Γλυκά Νερά: Διαμαρτυρία γυναικείων οργανώσεων το απόγευμα στο Σύνταγμα

Γλυκά Νερά: Διαμαρτυρία γυναικείων οργανώσεων το απόγευμα στο Σύνταγμα

Ιούνιος 19, 2021 - 13:15
35 σχόλια

Να κατοχυρωθεί νομικά τώρα ο όρος γυναικοκτονία ζητούν γυναικείες οργανώσεις με αφορμή τη στυγνή δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Στη μνήμη της 20χρονης κοπέλας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Σύνταγμα συγκέντρωση, ώρα 7:30 μ.μ., με μαύρα και κεριά.

Το Ελληνικό Δίκτυο για την Φεμινιστική Απεργία εκτιμώντας ότι πρόκειται για ένα ψυχρό έγκλημα, που επιβιώνει πως ένα από τα κύρια κίνητρα που υποκινούν τους άνδρες να σκοτώσουν, είναι οι προσπάθειες για τον έλεγχο και την κατοχή/κυριότητα των γυναικών, σύμφωνα με τη θεωρία «του ιδιόκτητου θηλυκού», που ενισχύει και αναπαράγει την πατριαρχία.

Ελληνικό Δίκτυο για την Φεμινιστική Απεργία

Μια από τις πιο φρικτές διεθνώς γυναικοκτονίες, αυτή της εικοσάχρονης Καρολάιν, ήρθε να προστεθεί στον μακρύ και, όπως φαίνεται, ατελείωτο κατάλογο γυναικοκτονιών και της χώρα μας. Δράστης ένας νέος, εύπορος, προνομιούχος άνδρας, ένας «καλός πατέρας», στην πραγματικότητα, όμως, ένα πατριαρχικό τέρας, που η προσωπικότητά του θυμίζει το άλλο τέρας, τον κατά συρροή δολοφόνο γυναικών Κύπριο αξιωματικό.

Σχεδίασε ψυχρά και με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημα, χρησιμοποιώντας για κάλυψη το ίδιο του το παιδί και μη διστάζοντας να δολοφονήσει ακόμα κι ένα ανυπεράσπιστο ζώο, γιατί, όπως ισχυρίστηκε, «Μου ζήτησε να χωρίσουμε, γι’ αυτό την σκότωσα», επιβεβαιώνοντας πως ένα από τα κύρια κίνητρα που υποκινούν τους άνδρες να σκοτώσουν, είναι οι προσπάθειες για τον έλεγχο και την κατοχή/κυριότητα των γυναικών, σύμφωνα με τη θεωρία «του ιδιόκτητου θηλυκού», που ενισχύει και αναπαράγει την πατριαρχία.

Ένα από τα κύρια κίνητρα που υποκινούν τους άνδρες να σκοτώσουν είναι οι προσπάθειες για τον έλεγχο και την κατοχή/κυριότητα των γυναικών σύμφωνα με τη θεωρία «του ιδιόκτητου θηλυκού», που ενισχύουν και αναπαράγουν την πατριαρχία. 

Ένα  νομικό  σύστημα συντελεί με τον τρόπο του στη διαιώνιση των δομών που επιτρέπουν τη γυναικοκτονία. Αρνείται ή δεν είναι σε θέση να επικεντρωθεί στον μισογυνισμό των εγκλημάτων, μεταφέρει την ενοχή στα θύματα, αποδέχεται το διπλό πρότυπο ηθικής και τελικά αναδεικνύει και επιβεβαιώνει την αποτυχία του κράτους να προστατέψει τον μισό του πληθυσμό.

Και που είναι η Πολιτεία σε όλα αυτά; Με ποιον τρόπο προστατεύει τον μισό και παραπάνω πληθυσμό της; Αρνούμενη να αναγνωρίσει τον όρο (τι φοβάται, αλήθεια, όταν χρησιμοποιεί λ.χ. τον όρο παιδοκτονία;), ψηφίζοντας νόμους σαν τον πρόσφατο περί «συνεπιμέλειας», κλείνοντας αυτιά και μάτια στις προειδοποιήσεις για αυτού του είδους των, κατά κανόνα, αόρατων για τους φορείς της πτυχών, που διέπουν τις συγκρουσιακές συζυγικές σχέσεις και, όχι σπάνια, οδηγούν σε άγριες γυναικοκτονίες, όπως αυτή της Καρολάιν;

