Χωρίς τηλεόραση παραμένουν περίπου δέκα χωριά του Δήμου Τρίπολης

Χωρίς τηλεόραση παραμένουν περίπου δέκα χωριά του Δήμου Τρίπολης

Μάρτιος 14, 2017 - 23:00
1 σχόλια

Το πρόβλημα το οποίο υπάρχει στις δημοτικές κοινότητες της Τρίπολης όσον αφορά στο τηλεοπτικό σήμα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης με τον κ. Τσιαμούλο να ζητεί να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχει κάνει ο Δήμος.

Όπως ανέφερε, κάποια χωριά, μεταξύ αυτών Μαναρη, Κάψια, Σιμιαδές και Λουκάς, βλέπουν μόνο το δημόσιο κανάλι.

Το θέμα ετέθη και ως επερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων και η απάντηση ήταν ότι η διόρθωση των σταθμών μπορεί να γίνει από τον Δήμο Τρίπολης.

Για το ζήτημα απάντησε ο δήμαρχος  κ. Παυλής αναφέροντας ότι έχει επικοινωνήσει με τον πάροχο για την επίλυση του προβλήματος. «Ο Δήμος δεν μπορεί να εμπλακεί σε αυτή τη διαδικασία. Ο επίτροπος ήταν ξεκάθαρος, δεν θα μπορούσε να υπάρχει ένταλμα πληρωμής για αυτή την υπόθεση. Πρέπει να διαμαρτυρηθούμε στην εταιρία να κόψει το κεφάλι της να υπάρχει σήμα και σε αυτό το 5% της χώρας».

Εμείς είμαστε δίπλα στον κάθε πάροχο, αλλά απαιτούμε να καλύψει και την έκταση που δεν έχει σήμα, είναι 8 και 10 κοινότητες του Δήμου Τρίπολης που δεν έχουν σήμα.

Πρόκειται για αλητείες από πλευρές του παρόχου, είπε ο δήμαρχος, ο οποίος στην αρχή ζητούσε 10.000 ευρώ και τώρα παρακαλάνε να γίνει με 2.500 ευρώ.

Έφη Καστραντά


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οσοι βλέπουν αναγκαστικά΄μόνο ΕΡΤ θα γίνουν αντικείμενο μελέτης για εκδήλωση παρενεργειών;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.