Γούργαρης: Τι συμβαίνει με την ΤΕΡΝΑ και το νερό στο Αθήναιο;

Γούργαρης: Τι συμβαίνει με την ΤΕΡΝΑ και το νερό στο Αθήναιο;

Σεπτέμβριος 01, 2021 - 21:00
0 σχόλια

Ερώτηση κατέθεσε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπέιρωσης» στο Δ Τρίπολης κ. Γούργαρης κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 1η Σεπτεμβρίου, σχετικά με τη μεγάλη λήψη νερού για ένα τρίμηνο, από το εργοστάσιο της ΤΕΡΝΑ. «Ύστερα από διαμαρτυρίες των κατοίκων, κάνατε συνεννόηση με την εταιρία», είπε απευθυνόμενος στον κ. Τζιούμη, και εκείνος απάντησε ότι η συμφωνία αυτή ισχύει από τον Μάιο.

«Δεν υπήρξε ενημέρωση για το περιεχόμενο αυτής της συμφωνίας, αν και αυτό δεν έχει καμία αξία, γιατί η εταιρία συνεχίζει τη λήψη μεγάλων ποσοτήτων νερού, με την ανοχή του Δήμου, και περιορίζεται η χρήση νερού σε αγρότες. Εφαρμόσατε την όποια απόφαση; Ενημερώσατε τους κατοίκους; Ερωτώ ποια είναι η ποσότητα που έχετε συμφωνήσει και αν τηρείται».

Χωρίς καμία καθυστέρηση, να αποκαταστήσετε τις αρδευτικές ανάγκες σε αυτούς τους λίγους αγρότες.

«Αυτό που λέτε, δεν ισχύει, δεν περιορίζουμε τη χρήση νερού σε αγρότες], απάντησε ο δήμαρχος Τρίπολης και εξακολούθησε αναφέροντας το υπέρογκο ποσό που πρέπει να καταβληθεί στη ΔΕΗ: «Ποιος μπορεί να πληρώσει το νερό που αλόγιστα έχει χρησιμοποιηθεί»;.

«Δεν πήρα απάντηση για την ημερήσια χορήγηση νερού στην ΤΕΡΝΑ», είπε ο κ. Γούργαρης, και υπογράμμισε ότι «η Γενική Συνέλευση είπε για 100 τόνους κυβικά, το σίγουρο είναι ότι η ΤΕΡΝΑ παίρνει πολύ περισσότερο νερό και τώρα. ότι κόβεται σε 2 - 3 συγκεκριμένους αγρότες, ο Δήμος έχει τη διαχείριση και την ευθύνη. Οι αναρμόδιοι αν κάνουν τα πράγματα αυτά στο όνομα του Δήμου, δεν απαλλάσσεται ο Δήμος από την ευθύνη του».

Πρέπει να δούμε το θέμα του χρέους στη ΔΕΗ γιατί θα μας κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα

απάντησε ο κ. Τζιούμης.

 

Φωτογραφία arcadiaportal.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.