Τα φεμινιστικά και γυναικεία κινήματα πενθούν, αλλά επιβεβαιώνουν την απόφασή τους να συνεχίσουν να αγωνίζονται, μαζί με τα κινήματα σε όλο τον κόσμο, για να πάψουν οι γυναικοκτονίες. Και απαιτούν, ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τα θύματα, την ένταξη του όρου στον νομικό κι ευρύτερα στον δημόσιο λόγο, καθώς ο όρος γυναικοκτονία, μεταξύ άλλων, υποκινεί  σε αγώνες για μια κοινωνική και πολιτιστική αλλαγή, που δεν θα ανέχεται την έμφυλη ανισότητα και βία και δεν θα έχει χώρο γι’ αυτού του είδους τα φαινόμενα, σύμφωνα και με τη Διακήρυξη της Βιέννης του ΟΗΕ του 2013.  Να κατοχυρωθεί νομικά τώρα ο όρος γυναικοκτονία

Κίνηση για την απεργιακή 8 Μάρτη

Η δολοφονία της Καρολάιν μας γεμίζει οργή και θυμό απέναντι στο δολοφονικό σεξισμό και το σύστημα που τον αναπαράγει. Για άλλη μία φορά θρυμματίζονται τα στερεότυπα που θέλουν τους θύτες της ενδοοικογενιακής βίας να είναι «χαμηλών τάξεων», «αμόρφωτοι», «σκοταδιστές μουσουλμάνοι». Για άλλη μια φορά βάφεται με αίμα το αφήγημα για «πρότυπο» ζευγάρι, που η γυναίκα πάγωσε τις σπουδές της και στα είκοσι είχε ήδη κυοφορήσει δύο φορές. Για μια ακόμα φορά ακούμε τις γελοιότητες περί δολοφονίας «εν βρασμώ ψυχής». Για άλλη μια φορά ακούμε ότι η δολοφονημένη γυναίκα «απειλούσε» να πάρει το παιδί και να φύγει. Για άλλη μια φορά ο δολοφόνος μπορεί να κατηγορεί «αδίστακτους» μετανάστες με το ρατσισμό να ξεχειλίζει από τα ΜΜΕ και την αστυνομία. 

Επί σαράντα μέρες οι θεωρίες για σπείρα ληστών που μιλούσε με «σπαστά ελληνικά» μονοπωλούσαν στα δελτία ειδήσεων και στις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ με απαραίτητο συμπλήρωμα την επίδειξη «αγάπης» του δολοφόνου για το θύμα του. Να μην τολμήσει η ΕΛΑΣ να παρουσιάσει την εξιχνίαση σαν επιτυχία, τη στιγμή που είχε φτάσει να επικηρύξει τους ανύπαρκτους ληστές με τριακόσιες χιλιάδες ευρώ κι ενώ η Δήμητρα της Λέσβου ήταν στα αζήτητα για δύο μήνες.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φέρει τεράστια ευθύνη για αυτή τη δολοφονία. Ψήφισε το νόμο για τη συνεπιμέλεια που θα άφηνε στα χέρια του δολοφόνου ένα παιδί, που μετατρέπει τα διαζύγια σε ατελείωτες δικαστικές αντιπαραθέσεις, στήριξε το συνέδριο της υπογονιμότητας που ήθελε τις γυναίκες μηχανές αναπαραγωγής.

Ψήφισε το αντεργατικό νομοσχέδιο που καταργεί το οχτάωρο, τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και την όποια προστασία των γυναικών. Διέλυσε κάθε δημόσια δομή για τη στήριξη του μεγαλώματος των παιδιών αλλά και δομές που μπορούν να απευθύνονται γυναίκες θύματα της ενδοοικογενειακής βίας. Στηρίζει με κάθε τρόπο τους πλούσιους εκ-βιαστές. Η ΕΛ.ΑΣ. επικηρύσσει «μετανάστες ληστές», ενώ κάθε γυναίκα που καταγγέλλει σεξιστική βία αντιμετωπίζεται με περιφρόνηση, κάθε μετανάστης είναι φύσει εγκληματίας.

