Ερντογάν: Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την σφαγή στην Τριπολιτσά

Ερντογάν: Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την σφαγή στην Τριπολιτσά

Σεπτέμβριος 23, 2022 - 15:55
8 σχόλια

Eurokinissi

«Δεν ξεχάσαμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη Σφαγή της Τριπολιτσάς», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος επανέρχεται στο συγκεκριμένο ζήτημα, αφού και πέρυσι είχε κάνει ανάλογες δηλώσεις.

«Δεν ξεχάσαμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη Σφαγή της Τριπολιτσάς, που έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου 1821, στην οποία δολοφονήθηκαν βάναυσα χιλιάδες μουσουλμάνοι Τούρκοι, Αλβανοί αδελφοί μας και Εβραίοι», επισημαίνει ακόμη ο Τούρκος πρόεδρος.

 

23 Eylül 1821 günü gerçekleştirilen, binlerce Müslüman Türk’ün, Arnavut kardeşlerimizin ve Yahudilerin acımasızca, barbarca katledildiği Tripoliçe Katliamı’nı unutmadık, unutmayacağız. pic.twitter.com/3dTd0Fl1n2

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) September 23, 2022


8 Σχόλια

Όπως κι εμείς δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ την μικρασιατική καταστροφή!

Ανάρτησε και ζωγραφική εικόνα παρακαλώ. Να την βρείτε να την ανεβάσετε. Δεν πειράζει καρντάσι, την ξεχάσαμε εμείς... Ούτε ένα λάβαρο δεν κρεμάσαμε, στην πόλη δεν τρέχει τίποτα εκτός από τα ημεδαπά, και δεν θα έρθει ούτε η ΠτΔ. Θα πάει στο φεστιβάλ κόμικ Anima Syros. Όσο για τα ντόπια, τους απόγονους ντε, Κώστας Τζιούμης δυναμίτης. Τρία χρόνια κάθησε και δεν άφησε τίποτα όρθιο! Τι να μας πείτε εσείς τα χανουμάκια που παλεύατε τετρακόσια χρόνια...

Τι δουλειά είχαν οι Τούρκοι στην Τρίπολη; Δλδ αν οι Ουκρανοί σφάζουν Ρώσους στα εδάφη της Ουκρανίας, θα είναι σφαγή!

Ερντο μην αγχώνεσαι όποτε ξανάρθεις οι περισσότεροι θα σε ξαναπροσκηνησουν,οπότε μην φοβάσαι τίποτα.ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΣΗΜΑΙΑΣ οπότε εμπα ανοιχτα είμαστε χάρη θα κανεις σε πολλούς.

ΟΥΤΕ Η ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΟΥΤΕ Η ΣΜΥΡΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΘΝΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΑΛΩΣΗ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΦΑΓΕΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ... ΣΜΥΡΝΗ

Ξέρετε άλλο λαό να έκανε πα;ιδομάζωμα ,ξέρετε άλλο λαό να εξανδραπόδισε λαούς ....αν βρείτε γράψτετο

Στην Τριπολιτσά έγινε Απελευθέρωση-Άλωση τετρακόσια χρόνια σκλαβωμένη ήταν η πατρίδα μας. Έπρεπε να γίνει και αυτό για να απελευθερωθούμε. Να μην λένε μερικοί ανθελληνικές κορώνες, από άκρη σε άκρη γαλανόλευκες σημαίες θέλουμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.