Eσπερινός Αγίου Φανουρίου στον ΙΝ Αγίου Ραφαήλ στην Τρίπολη (pics)

Eσπερινός Αγίου Φανουρίου στον ΙΝ Αγίου Ραφαήλ στην Τρίπολη (pics)

Αύγουστος 26, 2021 - 20:15
6 σχόλια

Με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο  Εσπερινός, παραμονή της εορτής του Αγίου Φανουρίου, στον Ναό του Αγίου Ραφαήλ στην πλατεία Μπασιάκου στην Τρίπολη την Πέμπτη 26 Αυγούστου.

Πλήθος πιστών βρέθηκαν στο προσκύνημα του Αγίου με τις νοικοκυρές να έχουν την τιμητική τους, αφού έφτιαξαν φανουρόπιτες τις οποίες μοίρασαν μετά τον αγιασμό τους εκτός του ναού. 

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα με τις πολυάριθμες πίτες μπροστά από την Ωραία Πύλη.

Έπειτα αφού τελείωσε η λειτουργία οι πίτες μοιράστηκαν από όλες τις νοικοκυρές στους περαστικούς αλλά και σε όλους όσους είχαν φτιάξει μία φανουρόπιτα.

 

Φωτογραφίες arcadiaportal.gr

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ο ΑΓΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΟΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑ ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ, ΟΥΤΕ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑ ΠΑΥΛΟ, ΟΥΤΕ ΨΗΛΟΝΟΜΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΡΤΣΟΒΑ.

Η χάρη Του φανέρωσε ότι τα εμβόλια γίνονται στο Κεντρο Υγείας και το Νοσοκομείο! Τι άλλο θέτε;

22.57, μα τι λες τώρα, έχεις μυαλό και λογική στο κεφάλι σου; Και ο κάθε ταλαίπωρος Τριπολιτσιώτης που θα ήθελε να εκκλησιαστει στη γειτονιά του, γιατί να ταλαιπωρηθεί να μεταβεί με ι.χ. ή ταξί, η άλλο μέσο στου Θανα;

@16:38 ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΜΟΝΟΚΚΛΗΣΙΑ"; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑΟ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΛΑΜΠΡΥΝΟΥΝ. ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΔΑ!

23.30 Έπρεπε να πας νωρίτερα στη Μητρόπολη, να υποδείξεις στον Σεβασμιώτατο, τι θα κάνει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.