Ως εδώ! Μπορούμε να βάλουμε τέλος στο σεξισμό και το ρατσισμό! Πάρτε πίσω τους νόμους που θέλουν να γυρίσουν τις γυναίκες στο μεσαίωνα και φύγετε! Όλες και όλοι στην απεργία και πανελλαδική κινητοποίηση των νοσοκομείων στις 23 Ιούνη. Οι εργαζόμενες στην Υγεία, μαζί με τους συναδέλφους τους, ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η ρατσιστική και σεξιστική πολιτική της ΝΔ και μας καλούν να δώσουμε αυτή τη μάχη ενάντια στη διάλυση του ΕΣΥ και των εργασιακών δικαιωμάτων μαζί!

 

in.gr

Ειδήσεις: 

35 Σχόλια

Τι μπανταβομάρα και αυτή! Να καταχορυθεί νομικα ο όρος "γυναικοκτονία" λες και οι γυναίκες έχουν περισσότερα δικαιώματα από τον άνδρα όταν κάποιος τις σκοτώνει. Ανθρωποκτονία λέγεται και αν σας αρέσει.

Το έγκλημα είναι καταδικαστέο από όπου και αν προέρχεται ,πόσες φορές γυναίκες έχουν δολοφονήσει Ανδρες;Μην κάνετε κινητοποιήσεις για εσωτερική κατανάλωση και αυτοπροβολή !

Χάλασε πολλές που το βιτριόλι πέρυσι το έριξε γυναίκα. Αλήθεια εκεί δεν υπήρξε απόπειρα γυναικοκτονίας;

@ 15:20 και 17:33 με λίγη προσπάθεια και κυρίως καλή θέληση μπορείτε να καταλάβετε τα παρακάτω: γυναικοκτονία σημαίνει ότι δεν σκοτώνουν όλοι οι άντρες τις γυναίκες, αλλά όλες τις γυναίκες τις σκοτώνουν άντρες.

@23:54 αυτό που λες είναι σεξιστικό. Εξάλλου δεν εξηγεί γιατί πρέπει να κατοχυρωθεί ο όρος γυναικοκτονία και γιατί πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά από κάθε άλλη ανθρωποκτονία. Ούτε εξηγεί γιατί πρέπει να υπάρχει αυτή η διάκριση μεταξύ φύλων (πχ γιατί δεν μιλάμε για κατοχύρωση και της "ανδροκτονίας"; ).

23:54 έτσι! βάλε ταμπέλες πως οι γυναίκες πεθαίνουν μόνο από αντρες . Αν αυτό δεν είναι σεξιστικό και εδώ φαίνεται το κοινωνικό πρόβλημα προκατάληψης ως προς το πρόσωπο του άντρα , τί είναι δηλαδή. Η καραμέλα με το αδύναμο φύλο πρέπει να σταματήσει κάποτε , γιατί τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι που δημιουργούν προβλήματα, δημιουργώντας διαστρεβλωμένες αντιλήψεις για το θηλυκό και αρσενικό γένος . Συμπέρασμα , το πρόβλημα γεννιέται και διαιωνίζεται μέσα και αποκλειστικά στην οικογένεια.

Πάντως ο άνθρωπος περνούσε του Χριστού τα πάθη. Καθημερινό ξυλοκόπημα από τη συχωρεμενη όπως προκύπτει από το ημερολόγιο της.

@13:16 ακόμη και αν υποθέσουμε ότι είναι πράγματι δικό της το ημερολόγιο δεν δικαιολογεί την εν ψυχρώ δολοφονίας της. Ο ιατροδικαστής γράφει ότι την έπνιγε για 6 λεπτά. Και μην ξεχάσουμε ότι μετά σκηνοθέτησε ένα σωρό πράγματα (έβαλα το μωρό δίπλα στην νεκρή μάνα του, κρέμασε το σκύλο, αυτο-δέθηκε, έπαιζε θέατρο για ληστές κλπ κλπ).

