Η απονομή του πρωταθλήματος της Β’ Αρκαδίας στην Δόξα Μεγαλόπολης (pics)

Η απονομή του πρωταθλήματος της Β’ Αρκαδίας στην Δόξα Μεγαλόπολης (pics)

Απρίλιος 29, 2023 - 18:30
3 σχόλια

Το απόγευμα του Σαββάτου 29 Απριλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Μεγαλόπολης πραγματοποιήθηκε η απονομή των μεταλιών και του πρωταθλήματος της Β’ Αρκαδίας στην Δόξα.

Πριν από την έναρξη της φιέστας η Δόξα έδωσε φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Τρίπολης Β’ ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι κιτρινόμαυροι βραβεύσαν την ομάδα της Μεγαλόπολης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και της επιστροφής της στην Α’ Αρκαδίας και ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης Παναγιώτης Βαλασόπουλος τον πρόεδρο της Δόξας Γιάννη Ζέρβα.

Αμέσως μετά ακολούθησε η απονομή των αναμνηστικών μεταλλίων προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Δόξας Μεγαλόπολης και ασφαλώς το τρόπαιο δια χειρός του προέδρου της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρου Γεωργόπουλου.

Χαμόγελα και τραγούδια με τον Αλεξανδρή να σηκώνει πρώτος στον ουρανό της Μεγαλόπολης το τρόπαιο δίνοντας το σύνθημα της επιστροφής της Δόξας εκεί που πραγματικά ανήκει να είναι.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Συγχαρητήρια στην Δόξα ..η απουσία της αισθητή την φετινή σεζόν από το α τοπικό ..μια ιστορική ομάδα με ήθος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.