Ερωτηματικό η συμμετοχή του ΠΑΟΚ Τρίπολης στο νέο πρωτάθλημα

Ερωτηματικό η συμμετοχή του ΠΑΟΚ Τρίπολης στο νέο πρωτάθλημα

Ιούλιος 21, 2022 - 11:58
18 σχόλια

Αμφίβολη έως εξαιρετικά δύσκολη φαίνεται πως είναι η συμμετοχή του ΠΑΟΚ Τρίπολης στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Αρκαδίας όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ArcadiaPortal.gr και τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει.

Πηγές από το σωματείο μας ανέφεραν τις δυσκολίες που υπάρχουν την δεδομένη χρονική στιγμή για συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα ενώ σημαντικό ρόλο σε μια ενδεχόμενη απόφαση τέτοια έχει παίξει και το νέο ηλικιακό όριο για την καινούρια σεζόν στην Β’ Αρκαδίας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ Τρίπολης και μέσα από κοινή τους επιστολή εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους διαμαρτυρόμενοι προς την ΕΠΣ Αρκαδίας για την απόφαση των νέων ηλιακιακών ορίων της κατηγορίας και εξετάζουν όλες τις παραμέτρους για το μέλλον τους.

Το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ Τρίπολης να μην κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Αρκαδίας μοιάζει να είναι ορατό και αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει και τι απόφαση θα πάρει το σωματείο.

Όπως είναι προφανές οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές σχετικά με ποια θα είναι η τελική απόφαση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ Τρίπολης και θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από σωματείο.

Ειδήσεις: 

18 Σχόλια

Στο τέλος θα δούμε όλοι ότι όταν εκπνεύσει η προθεσμία για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα α και β κατηγορίας πώς άλλες τρεις ομάδες δεν θα συμμετέχουν. Ζητούν πάρα πολλά από τις ομάδες χωρίς να δίνουν τίποτα

Δεν κάνουν το σταυρό τους εκεί στην ΕΠΣ που υπάρχουν σε κάθε ομάδα δυο-τρεις ......... ...... Και βάζουν 5 δραχμές στηρίζοντας τα σωματεία, με τις αποφάσεις που παίρνουν τους απομακρύνουν από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Σε μερικούς είχε b στο μάτι η ομάδα του ΠΑΟΚ Τρίπολης. Φέτος η άνοδος στο α τοπικό θα ήταν κούρσα για δύο άλογα. Κάνοντας τις κατάλληλες επεμβάσεις εκεί που έπρεπε κατάφεραν το θεμιτό. Ας γίνει το πρωτάθλημα της β με τρεις τέσσερις ομάδες να γελάνε πανελλαδικώς

Πάλι τα κάνατε σαλάτα εκεί στην ΕΠΣ. Ο Σταύρος λείπει διακοπές και πέρα βρέχει. Ο τσαγκου..., Δεν σας άρεσε. Αντί να δίνετε κίνητρα στις ομάδες να κατέβουν να αγωνιστούν εσείς της διαλύεται. Καθίστε και ακούστε τον nexxton ιότη.. πρωτάθλημα του χρόνου στο β με τρεις ομάδες θα γράφει στο βιβλίο Γκίνες.

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια. Ποια ομάδα έχει όφελος αν δεν κατέβει ο ΠΑΟΚ. Ο θάνατός σου η ζωή μου.

Αυτούς που διοικούν την ΕΠΣ είναι γνωστό ότι τους έβαλαν οι ΑΦΟΙ. Πήρατε εσεις που ψηφίσατε τις μπαλίτσες (2-3 μπάλες η ψήφος ήτανε) και τώρα γκρινιάζετε. Όταν όλοι σας έλεγαν είναι ασχετοι δεν πιστεύατε. Λουστείτε τα τώρα.

Διέλυσε την Κα.....ν.,..,....λα. Τώρα τον ΠΑΟΚ Τρίπολης μετά μάλλον έχει σειρά η ελπ...δα. Στο τέλος θα μείνει μόνος του. Όλα για να βγω πρωταθλητής τα λόγια είναι περιττά.

Αν τελικά δεν κατέβει ο ΠΑΟΚ Τρίπολης , και από ότι ακούγεται δύο ομάδες ακόμα αυτό θα είναι μία από τις μεγαλύτερες απώλειες για το αρκαδικό ποδόσφαιρο. Οι ομάδες χρόνο με το χρόνο λιγοστεύουν σε αντίθεση με τους γειτονικούς νομούς που αυξάνονται. Μειώνεται ο ανταγωνισμός για αυτό δεν έχουμε φέτος ομάδα στη γ Εθνική.

Εύχομαι η ομάδα του ΠΑΟΚ να κατέβει στο νέο πρωτάθλημα, άσχετα όμως από αυτό η ΕΠΣ Αρκαδίας έκανε τη μεγαλύτερη γκάφα των τελευταίων ετών με την απόφαση που πήρε.

Βάλατε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Στο τέλος θα σας φάει όλους. Δεν αστειεύεται ο καραφλός. Ας προσέχατε.......

Καλά η μια ομάδα που αναφέρεις προς λεβιδι και πιο πέρα μεριά την έφαγε το ξερό της το κεφάλι.. που ο ένας την είδε νίντζα και και ένας άλλος πολλά βαρύς και αμυαλος.. Ο ΠΑΟΚ κατέβει δεν κατέβει 3/4ος θα είναι. ελπίδα και νεστανη έχουν το 1ο λογο

οτι εγινε στην superleague το ιδιο να γινει και στη β αρκαδιας 2 να πεφτουν 2 ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ διαφορετικα ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Φίλε ΑΒ τοπικό είδες τι έγινε φέτος στον 3ο γύρο των μπαράζ της β Αρκαδίας. Τη νέα σεζόν οι αντίπαλοι του καραφλου θα έχουν πολλές απώλειες από κόκκινες. Μην έχεις παραισθήσεις για άνοδο.

είδαμε τι έγινε και τι γινόταν.. Όμως η ομάδα δεν έφαγε μια ξεγυρισμενη τιμωρία και ήταν λάθος. να δεις τα χωριατιλικια του ο καράφλα αλλού.

Ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος... Καλά μας κάνουν! Δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα... Λευκές νύχτες και πολύ μας είναι...

01.30 τα ξημερώματα σχόλιο..? καλά ειμαι 12.50 το μεσημέρι τώρα.. θα κοιμάσαι τώρα. .. όρθιος!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.