"Σεξιστικός: που έχει σχέση, που αναφέρεται στο σεξισμό. Σεξισμός: διάκριση με βάση το φύλο, όρος που χρησιμοποιήθηκε κυρίως από το φεμινιστικό κίνημα για να δηλώσει την εξουσιαστική τάση των αντρών πάνω στις γυναίκες και τις διακρίσεις σε βάρος των γυναικών, ως απόρροια της ανδροκρατικής νοοτροπίας." Εσείς τώρα δημιουργείτε μία ακόμη εκμοντερνισμένη εκδοχή του όρου. Ο φασισμός του 21ου αιώνα σκοτώνει και τις έννοιες.

Κόπρες σοβαρευτείτε, αναλογιστείτε τη θέση σας σ' αυτή την κοινωνία: στην κουζίνα, στη σκάφη - άμα κάθεστε καλά θα σας πάρουμε πλυντήριο - στο κρεβάτι - με την προϋπόθεση τα παιδιά να κατουράνε όρθια - στη φασίνα.

Ρε κορίτσια , σταματήστε να βλέπετε εχθρούς παντού γύρω σας , κουλαρετε λίγο . Όλα τα στραβά που περιγράφετε αποτελούν τις εξαιρέσεις των εξαιρέσεων . Δεν είναι έτσι η καθημερινότητα . Νταξει , μην μεγαλοποιείται τις καταστάσεις . Δεν είστε ούτε στο περιθώριο αλλά και ούτε σας βάζει κανένας. Μόνες σας μπαίνετε . Ισότητα ισότητα , αλλά δεν είδα να ασχολείστε σήμερα με την γιορτή του πατέρα ωστε να την αναδείξετε όπως γίνεται στην γιορτή της μητέρας, γιατί μάλλον δεν έχει εμπορική σημασία. Δεν είδα να νοιάζεστε στην προκειμένη περίπτωση. Αα ξέχασα , ισότητα μόνο προς όφελος των γυναικών.

@20:41 το έγραψες και μόνος/μόνη σου. Σεξισμός είναι η διάκριση βάσει του φύλου. Η διαφορετική τιμωρία για τους άντρες "γυναικοκτόνους" είναι διάκριση βάσει του φύλου. Βέβαια υπάρχει και άλλως ορισμός του σεξισμού (από τα αγγλικά): Προκατάληψη ή διάκριση βάσει του φύλου. Όπου εδώ ταιριάζει πάλι καθώς υπάρχει η προκατάληψη ότι οι άντρες σκοτώνουν τις γυναίκες επειδή είναι άντρες-αφέντες, ενώ οι γυναίκες δεν κάνουν κάτι τέτοιο (ηθελημένα αγνοούμε τις (λίγες) περιπτώσεις ανδροκτονίας).

Κοριτσια να κάνετε την αρχή από τα σώματα ασφαλείας που εργάζεστε και να βγειτε στους δρόμους όπως και οι ανδρες συνάδελφοι ,όχι να φυλάτε στα γραφεία .Επισης αφού είμαστε όλοι ίσοι να πάτε να υπηρετήσετε στρατιωτική θητεια .Και ακόμα να αποζημιώσετε τους πρώην συζύγους σας που τους τρελανατε και άλλοι μπηκαν στα ψυχιατρεία και άλλοι πήραν τα βουνά .Επισης αν επεμβαίνει η μάμα σας στον γάμο σας να γίνει ποινικά δικάσιμο .Όλες εσεις που το παίζεται φεμινίστριες έχετε γιατρούς δικηγόρους συζύγους ,πατεράδες και αδερφούς που σας προικίσαν γιατί μόνες σας ούτε το βρακι σας να πλύνετε δεν ξέρετε

Η γυναικοκτονία έχει κοινωνικά αίτια. Πόσες δολοφονίες έχουμε ετησίως; Πόσες απ' αυτές αφορούν γυναίκες; Πόσες γυναίκες δολοφονήθηκαν από τρίτους και όχι από συζύγους και γενικότερα συντρόφους;

Η γυναικοκτονία έχει κοινωνικά αίτια. Πόσες δολοφονίες έχουμε ετησίως; Πόσες απ' αυτές αφορούν γυναίκες; Πόσες γυναίκες δολοφονήθηκαν από τρίτους και όχι από συζύγους και γενικότερα συντρόφους; Και το ζήτημα δεν είναι η τιμωρία, ή δεν είναι μόνο η τιμωρία, το ζήτημα είναι να μη γίνονται γυναικοκτονίες.

