Γιώργος Λαγός: Ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου για να συνεχίσω το έργο μου (vid)

Γιώργος Λαγός: Ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου για να συνεχίσω το έργο μου (vid)

Σεπτέμβριος 27, 2023 - 14:14
19 σχόλια

Συνέντευξη με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Λαγό, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη «Τρίπολη Αύριο»

Οδεύοντας προς τις εκλογές, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιώργος Λαγός, μίλησε σε συνέντευξή του στο ArcadiaPortal.gr για το έργο που έχει υλοποιήσει στον δήμο Τρίπολης, σε αυτή τη θητεία, αλλά και για το όραμά του για τον δήμο Τρίπολης, αν οι πολίτες τον τιμήσουν ξανά με την ψήφο τους.

Ο κ. Λαγός έχει αναλάβει μια πολύ απαιτητική θέση στη διοίκηση του δήμου και καθημερινά μαζί με την υπηρεσία του καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να είναι ο δήμος καθαρός και τακτοποιημένος και για να είναι σε άριστη κατάσταση οι χώροι πρασίνου.

Πολλά είναι αυτά που έχουν γίνει, ανέφερε, και υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να γίνουν, είπε, μη παραλείποντας να μιλήσει για την «επίθεση» που έχει δεχθεί η δημοτική αρχή για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως το Κολυμβητήριο και η πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Ο αντιδήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος ανέφερε ότι όταν ανάλαβε η παράταξή του την διοίκηση του δήμου, εισέπρατταν αρνητισμό από τους πολίτες. «Τώρα όμως όπου και να πάμε είναι ανοιχτές οι πόρτες, συζητάμε με όλους και αυτό μας ευχαριστεί και μας κάνει υπερήφανους για το έργο και την προσωπικότητά μας», επεσήμανε.

Το έργο που γίνεται, αναγνωρίζεται από τον κόσμο και λαμβάνουμε θετικά μηνύματα για το επίπεδο καθαριότητας της πόλης και των χωριών μας. Επίσης, οι χώροι πρασίνου έχουν αυξηθεί και τα μεγάλα πάρκα λαμβάνουν πολύ καλές κριτικές

Ο κ. Λαγός έκανε εκτενή αναφορά στην διαχείριση των απορριμμάτων που έγινε αυτή την τετραετία στον δήμο Τρίπολης, τονίζοντας ότι οι προηγούμενες διοικήσεις του δήμου έχουν αφήσει «δώρα-χωματερές» στους πολίτες.

Εμείς δεν αφήσαμε ποτέ σκουπίδια στους δρόμους

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λαγός μίλησε για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά την προμήθεια μωβ κάδων για ρούχα στον δήμο, αλλά και για τα σημεία ανακύκλωσης που θα τεθούν σε λειτουργία σύντομα.

«Έχουμε σχεδιαστεί να κάνουμε ένα πιλοτικό πρόγραμμα αποκομιδής σύμμεικτων και ανακύκλωσης έτσι ώστε να μπούμε σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Δεν θα πληρώνει κανείς. Το πρόγραμμα είναι δοκιμαστικό και θα συμμετέχουν περίπου 1.000 νοικοκυριά»

Ο υποψήφιος απάντησε στους «επικριτές» του οι οποίοι προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο της δημοτικής αρχής.

Όσον αφορά στο Κολυμβητήριο, είπε ότι το έργο προχωράει με αυτή τη δημοτική αρχή, όπως επίσης και το εμβληματικό έργο της πλατείας Αγίου Βασιλείου.

Θέλουν να σταματήσουν το έργο, αλλά δεν θα τα καταφέρουν, το έργο προχωράει και θα δώσει προστιθέμενη αξία στην Τρίπολη και στις επιχειρήσεις της πλατείας

Τέλος, ο κ. Λαγός μίλησε για τον επικεφαλής της παράταξης, τον δήμαρχο Κώστα Τζιούμη, τονίζοντας ότι είναι ένας δήμαρχος πάρα πολύ καλός, πρέπει να του δοθεί ξανά η ευκαιρία να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει, ήδη υπάρχουν φάκελοι με έτοιμα έργα προς ένταξη.

Το μήνυμά του προς του πολίτες έδωσε κλείνοντας ο κ. Λαγός, αναφέροντας:

Πρέπει στη διοίκηση του δήμου να υπάρχουν και οι έμπειροι αυτοδιοικητικοί. Ο κόσμος θα κρίνει το έργο μου, την προσπάθειά μου. Εγώ ζητάω την ψήφο των συμπολιτών μου για να συνεχίσω το έργο μου. Έχω να προσφέρω πολλά ακόμα πράγματα.

