Το φωτορεπορτάζ του αγώνα Χολαργός - Αρκαδικός

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα Χολαργός - Αρκαδικός

Μάρτιος 27, 2017 - 11:00
0 σχόλια

Ένα ακόμα γκρανκινιολικό παιχνίδι για τον Αρκαδικό στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, ένα ακόμα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την ομάδα της Τρίπολης να φθάνει πολύ κοντά στην νίκη αλλά και πάλι να μην μπορεί να την πετύχει κόντρα στον Χολαργό.

Η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου κοίταξε στα μάτια τον Χολαργό, ήταν πολύ ανταγωνιστική και έδειξε πως με αυτό το πάθος και αυτή την ενέργεια θα μπορέσει στην συνέχεια να φθάσει με επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της.

Το τελικό 79-78 υπέρ του Χολαργού φανερώνει πως στην αναμέτρηση αυτή έσπασαν καρδιές στα τελευταία λεπτά με τον Αρκαδικό να σταματά να παλεύει και προσπαθεί την μεγάλη ανατροπή.

Έντονες στιγμές γεμάτε πάθος, αντιδράσεις και εναλλαγή συναισθημάτων και ασφαλώς αγωνία για την έκβαση του αγώνα μέσα από τις φωτογραφίες που  κατέγραψε ο φακός του arcadikos.gr στο παιχνίδι με τον Χολαργό στο κλειστό γυμναστήριο ''Αντώνιος Τρίτσης''.

Γιάννης Καραμαλέγκος οργανώνει την επίθεση του Αρκαδικού.

Τσακαλέρης και Αρκαδικός άντεξαν στους κραδασμούς μέχρι το φινάλε.

Σπουδαία εμφάνιση από τον Ναούμη. Εκρηκτικό 4ο δεκάλεπτο από τον ταλαντούχο γκαρντ του ΣΕΦΑ. Λίγο έλειψε να γίνει ο ήρωας του Αρκαδικού και της αναμέτρησης.

Η αγωνία στον πάγκο του Αρκαδικού ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των ανθρώπων του. Μοναδικές στιγμές...

Σε αναμμένα κάρβουνα ο αρχηγός. Ο Γιώργος Κοψαύτης προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμψυχώσει τους συμπαίχτες και ζει με έντονο τρόπο κάθε δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.