"Κάτι θα του έκανε δεν μπορεί." Και τα λένε οι ίδιες σαύρες που όσο έπαιζε το σενάριο των αλλοδαπών δολοφόνων ζητούσαν ποινή του θανάτου και ελεύθερη οπλοφορία. Αλήθεια από όλους εσάς τους γελοίους δεν έχει κανείς σας το φιλότιμο να ζητήσει την ποινή του θανάτου για τον πλούσιο λευκό; Και ας του πούμε όχι, δεν χρειάζεται η ποινή του θανάτου, αφήστε δεν πειράζει. Μόνο για τους αλλοδαπούς την θέλετε την ποινή του θανάτου;

Το ζήτημα είναι να μην γίνονται καθόλου ανθρωποκτονίες .Δηλαδή στην Κέρκυρα που σκότωσε το ζευγάρι ο δράστης άξιζε περισσότερο η ζωή της γυναίκας από του Άνδρα ;Δεν ξέρετε τι λέτε !Ακομα να ζητήσετε ότι οποίος αλλοδαπός ληστής εισβάλει σε οικία και δολοφονήσει ηλικιωμένη να χαρακτηριστεί γυναικοκτονια και ρατσιστικό έγκλημα ,όχι ότι σας συμφέρει αριστερατζες

15:38 την φήμη ή την δυσφήμιση την δημιουργεί ο κάθε λαός μόνος του. Σκέψου πως άλλα λένε για τους Έλληνες , άλλα για τους αυστριακούς , άλλα για τους Γεωργιανούς , αλλά για τους κατοίκους από το Καμερούν, άλλα για τους πακιστανους κτλ . Προφανώς και δεν είναι όλοι έτσι , άλλα συνήθως η κοινή γνώμη για να τους βγάζει κάθε τόσο στο σφυρί θα έχει τους λόγους της, όπως τώρα βγάζει στο σφυρί τον πιλότο .

@13:24 - Τα έχεις χάσει τελείως; Ποιος Παύλος; Όπου γράφω βάζω και το όνομά μου.

Υπερβολικός και μάλλον αδόκιμος ο όρος "γυναικοκτονία" αλλά έχουν αρκετά δίκια οι οργανώσεις που διαμαρτύρονται. Πέφτει ακόμα αρκετό ξύλο στα αντρόγυνα και στην συντριπτική πλειοψηφία είναι από τους άντρες προς τις γυναίκες. Από τις γυναίκες θα βρεις λεκτική και ψυχολογική βία αλλά αυτό συμβαίνει και από την μεριά των αντρών. Μην παριστάνουμε ότι οι γυναίκες έχουν ίσα δικαιώματα με τους άντρες. Δεν έχουν. Υπάρχει προκατάληψη και υπάρχει και μπόλικη βία. Δυστυχώς ο τρόπος που μεγαλώνουν τα αγόρια, σε μεγάλο ποσοστό, ακόμα και σήμερα αναπαράγει αυτά τα πρότυπα.

Ζήτησα κάτι απλό. Πόσες δολοφονίες γυναικών συμβαίνουν ετησίως; Πόσες απ' αυτές γίνονται από τρίτους και όχι από συντρόφους τους; Και τότε θα δείτε γιατί ο όρος γυναικοκτονία είναι αναγκαίος. Η βία κατά των γυναικών είναι καθημερινό και άκρως διαδεδομένο φαινόμενο με επιστέγασμα τον φόνο.

@12:05 δεν μιλάμε γενικά για τις ανισότητες μεταξύ ανδρών και γυναικών. Μιλάμε συγκεκριμένα για τον όρο γυναικοκτονία και την προσπάθεια θέσπισης αυστηρότερης τιμωρίας σε περίπτωση ανθρωποκτονίας γυναίκας χωρίς να υπάρχει λόγος για αυτό την διάκριση κατά των ανδρών-θυμάτων ανθρωποκτονίας.

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο Παύλο. Υπερβολικός και αδόκιμος λοιπόν ο όρος για να μη δυσαρεστήσεις το εκλογικό σώμα της νουδούλας. Κατά τα άλλα "το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο".

