Έτοιμος να πάει στον Πανάγιο Τάφο ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κ.Βλάσης ακόμη κι αν χρειαστεί μετά να μπει σε καραντίνα 14 μέρες!

Έτοιμος να πάει στον Πανάγιο Τάφο ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κ.Βλάσης ακόμη κι αν χρειαστεί μετά να μπει σε καραντίνα 14 μέρες!

Μάρτιος 28, 2020 - 23:40
21 σχόλια

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας tovima.gr o Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης είναι διατεθειμένος να μπει σε καραντίνα 14 ημερών προκειμένου να φέρει το Άγιο Φως στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα.

Ηδη ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον απόδημο ελληνισμό, αλλά και για τα εκκλησιαστικά Κώστας Βλάσσης έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προς Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, προς το πρωθυπουργικό γραφείο κτλ για το Αγιο Φως.

Και τούτο παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πως εάν τελικά οι ισραηλινοί επιτρέψουν την προσγείωση του αεροπλάνου, τότε κινδυνεύει να μείνει, όταν επιστρέψει, σε καραντίνα 14 ολόκληρες ημέρες, αφού ως μέλος της κυβέρνησης δεν μπορεί να αποφύγει αυτόν τον κανονισμό.

Βγήκε έξω από την χώρα επέστρεψε στη χώρα, σημαίνει 14 μέρες καραντίνα.

Διαβάστε εδώ ολόκληρό το άρθρο  Τι θα γίνει με το Άγιο Φως;


21 Σχόλια

Μόλις έγραψα ένα σχόλιο για γιατρούς, για επιστήμονες και για ποιούς εκλέγει ο ελληνικός λαός.

Αφου δεν φοβασαι την καραντινα γιατι δεν πας σε κανενα νοσοκομειο να βοηθησεις μιας που εισαι και γιατρος?Δεν αφηνεις την υποκρισια και τα ψεματα ρε Κωστα?

Οταν πας να σου δωσουμε κανα ευρω να αναψεις κερακια για να δεις και την δοιλια του καντηλαναφτη.Μαθε τεχνη κι αστηνε και αμα πεινασεις πιαστηνε

Μπράβο! Δείξε το καλό παράδειγμα για να σε ακολουθήσουμε και εμείς μετά. Μιας και δεν μπορούμε να έρθουμε μαζί σου θα πάμε εκκλησία εδώ.

Μήπως πρέπει να μπει σε οριστική καραντίνα για τα συγχαρητήρια που έστειλε το Υπουργείο του στη Βόρεια Μακεδονία για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ. Ο Μακεδονομάχος των συλλαλητηρίων.

Καλά θα κάνεις αφού σαν γιατρός δεν μπορείς να βοηθήσεις τουλάχιστον κάντο ως πιστός.

«Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO και προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας» αναφέρει στην ανάρτησή του το υπουργείο Εξωτερικών. Παραδέχεστε πως κοροϊδεύατε όλη την Ελλάδα όταν υποδαυλίζατε το μίσος και τον εθνικό διχασμό για μικροκομματικά συμφέροντα; Αφιερωμένο στον κ. Βλάση και σε όλους τους Μακεδονομάχους....

Από τις 26 Μαρτίου πάντως έχει ανακοινωθεί ότι ο Πανάγιος Τάφος θα κλείσει για μία εβδομάδα,τουλάχιστον.

Eιναι λογικο να σας εχει πονεσει τοσο η επιτυχια ενος πατριωτη μας. Δεν ειναι ομως υποχρεωτικο να την δειχνετε με τετοιο τροπο. Ενα κρυο ντους θα σας βοηθουσε περισσοτερο.

Καλό το Άγιο φως,αλλά καλό θα ήταν να μας πει ο Κώστας για τους Έλληνες που είναι μια εβδομάδα στο Λονδίνο και δεν μπορούν να έρθουν. Στης αρμοδιότητες του δεν είναι? Η ο Μητσοτάκης τον κατέλαβε και δώσε αρμοδιότητες του στον καινούριο υφυπουργό τον χαρδαλια?

Όχι Κώστα, βάλε καλύτερα τη στολή του γιατρού και πήγαινε να βάλεις ένα χεράκι στους συναδέλφους σου που σηκώνουν όλο το βάρος αυτή τη στιγμή

23:55 εννοείς τους Έλληνες που με απειλές και τσαμπουκαλισμούς προσπαθούν να γυρίσουν;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΑ. ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ.

ΑΣ ΠΑΕΙ. ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ (ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΔΩ) ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΣΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ.

Μεγάλη θυσία να κάτσει σπίτι του, στολή και βοήθεια στα νοσοκομεία. Εκεί θα ελεγα 1000 μπράβο αλλα ναι, καλος ο τάφος Κ. Βλάση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.