Video: 

ArcadiaPortal. gr Συνέντευξη με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Λαγό υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο


19 Σχόλια

Αν είχατε ελάχιστη διάθεση για αυτοκριτική, για να μην το θέσω αλλιώς, σοβαρά τώρα δεν έχετε σκεφτεί να αποχωρήσετε? Νέοι δεν υπάρχουν? Δεν ανοίγουν όλοι καφέ, υπάρχουν και άλλοι.... ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ! μείνετε στο χτες και αφήστε την Τρίπολη να ορθοποδήσει! Είστε οι χειρότεροι εκφραστές του παλιακού συστήματος....

Φτάνει χορτάσαμε έργα από εσάς... Άσε να κάνουν οι άλλοι που ξέρουν τον τρόπο και μπορούν

Γιώργο σε ψήφισα και σε στήριξα το 2019. Όχι αδελφέ δεν κάνω το ίδιο λάθος. Αποδείχτηκες μέγας ψεύτης μαζί με το αηδόνι του φαλανθου. Κοροιδεψατε ολόκληρο κόσμο. Σμυρνιωτη δαγκωτό

Εσύ μας λες κάθε φορά που σε ρωτάμε τι γίνεται στον δήμο πως είσαι πολύ κουρασμένος. Τώρα μας λες πως είσαι ξεκούραστος και εχεις να προσφέρεις πολλά πράγματα. Άσε τα σάπια ρε Λαγέ.

Είναι αλήθεια ότι ο Δήμος συμμετέχει σε πρόγραμμα για το Περιβάλλον που διεξαγεται στο εξωτερικό και έχετε στείλει σαν εκπροσώπους μια υπάλληλο του Δήμου ΔΕ ξεναγό κσι μια συνεργάτιδα του δημάρχου άσχετη με το αντικείμενο; έτσι διοικείτε πουλάκια μου ΑΣΤΕΡΙΑ μου!!!

Ούτε ένα καλό σχόλιο για τον αντιδήμαρχο του Τζιούμη... Μπράβο καλά τα έχετε καταφέρει!!! Πρέπει να είστε η μοναδική δημοτική αρχή που έχετε καταφέρει με την αλαζονεία σας να ξενερώσετε τόσο πολύ τους δημότες. Κανένα σοβαρό έργο δεν τελειώσατε, καμιά σοβαρή διοίκηση, καμιά σοβαρή αθλητική υποδομή, κανένα καλό πολιτιστικό δρώμενο...Ρίξτε χαλίκια 10 μέρες πριν τις εκλογές, μεταφέρτε κανέναν κάδο σκουπιδιών, φυτέψτε κανένα λουλούδι. Ως εκεί είστε...

Δεν λες Λαγέ όμως το γιατί δεν άφησες σκουπίδια στους δρόμους!!! Γιατί δεν λες ότι ο αείμνηστος Παυλής σας είχε αφήσει ένα χώρο έτοιμο και αδειοδοτημένο??? Απλά έχετε μάθει να ξεστομίζετε μόνο ψέματα.

Γιώργο επειδή είσαι κουρασμένος κάνε υπομονή σε 10 μέρες σε στέλνουμε για ξεκούραση.

@20:22 Λίγο ήθελες και θα σε πιστεύαμε. Μην ψηφίζεις το Λαγό τότε ούτε τον Κανελλόπουλο αφού δεν τους γουστάρεις. Έχει ένα σωρό άλλους το ψηφοδέλτιο του Τζιούμη. Ψήφισε αυτούς. Νουμεράκι ε νουμεράκι που θα μας κοροϊδέψεις κιόλας

19΄35, Γίδι τον Λαγό τον ψηφίσαμε, ως ανεξάρτητη επιλογή ότι θα μπορούσε να κάνει δέκα πράγματα. Ο Γιώργης θρονιάστηκε στο θώκο και τίποτα δεν έκανε.. Όσο για τον Τζιούμη, αλά και νέτα: Γκρέμισε μια πόλη ολόκληρη. Και σε ρωτάω γίδι πως θα πάω εγώ στην πλατεία Κολοκοτρώνη ερχόμενος από την εθνομαρτύρων?

Ήρθε η ώρα που οι πολίτες Τρίπολης θα στείλουν Λαγό και Κούρο στα σπίτια τους να πηγαίνουν βόλτες με τα εγγόνια τους. Αρκετά μας έχουν κουράσει, τους έχει βαρεθεί ο κόσμος.

Πρώτος θα έρθει ο Λαγός με δήμαρχο Κώστα Τζιούμη. Γράψτε ότι θέλετε. Κάποια από τα σχόλια είναι από ανθρώπους του Τζιούμη που ξέρουν ότι δεν θα βγούν.

Αστα ρε Γιώργη, έχεις να δουλέψεις 4 χρόνια. Είσαι κουρασμένος από την πολύ ξεκούραση και την γουρνοπούλα. Κάνε αύριο τα εγκαίνια που δεν θα βρέχει με τα σπιτάκια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.