@14:37 - Έχει υποστηριχτεί από κάποια οργάνωση η άποψη για μεγαλύτερη ποινή; Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Το ζητούμενο δεν είναι η ποινή αλλά η αναγνώριση του προβλήματος. Οι γυναίκες έχουν μάθει ακόμα και από τις ...μητέρες τους να υπομένουν την βία. Δυστυχώς. Και πάρα πολλοί άνδρες έχουν μάθει ότι "άντρας είσαι και στα νεύρα θα ρίξεις και καμία φάπα". Υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει διάκριση κατά των ανδρών. Μην γράφουμε τέτοια ούτε για αστείο. Οι γυναίκες τρώνε ξύλο μέχρι και σήμερα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, τέλος. Απλά κάποιοι έχουν μεγαλώσει με ηλίθια νοοτροπία. Πρόβλημά τους.

@15:09 - Εκεί, κολλημένο το κεφάλι σου εσένα στη ΝΔ. Ποιο ξύλο από τον παράδεισο και μπούρδες; Η ανδρική βία σχετίζεται με την πολιτική ιδεολογία; Το έχετε κάψει στην αριστερά.

Ποιος μίλησε για θέσπιση αυστηρότερης ποινής για τη γυναικοκτονία; Δεν ζητάμε κάτι διαφορετικό, ζητάμε αλλαγή νοοτροπίας του μισού της ανθρωπότητας.

Παύλε 15:41, δεν μίλησα για αριστερά, είπα ότι, αν λόγω αυτοσεβασμού γράφεις μερικά σωστά στο 12:05 σχόλιό σου, με την εισαγωγή κρατάς μια πισινή σαν επίσημος εκπρόσωπος του κόμματος που είσαι για να μη δυσαρεστήσεις τους ψηφοφόρους σου. Η νοοτροπία του "άντρα" δεν έχει κομματικό χρώμα, σχεδόν τα ίδια είναι σε όλους τους χώρους.

Εμ, αυτή η ηλίθια νοοτροπία δεν είναι πρόβλημά τους, 15:38, το πρόβλημα το έχουν οι γυναίκες που υφίστανται την κακομεταχείριση έως και φόνους.

«Αν ο καθ’ ομολογία δολοφόνος καταφέρει να διατηρήσει την γονική μέριμνα, πιθανότατα θα καταφέρει να παίρνει άδειες μετά την καταδίκη του ή ακόμη και να αποφυλακιστεί πρόωρα. Φυσικά και θα το χρησιμοποιήσει ο δικηγόρος του αυτό. Είναι μια διάταξη που μπορεί να πατήσει πάνω και να έχει ένα παραθυράκι για να κρατήσει τη γονική μέριμνα. Μα το έχει πει ήδη. Το έχει δηλώσει και ο συνήγορός του, ότι εξακολουθεί να είναι πατέρας. Δεν μπορεί να χάσει την ιδιότητα του πατέρα». Νόμος Τσιάρα.

Ο Παύλος είναι απλά ρατσιστής! Πιστεύει ότι οι αριστεροί είναι κατώτεροι των Δεξιών αρίστων κλπ.

@15:38 και @15:54 και για ποιο λόγο ρε μάγκες ζητάνε κατοχύρωση του όρου γυναικοκτονία νομικά; Ποιο θα είναι το νομικό αποτέλεσμα; Προφανώς είτε μεγαλύτερη ποινή είτε αυστηρότερη αντιμετώπιση. Ειδικά το παρόν άρθρο-ανακοίνωση το παραλληλίζει με τον νομικό όρο "παιδοκτονία" που αποτελεί ειδικό ποινικό αδίκημα και έχει ως αποτέλεσμα ευνοϊκότερη τιμωρία της μάνας που σκότωσε το παιδί της κατά/μετά το τοκετό και είχε διατάραξη του οργανισμού από τον τοκετό(αρ.303 ΠΚ). Για αυτό και μόνο λέω Παύλο ότι υπάρχει διάκριση κατά των αντρών (εφόσον αναγνωριστεί γυναικοκτονία-αυστηρότερη ποινή).

Εχουνε τρελαθεί οι φεμιναζιστριες ,τώρα στην Ολυμπιάδα που θα τους παίρνουν τα μετάλλια τα τραβελοειδη θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.