Χωρίς τους παραγωγούς της Αργολίδας και της Σπάρτης οι λαϊκές αγορές της Τρίπολης

Χωρίς τους παραγωγούς της Αργολίδας και της Σπάρτης οι λαϊκές αγορές της Τρίπολης

Ιανουάριος 14, 2021 - 13:33
16 σχόλια

Απαγόρευση προσέλευσης δραστηριοποιούμενων στις Λαϊκές Αγορές του Δήμου Τρίπολης, οι οποίοι προέρχονται από την Π.Ε. Αργολίδας και από το Δήμο Σπάρτης.

'Εχοντας υπόψη:

α) Την με αριθ. Δία/Γ. Π.οικ. 2333 ΚΥΑ (ΦΕΚ 5318/2021) "Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς αντιμετώπιση της διασποράς τον κορωνοϊού COVID-19"

β) Την με αριθ. Δ1αΙΓΠ.οικ. 2331 ΚΥΑ (ΦΕΚ 541Β/2021) 'Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στον Δήμο Σπάρτης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19"
 

ο Δήμος Τρίπολης ενημερώνει τους δραστηριοποιούμενος στις Λαϊκές Αγορές του Δήμου, οι οποίοι προέρχονται από την Π.Ε. Αργολίδας και από το Δήμο Σπάρτης να μην προσέλθουν στις λαϊκές αγορές της 16ης/1/2021. Εάν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί από τα ελεγκτικά όργανα παράβαση των ανωτέρω, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις και πρόστιμα στους παραβάτες.
 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


16 Σχόλια

Μετα την αποφαση της κυβέρνησης για το lockdown σε Αργολίδα και Σπάρτη, όλες οι άλλες λαϊκές αθηνα κ.α. , ανέφεραν ότι εάν οι παραγωγοι έχουν κάνει το τεστ covid και ειναι αρνητικό μπορούν να δραστηριοποιηθουν και εσείς δεν δέχεστε; οι παραγωγοι φταίνε που δεν αντιδρούν , ντροπή μονο!

Ποιος είναι ο νόμος που λέει ότι δεν επιτρέπεται η παρουσία επαγγελματία από περιοχή σε λοκνταουν; και τι ποινές έχει; θα αγοράσουμε πορτοκάλια στα ύψη με τις εξυπνάδες σας εκεί στην Λαγοπατη.

Αν ερθουν δηλαδή και υπαρξουν κρούσματα θα φταιει ο δήμαρχος που τους αφησε να έρθουν ; Δεν σας βρίσκουν πουθενά ρε νούμερα.

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι ο δήμαρχος δεν μπορεί να δρα χωρίς να είναι νόμιμα αυτά που κάνει. Την Τετάρτη ήταν ο ΕΟΔΔΥ στην λαϊκή και έβγαλε 0, με την λογική σου 21:52 έπρεπε το σ/μ που έβγαλε 2 κρούσματα μέσα στις γιορτές ο ΕΟΔΔΥ να στείλει ο δήμος να το σφραγισουν.

Ντροπή και μόνο ντροπή.. Όλα για να οικονομάνε οι επαγγελματίες (ξαδέλφια) γίνονται. Στο ίδιο έργο θεατές, όπως και τα μονά ζυγά που δεν ισχύουν για όλους το ίδιο, άλλοι να μην χάνουν λαϊκή και άλλοι να πηγαίνουν μια ναι μια όχι. Σε όλες τις λαϊκές της υπόλοιπης Ελλάδας οι παραγωγοί κάνουν τέστ και πηγαίνουν κανονικά . Ο δήμος Τρίπολης πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά με μπλοκάρισμα των παραγωγών από Αργολίδα και Δ. Σπάρτης (για τα γνωστά συμφέροντα). Επίσης ο κόσμος θα αγοράσει ακριβά προϊόντα λόγω έλλειψης ανταγωνισμού.

Μην κλαίτε ... Καθίστε και ένα Σάββατο σπίτι σας .. δεν χάθηκε ο κόσμος. Ούτως η αλλιώς οι μισοί και παραπάνω εμπόριο κάνετε , δεν είναι ότι θα σας χαλάσουν και τα πράγματα ...

Αυτο που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι οι άνθρωποι από Αργολιδα και Σπάρτη, κάνουν το τεστ πριν έρθουν στην Λαικη αγορα. Ενώ οι έμποροι και οι παραγωγοί από Τρίπολη, Κόρινθο κ.α περιοχές δεν έχουν κάνει τιποταααααα....αν θέλετε να είστε δίκαιοι γιατι να μην κάνουν όλοι το τεστ πριν δραστηριοποιηθουν στην Λαικη αγορα ??? Αλλα ξεχασα η Τρίπολη εχει αλλο θεο ειναι ο νόμος και η ταξηηη.... Αύριο πηγαίνετε να δείτε ποσοι από τους παραγωγούς και εμπόρους της Τρίπολης θα πωλουν πορτοκαλια και μανταρίνια, πηγαίνετε θα έχει πλάκα......

