Για ποιον έκοψε το δεύτερο κομμάτι της πίτας ο δήμαρχος Τρίπολης; (pics,vid)

Για ποιον έκοψε το δεύτερο κομμάτι της πίτας ο δήμαρχος Τρίπολης; (pics,vid)

Ιανουάριος 08, 2016 - 13:42
9 σχόλια

Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου Τρίπολης ο Δήμος Τρίπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε ζεστό κλίμα.

Το πρώτο κομμάτι της πίτας, ο δήμαρχος το έκοψε για την Εκκλησία και το δεύτερο για τους συμπολίτες μας που περνάνε δύσκολα, όπως είπε.

Το τρίτο κομμάτι ήταν «αφιερωμένο» στους εργαζόμενους του Δήμου Τρίπολης, ενώ διευκρίνισε ότι δεν θα έκοβε ξεχωριστό κομμάτι για τις Υπηρεσίες του Δήμου. Ο κ. Σώστης Κοσκινάς ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους τα χρόνια πολλά, ενώ έκοψε ένα κομμάτι για όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Τρίπολης, ξεκινώντας από την Τεγέα, ενώ ευχαρίστησε τους εργαζομένους.

Στην ομιλία του προς τους εργαζομένους ο κ. Παυλής επεσήμανε ότι πρέπει ο Δήμος να δουλεύει σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή, υπογραμμίζοντας ότι αυτή τη χρονιά δεν πρέπει κανένας πολίτης να έχει το παραμικρό παράπονο από τον Δήμο.

Ο δήμαρχος κάλεσε τους υπαλλήλους του δήμου Τρίπολης να εξυπηρετούν όλους τους δημοτικούς συμβούλους σε ότι στοιχεία και αν τους ζητούν για την σωστή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.

Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τρίπολης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Καραλής, ο Γενικός Γραμματέας κ. Καπόγιαννης, ο αντιδήμαρχος Αγροτικής - Κτηνοτροφικής Ανάπτυξης του Δήμου Δημήτρης Σταματόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο κ. Θεοδωρακόπουλος, πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολλης, εκπρόσωποι των Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς ο κ. Παναγιώτης Σκορπίδας και άλλα εκλεγμένα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης. Από το Δημοτικό Συμβούλιο παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ. Νίκος Τσιαμούλος και επίσης από την παράταξή του ο κ. Νίκου.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Για ποιον έκοψε το δεύτερο κομμάτι της πίτας ο δήμαρχος Τρίπολης;


9 Σχόλια

«...ο Δήμος Τρίπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε ζεστό κλίμα»...Φυσικά και ήταν ζεστό το κλίμα, τόση λιακάδα είχε έξω...Όσο για το άλλο «κλήμα», ήταν που ήταν στραβό, τό' φαγε κι ο γάϊδαρος...Σαν μνημόσυνο η τελετή, ένα πράμα...Να ζήσουμε, να θυμόμαστε το μακαρίτη (το δήμο)...

Δημαρχε αμα θελεις να δουλευει ο δημος σαν καλοκουρδισεμνη μηχανη δεν κοβεις την πιτα στη μια το μεσημερι εν ωρα εργασιας - υπηρεσιας και εξυπηρετησης των πολιτων..... αλλα μετα το περας του ωραριου....

Δημαρχε ξεχασες να κοψεις ενα κοματι για τα σκυλια! Το κακο εχει παραγινει στην πλατεια Πετρινου.Καποιες κυραδες εκει διπλα στο Μαλλιαροπουλειο τα ταιζουν και αυτα επιτιθενται σε ανυποψιαστους περαστικους,χωρις καμμια αιτια! Σημερα το απογευμα μου επετεθηκαν δυο απο αυτα,ξαφνικα χωρις καμμια αιτια! Ντροπη σας κυριοι δημοτικοι αρχοντες,καταντησατε τοην πλατεια Πετρινου ΣΚΥΛΟΜΑΧΑΛΑ.......

Η κακιά σε όλο της το μεγαλείο....στους προηγούμενους σχολιαστές!!.,

Δεν υπαρχει καμμια κακία οσον αφορα το σχολιο μου για τα σκυλια.Ειναι επιθετικα και ο νομος λεει να θανατονονται!

Παρεα με τα σκυλιά να κόψει ένα κομμάτι για τις λακκούβες που σπάμε τα αυτοκίνητα μας

Ο VIP Σκορπίδας θα ειναι σύντομα ο καινούργιος πρόεδρος της Τριπολης διότι ο κατσουλιερος μαυρόγατος θα πάει σπίτι του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.