Χ. Λυσίκατος: Ο Δήμος μας προμηθεύτηκε Rapid test - Από τους νέους ελέγχους, ήταν όλα αρνητικά

Χ. Λυσίκατος: Ο Δήμος μας προμηθεύτηκε Rapid test - Από τους νέους ελέγχους, ήταν όλα αρνητικά

Οκτώβριος 31, 2020 - 21:11
2 σχόλια

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος ενημερώνει με ανάρτηση του στο facebook, την αγορά γρήγορων τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, τα οποία και διέθεσε στο κέντρο υγείας Λεωνιδίου. Όπως ο ίδιος αναφέρει τα πρώτα αποτελέσματα είναι όλα αρνητικά και ζητά ψυχραιμία από όλους:

Η ανάρτηση του Δημάρχου:

Σταθερά, χωρίς αλαλαγμους, τυμπανοκρουσίες και ανθρωποφαγία συνεχίζουμε την δουλειά μας.
Με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, όπως απαιτούν οι συνθήκες!!
Επικοινωνούμε με τους αρμόδιους φορείς και συνεισφέρουμε επιτελικα στην πρόληψη!
Ο Δήμος μας προμηθεύτηκε Rapid test, τα οποία και διέθεσε στο κέντρο υγείας Λεωνιδίου, για να γίνει ενας σημαντικός αριθμός ελέγχων, με σύνεση και κατόπιν συνεννόησης.
Παράλληλα συνεργείο του ΕΟΔΥ, έφθασε στην περιοχή μας (Πέμπτη και Σάββατο), οπου και
ολοκλήρωσε στοχευμενους ελέγχους.
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα , απο τους νέους αυτούς ελέγχους, ήταν όλα αρνητικά!!
Η έξαρση ομως της πανδημίας είναι μπροστά μας...Για αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για πιθανές δύσκολες καταστάσεις.
Δεν είναι η ωρα για πολλά λόγια...Είναι η ώρα της εφαρμογής των πρωτοκόλλων και των οδηγιών. Δεν είναι αργά... και πανω απο ολα ψυχραιμία...
Επειδή ομως το τελευταίο διάστημα οι μη ψύχραιμες φωνές αυξάνονται, θα ήθελα σε προσωπικό πλεον επίπεδο, να ξεκαθαρίσω πως δεν σκοπεύω να παρεκτραπω απο τον σταθερό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζω αυτην την κατάσταση, για να υποδυθω τον "υπερηρωα" της υπερβολής και του πανικού, οπως κάποιοι επιθυμούν.

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Σε ενα χωριό σαν το Λεωνίδιο με τόσους πους ξένους αυτή την εποχή αναρριχητές αλλά και ξένους στα περιβόλια με τους ντόπιους που έρχονται από την Αθήνα αλλά και τους ίδιους τους κατοίκους του Λεωνιδίου αλλά και τα διπλά χωριά και μετά από τον τουρισμό του καλοκαιριού με τόσα αθλητικά σωματεία και παίζουν τώρα και λέει ο δήμαρχος πως έχουμε μόνο δύο κρούσματα;και αυτά δεν κόλλησαν τους οικείους τους η τους πελάτες συναδέλφους παιδιά τους;δύσκολο να γίνει πιστευτό.η τελικά είναι όντως .......άγιος τόπος.αλλα δυστυχώς λίγη τον πιστεύουν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.