Φιλανθρωπική δράση από τον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Φιλανθρωπική δράση από τον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Δεκέμβριος 19, 2019 - 13:40
4 σχόλια

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας σε συνεργασία με τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, έστησε με πολλή αγάπη περίπτερο στο χριστουγεννιάτικο χωριό του δήμου Τρίπολης, στην πλατεία Άρεως. Σκοπός του περιπτέρου είναι η συγκέντρωση τροφίμων, ειδών καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής για την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», που τα έχει μεγάλη ανάγκη.

Σας περιμένουμε όλους να βοηθήσετε αυτήν την πρωτοβουλία με την ταπεινή σας προσφορά. Το περίπτερό μας θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11:30 πμ-13:30 μμ και 17:30-19:30 μμ.

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία κι ευτυχία!

Νομαρχιακή επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.


4 Σχόλια

Αστεία πράγματα.Οι ζαίοι συνιστούν οι ίδιοι υποκείμενο φιλανθρωπίας εφόσον δεχτούμε την ανθρώπινη υπόστασή τους.

μιλάνε οι συριζαίοι για καλές γιορτές που μας τσάκισαν 4 χρόνια. απορώ να δω ποιοι είναι οι νεολαίοι τους ...

Γεια σας ρε Συριζοπουλα Όμορφα χαιβανακια να μην κωλονετε ποτέ με χιόνια και φαρμάκια Ήρθανε τα Χριστούγεννα για όποιον τα πιστεύει Εσείς γλεντήστε άφοβα με τον μικρό Αλέξη Φάτε και γατοκεφαλα μαζί με τον Πολάκη , Τον θεριακλή τον υπουργό από το σφακακι. Και μην ξεχνάς Περιστερα κουλούρια να μας φτιάξεις Συριζοκουλουρα καλά μαζί με τον Κανάκη !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.