Η κοπή πίτας του Κινήματος Αλλαγής στην Τρίπολη (pics)

Η κοπή πίτας του Κινήματος Αλλαγής στην Τρίπολη (pics)

Φεβρουάριος 16, 2019 - 11:48
2 σχόλια

Παρουσία του Γραμματέα Κινήματος Αλλαγής κ.Μανώλης Χριστοδουλάκη, του Βουλευτή του Νομού Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό σημείο της Τρίπολης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κινήματος Αλλαγής.

Ύστερα από την συνέντευξη Τύπου του κ. Χριστοδουλάκη τα στελέχη έκοψαν την πίτα και ευχήθηκαν καλή χρονιά. Η Γραμματέας κυρία Κωνσταντίνα Καπογιάννη  έκοψε κομμάτι για το κόμμα, για την Πρόεδρο κυρία Γεννηματά, αλλά και για τις τοπικές οργανώσεις της Αρκαδίας.

Οι επικεφαλής υποψήφιοι που έδωσαν το «παρών» ήταν ο δήμαρχος Τρίπολης, ο κ. Μπουντρούκας υποψήφιος περιφερειάρχης με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ, ο κ. Τζιούμης, ο κ. Βόσνος, ενώ παρέστησαν αρκετοί υποψήφοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι. Να επισημάνουμε ότι το κόμμα δεν θα στηρίξει υποψήφιο δήμαρχο στον Δήμο Τρίπολης την πρώτη Κυριακή των εκλογών.


2 Σχόλια

ΤΖΙΟΥΜΗΣ - ΠΑΥΛΗΣ - ΒΟΣΝΟΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ...... Α-ΡΕ ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ.... ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ !

Ο Τζιούμης δεν έκρυψε ποτέ τι ψηφίζει. Έχει φτιάξει όμως συνδυασμό ανεξάρτητο, εξαλου και η ΝΔ έχει πει ότι δεν την ενδιαφέρουν οι κομματικές ταυτότητες αλλά οι άξιοι. Και ο Τζιούμης είναι ο πιο άξιος γιαυτο θα βγει δήμαρχος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.