Σοβαρα κ./κα Μπαρμαμπέν;;;; Μιλάμε για παραγωγούς και οχι για εμπόρους ή για ανθρώπους της πλάκας....μάλλον δεν είστε της δουλειάς γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ οτι είστε άνθρωπος του χωραφιου και λέτε τέτοια πράγματα...δεν πρέπει να υποτιμάμε καμία δουλειά κανενός, δεν ξέρετε ο καθένας τι δυσκολίες εχει και τι έχει να πληρώσει...εσείς μπορεί να χαίρεστε αν χάνετε ενα μεροκάματο και μπραβο σας αλλοι ομως κλαίνε όπως λετε, άλλοι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και αλλοι θεματα υγείας που ελπίζω ποτε να μην τα έχετε στη ζωή σας!

Εδω μπλοκάρει αριθμούς.....βγάλετε υποτίθεται ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ να στέλνουμε μήνυμα δυο μέρες πριν στο Δήμο για το εάν παμε λαικη ή οχι ....και έχετε μπλοκάρει τους αριθμούς μας . Λεμε ενταξει μπορει να είναι η ιδέα μας , ξανα προσπαθούμε από αλλο αριθμό, το δέχεστε για άλλες δυο φορές και μετα μπλοκαρετε και αυτο τον αριθμό....γιατι;;;;; για να μην ερθουμε λαικη και να μας πείτε μετα οτι δεν μας ήρθε κανένα μήνυμα..παίρνουμε τηλ μετα στο Δήμο και κανένας δεν ξέρει ποιος λαμβάνει τα μηνύματα, μωρε τι μας λέτε; επειδή είμαστε αγρότες νομίζετε ότι είμαστε και χαζοί ;;;;; μονο στη τριπολη αυτά χαχα

Ναι δεν είμαι της δουλειάς αδερφέ ... Έχω μάτια όμως και βλέπω. Βλέπω πάγκους που δεν μετακινούνται με τα μέτρα του κοβιντ , βλέπω πάγκους 6 και 9 μέτρα και βλέπω σχεδόν κάθε Σάββατο τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα . Μάλλον και Εσυ είσαι ένας από αυτούς τους ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ . Όσον αφορά τους παραγωγούς που είπες απλά ΓΕΛΑΩ. Ένα θα πω κρεμμύδια ξερά Ντόπια όπως και τομάτες το καλοκαίρι από τα κατωμερα... Καλό Σαββατοκύριακο με υγεία .

Επίσης αν διαβάσατε το Άργος την έκλεισε τελείως την λαϊκή το Σάββατο . Όποτε μην κλαίτε παραγωγοί για ένα Σάββατο

Τα 6 και 9 μετρα που βλέπετε σε πάγκους ειναι από εμπόρους της τριπολης αυτό δεν το ξέρετε;;; ... Δεν έχετε καταλάβει τι συζητάμε εδω, οτι θα έκλεινε η λαικη του αργους το ξέραμε χαίρω πολυ δεν είναι αυτο το θέμα μας , τέλος πάντων καλο σαββατοκύριακο και αλλη φορα διαβάστε καλύτερα τα σχολια για να είστε επί του θέματος... η άγνοια πάντα κερδίζει!!!

Εσείς τα βλήτα που γράφετε για τους παραγωγούς από Άργος και Σπάρτη που δεν θα έρθουν στις λαϊκές του Σαββάτου και γκρινιάζετε σαν τις αγ@μ@τες χήρες, θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι είτε κάνουν, είτε δεν κάνουν τεστ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μετακινηθούν εκτός νομού μέχρι να λήξει το λοκντάουν που τους έχει επιβληθεί, με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας. Γίδια. Ε, γίδια. Τα παράπονά σας στον Χαρδαλιά λοιπόν, σκεπάρνια

Καθολική απαγόρευση του λιανεμπορίου στην Αργολίδα πουθενά δεν αναφέρεται στο ΦΕΚ οτι οι παραγωγοί μπορούν να ασκούν δραστηριότητα εκτός νομού με ή χωρίς τέστ Ο νόμος δεν ερμηνεύεται όπως μας συμφέρει. Ο δήμος οφείλει να προστατεψει τους καταναλωτές αλλά και το μεροκάματο των υπολοίπων παραγωγών. Ανεύθυνες συμπεριφορες έκλεισαν (και) τις λαϊκές στην Αργολίδα στερώντας το μεροκάματο σε εκατοντάδες παραγώγους εντός και εκτός νομού

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.