Για πασχαλινά τσουρέκια, κουλουράκια και πολλές άλλες αρτονοστιμιές στο αρτοποιείο «Εστία Άρτου» στην Τρίπολη (pics)

Για πασχαλινά τσουρέκια, κουλουράκια και πολλές άλλες αρτονοστιμιές στο αρτοποιείο «Εστία Άρτου» στην Τρίπολη (pics)

Απρίλιος 14, 2023 - 11:00
2 σχόλια

Στην τελική ευθεία πριν το Πάσχα, το αρτοποιείο «Εστία Άρτου» στην οδό Βηλαρά Ιωάννη 1 και Τυρταίου στην Τρίπολη προτείνει μια πλούσια σειρά από απολαυστικές πασχαλινές προτάσεις αλλά και πολλαπλές γεύσεις αφράτων τσουρεκιών.

Τσουρέκια κλασικά Πολίτικα, με γέμιση Βueno, Lila pause, Snickers ,Caprice, πραλίνα φουντουκιού και λευκή πραλίνα, με επικάλυψη λευκής σοκολάτας και σοκολάτας γάλακτος σας περιμένουν να τα απολαύσετε ή να τα προσφέρεται στα βαφτιστήρια σας ή σε φίλους και συγγενείς.

Στο αρτοποιείο έχει διαμορφωθεί γωνιά με ποικιλία εκλεκτών προϊόντων και γεύσεων για τις ημέρες της νηστείας, πολλαπλές γεύσεις από κουλούρια- μπισκότα,  κριτσίνια, τηγανόψωμα, κέικ με σταφίδα, πουγκιά με γέμιση ντομάτα και κρεμμύδι ή και ψωμάκια με ελιές και μια σειρά προϊόντων για το πρωινό σας.

Επίσης μπορείτε να βρείτε τα πολύ νόστιμα πασχαλινά κουλούρια, κουραμπιέδες και φυσικά την παραδοσιακή λαμπροκουλούρα, για να στολίσετε το Πασχαλινό σας τραπέζι.

Στην «Εστία Άρτου» καθημερινά από τις 06:00 ως τις 16:00 θα βρείτε ζεστό χειροποίητο ψωμί με προζύμι και φυσικά φρέσκα χειροποίητα αρτοσκευάσματα για το πρωινό σας, φτιαγμένα πάντα με τα αγνότερα υλικά, σε πληθώρα αλμυρών και γλυκών γεύσεων που θα ικανοποιήσουν κάθε όρεξη και γούστο.

Τυρόπιτες, σπανακόπιτες, τηγανόψωμο, ζαμπονοτυρόπιτες, λουκανικοπιτάκια, μπουκιές με τυρί κρέμα και ελιά θα δώσουν γεύση στις στιγμές σας.

Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό

 «Εστία Άρτου» στην οδό Βηλαρά Ιωάννη 1 & Τυρταίου, Τρίπολη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 271 024 2088


2 Σχόλια

Ο καλύτερος φούρνος της Αρκαδίας.......και ο μόνος που δέχεται και παραγγελίες και 2 εβδομάδες πιο πριν.....συγχαρητήρια σε όλους....και χρόνια πολλά.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.