Φιλική ισοπαλία για Αστέρα και Ατρόμητο

Φιλική ισοπαλία για Αστέρα και Ατρόμητο

Αύγουστος 11, 2018 - 22:05
1 σχόλια

Ισόπαλη με σκορ 1-1 έληξε η φιλική αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο το απόγευμα του Σαββάτου 11 Αυγούστου στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε με τον Κουλούρη στο 3' ήταν καλύτερη έχοντας και δοκάρι στο δεύτερο μέρος με τον Ρισβάνη όμως οι κιτρινομπλέ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το πολύ ωραίο μακρινό σουτ του του Τσιλιανίδη στο 75'.

Οι δύο προπονητές είχαν την δυνατότητα να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα σε ένα δυνατό τεστ ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και ασφαλώς να δοκιμαστούν πρόσωπα και συστήματα καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη της Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης με τις πολλές αλλαγές δεν είχε ρυθμό με τον Ατρόμητο να αφήνει καλύτερες σντυπώσεις ωστόσο η αρκαδική ομάδα έδειξε πως διαθέτει την ποιότητα όπως συνέβη στην φάση της ισοφάρισης με τον Τσιλιανίδη.

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους σε ία εβδομάδα στις 18 Αυγούστου στην άτυπη ρεβάνς στο Περιστέρι που ουσιαστικά θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χριστόπουλος, Μαρτίνειθ, Πασαλίδης, Τζίμας, Βαλιέντε, Σάλας, Ρόλε, Μπαστιάνος, Δουβίκας.

Αγωνίστηκαν και οι: Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς, Μπελόκ, Γλέζος, Μιχελής, Τσιφτσής και Ρούνεϊ.

Ατρόμητος: Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαίας, Μπουσούλαντζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος, Νασιμέντο, Κουλούρης, Ενσικουλού, Καρασαλίδης, Γιαννούλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μούζακιτς, Νάτσος, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς, Ούμπιντες, Σόουζα και Λαζαρίδης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.