά τύχη αναπτύξεις υψηλό δείκτη νοημοσύνης (συμβαίνουν κι αυτά), χαμάλης θα γίνεις. Αν έχεις, τα καλά ιδιωτικά σχολεία και τα εντατικά φροντιστήρια θα σε στείλουν στο Χάρβαρντ κι από κει στις ανώτερες θέσεις. Αρκεί μόνο να μην έχεις καμιά τρισωμία 21, εκεί τα λεφτά του μπαμπά ίσως σου εξασφαλίσουν κάποιο καλό ίδρυμα. Πάψε λοιπόν να γράφεις βλακείες. Χάρβαρντ και ΜΙΤ κ.λπ., δεν είναι Ρουμανία ή Βουλγαρία αλλά ο Γιωργάκης, ο Αντωνάκης, ο Κούλης κ.λπ. δεν ήταν φτωχαδάκια που σπούδασαν με υποτροφίες.

Η αριστερά λοιπόν ως αυτόκλητος υπερασπιστής μιας αόριστης «κοινωνικής αλληλεγγύης», και εκφραστής ενός επίπλαστου ανθρωπισμού, επιτέλους καταρρίπτει το προσωπείο το οποίο είχε τεχνηέντως ενδυθεί σε όλη τη διάρκεια της μεταπολιτεύσεως, και να καταδείξει το βαθύτερο στόχο της: Το αναποδογύρισμα του εθνικού μοντέλου των κοινωνιών, το ανώδυνο ξεπούλημα του Εθνικού Πλούτου,τη στρέβλωση και την υπονόμευση των Αρχών της Παραδόσεως, την μετατροπή του Ελληνικού Λαού σε ροζ πολτό θρησκειών,λαών,κουλτούρας με απότερο σκοπό την δημιουργία μιας φάρμας με φθηνα εργατικά χέρια

@17:12 - Είμαι φιλελεύθερος. Αν η ΝΔ έχει φιλελεύθερες θέσεις, λογικό να ταυτίζομαι και προφανώς θα την υποστηρίξω κιόλας.

@ 18:03 - Ο δείκτης νοημοσύνης δεν αναπτύσσεται, είναι στο DNA. Καμία σχέση δεν έχει με το οικονομικό υπόβαθρο της οικογένειας. Ο Γ. Παπανδρέου, ο Αντ. Σαμαράς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πήραν υποτροφία αλλά δεν ήταν και στουρνάρια. Δεν έβγαλαν με μέσον τις σχολές τους. Διάβασαν και τα κατάφεραν. Δεν μπαίνουν μόνο πλούσιοι σε αυτές τις σχολές. Δίνουν πάρα πολλές υποτροφίες επίσης. Ακόμα και πλούσιος να είσαι όμως έχουν πολύ υψηλές βάσεις σε συγκεκριμένες εξετάσεις για να μπεις. Είναι πολύ δύσκολο. Το αν μετά είσαι άξιος για πρωθυπουργός είναι άλλη ιστορία.

Παύλο εαν θεωρείς οτι το ζαβό παιδί του Αντρέα που έλεγε "στις κάλτσες" και επεφτε προσπαθώντας να βάλει την αλυσίδα εν κινησει , καθώς και ο Ημίτρελος Σαμαράς , θα πέρναγαν έξω απτο Χάρβαρντ εαν ήταν παιδιά αγροτών, είσαι το λιγότερο αφελής. Δεν νομίζω ότι μπορουμε να συζητήσουμε κάτι γιατί το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι κάνεις πλάκα.

https://www.youtube.com/watch?v=vKFdvOQ6Kfc . ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Όλα αυτά τα κάνει η αριστερά; Ανώνυμε 20:05 σφίξαν οι ζέστες και χτύπησες ταβάνι. Χρειάζεσαι ένα δροσερό υπόγειο και μη διαβάζεις άλλο την Αποκάλυψη

@ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ - Το Χάρβαρντ παίρνει ΚΑΙ παιδιά αγροτών που έχουν μυαλό ξυράφι, παίρνει και μέτριους προς καλούς που έχουν χρήμα. Κατά τα άλλα, ο Γιώργης δεν είναι ζαβός και ο Σαμαράς δεν είναι ημίτρελος. Ανοησίες που λένε στα καφενεία οι Ελληνάρες. Οι ίδιοι που ψηφίζουν αυτούς που θεωρούν, κατά τα λεγόμενα σου, "ζαβούς" και "ημίτρελους".

@ 23.49 Η Αποκάλυψη που λες δεν χρειάζεται να την διαβάσεις μόνο, την βλέπεις καθημερινά γύρω σου να εφαρμόζεται στους Έλληνες από τους προσκυνημένους στην Ν.Τ.Π. προερχόμενους βεβαίως από μεγάλο πανεπιστήμιο της USA. Κρίμα !

κ. 10.04 γιατί ρωτάς μόνο τον κ. Παύλο για μισθό και όχι τους άλλους για πιθανή αμοιβή που παίρνουν για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους άλλους; και από που βεβαίως λαμβάνουν αυτή την αμοιβή; απάντηση δεν βλέπω να λαμβάνεις! Όσο για τον κ. Τάσο, έτσι πρέπει να λέει για να στήριξη στο κόμμα του, κοκκινίζοντας κάπου κάπου.

@ 06:10 - Προφανώς τα συριζόπουλα έχουν το ακαταλόγιστο. Νομίζουν ότι βρισκόμαστε στο 2014 που μοίραζαν σανό με τις νταλίκες. Τότε που έλεγαν ότι αρλούμπα τους κατέβει. Για προσκυνημένους, για μνημόνια, για γερμανοτσολιάδες. Τώρα που τα υπέγραψε όλα ο αλεξάκος τους και έγινε φιλαράκι με Σόιμπλε και Μέρκελ ...ακόμα έχουν διαφορά φάσης με την πραγματικότητα. Έχουν μείνει κάποιοι ελάχιστοι γραφικοί που έχουν το θράσος και μιλάνε ακόμα.

Κατηγορείς τη σημερινή κυβέρνηση για ψευτιές. Μα όλες οι κυβερνήσεις ψέματα λένε και καμιά δεν προωθεί το κοινό συμφέρον. Τίποτα καινούργιο. Εγώ αντίθετα την κατηγορώ για ιδεολογική εξαπάτηση. Εσύ, Παύλο, δεν μπορείς να το κάνεις γιατί είσαι νουδούλα. Ο δικός σου Κούλης χαλβαδιάζει το πόστο του χαλίφη και αμολάει τις βλακείες που του υπαγορεύουν τα διαφημιστικά γραφεία αδιαφορώντας αν ρεζιλεύεται (αν οι πολιτικοί είχαν αξιοπρέπεια η πολιτική θα ήταν διαφορετική).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.