Γεωργούλης: Υπάρχουν σπίτια στον Δήμο που δεν συνδέονται με το δίκτυο αποχέτευσης

Γεωργούλης: Υπάρχουν σπίτια στον Δήμο που δεν συνδέονται με το δίκτυο αποχέτευσης

Δεκέμβριος 22, 2018 - 12:32
1 σχόλια

Μια εφ’ όλης της ύλης, θα λέγαμε, κριτική τόσο για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης όσο και συνολικά για την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με πολλά προβλήματα της καθημερινότητας έκανε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γεωργούλης την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου κατά τη συνεδρίαση στην οποία συζητήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα.

Ο κ. Γεωργούλης αναφέρθηκε στην  κακή κατάσταση  στην οποία βρίσκεται η οδοποιία, προσθέτοντας ότι ακόμα και τώρα υπάρχουν οικίες οι οποίες δεν έχουν συνδεθεί με το αποχετευτικό δίκτυο, γεγονός που αποτελεί όχι μόνο μεγάλο πρόβλημα, αλλά και που αποδεικνύει την ολιγωρία και τις καθυστερήσεις της δημοτικής αρχής.

Ακόμα, ο κ. Γεωργούλης αναφέρθηκε στη διαχείριση των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι, για το οποίο παρατήρησε ότι το θέμα θα έπρεπε να έχει τελειώσει, καθώς υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις.

Θα έπρεπε να έχει τακτοποιηθεί το θέμα και να είμαστε έτοιμοι για σωστή διαχείριση των απορριμμάτων.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.