Χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες Κ18 για την Βαλεντίνα Δρακοπούλου (vid)

Χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες Κ18 για την Βαλεντίνα Δρακοπούλου (vid)

Σεπτέμβριος 02, 2023 - 14:09
1 σχόλια

Η σπουδαία νεαρή αθλήτρια από την Αρκαδία Βαλεντίνα Δρακοπούλου του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας με μια συγκλονιστική βολή στα 60,20 μέτρα κέρδισε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην Σεβάστεια της Τουρκίας στο αγώνισμα της σφυροβολίας των Βαλκανικών Αγώνων Κ18.

Η Βαλεντίνα Δρακοπούλου ανέβηκε με την βολή αυτή στο πρώτο σκαλί του βάθρου πραγματοποιώντας μια τεράστια προσωπική επιτυχία που αποτελεί δικαίωση της δουλειάς της αλλά και επιβράβευση του τεράστιου ταλέντου που διαθέτει.

Αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον Ελληνικό Στίβο στις νέες ηλικίες και φυσικά για τον Αρκαδικό αθλητισμό και τον νομό μας με την Βαλεντίνα να γεμίζει με υπερηφάνεια όλη την Αρκαδία.

Δείτε την απονομή αλλά και την τρομερή βολή της Βαλεντίνας σε βίντεο που ανέβασε ο μπαμπάς και προπονητής της Κώστας Δρακόπουλος.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κάτι υποψήφιοι που θέλουν να γίνουν δήμαρχοι, πότε περιμένουν να δώσουν συγχαρητήρια στο κορίτσι?? Στη Γαρμπή και στο Τσαλίκη πανηγυρίζατε ή γκρινιάζατε, εδώ?? Α ρε βρεγμένη μουρόκλαρα, που θέλετε να κάνετε και κουμάντα στη πόλη...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.