Έτσι μπαίνει στα play off ο Αστέρας

Έτσι μπαίνει στα play off ο Αστέρας

Φεβρουάριος 23, 2020 - 00:31
2 σχόλια

Τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει με τον Αστέρα Τρίπολης να παραμένει ζωντανός στην μάχη της εξάδας και όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League σε μία εβδομάδα.

Αυτή την στιγμή η αρκαδική ομάδα βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τον έκτο ΟΦΗ ο οποίος αγωνίζεται την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ ενώ με ενδιαφέρον αναμένει και το αποτέλεσμα της Ξάνθης που παίζει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και είναι έναν βαθμό πίσω του.

Σε περίπτωση ήττας του ΟΦΗ από την ΑΕΚ και την Ξάνθης από τον Ατρόμητο ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι στο -1 από τον ΟΦΗ και στο +1 από την Ξάνθη και τότε θα χρειάζεται διπλό στην Λάρισα την επόμενη αγωνιστική και ήττα η ισοπαλία του ΟΦΗ στην Κρήτη στον αγώνα με την Λαμία και ανάλογο αποτέλεσμα της Ξάνθης στα Πηγάδια από τον ΠΑΟΚ για να τερματίσει αυτός στην 6η θέση.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Τι ωραία που τα γράφετε.Φαινεται ο σανός από το Ντουμπάι έχει πολλά οκτάνια.Να χάσουν όλοι να βγει ο Αστέρας στα πλευ οφ.Γι αυτό σας έχει γυρίσει την πλάτη ο κόσμος.Σας περιμένει στη Λάρισα ο Κούγιας.

8.10 ξεκίνα με το να χάσεις εσύ σήμερα στην τούμπα 2-0 και άσε εμάς... ασχολήσου με την ομαδούλα σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.