Ερμής Μελιγούς - Ναύπλιο 1-0 (vid)

Ερμής Μελιγούς - Ναύπλιο 1-0 (vid)

Μάιος 23, 2021 - 21:46
2 σχόλια

Με χρυσό σκόρερ τον Παναγιώτη Ράλλιο στο 72' όπου λίγα λεπτά πιο νωρίς είχε περάσει ως αλλαγή ο Ερμής Μελιγούς λύγισε την αντίσταση του Ναυπλίου 2017 και με την σπουδαία νίκη του με 1-0 πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και βλέπει πεντακάθαρα πια ανοιχτό τον δρόμο για την παραμονή.

Η ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας κέρδισε τον πρώτο τελικό από αυτούς που έχει να δώσει μέχρι το φινάλε και πλέον κρατάει στα δικά της και μόνο χέρια την υπόθεση της σωτηρίας μπαίνοντας προς την τελική ευθεία του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Έχοντας να διαχειριστεί και το "πρέπει" της νίκης ο Ερμής Μελιγούς έδειξε μεγάλα αποθέματα ψυχής και έπειτα από ένα δυνατό παιχνίδι που ήταν στην κόψη του ξυραφιού κατάφερε και πήρε το τόσο σημαντικό τρίποντο που είχε ανάγκη.

Δείτε στο βίντεο το γκολ αλλά και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα του Ερμή Μελιγούς με το Ναύπλιο για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ερμής Μελιγούς - Ναύπλιο 1-0


2 Σχόλια

Ο κύριος που έλεγε ότι η Μελιγού πάει για φούντο σε όλα τα ποστ , οι κυρίου που έβριζαν την ομάδα και τον coach επέστρεψαν στα λαγούμια τους αυτή την Κυριακή?? Που να δείτε το γλέντι που θα στηθεί με Επίδαυρο .. κατεβείτε στην γούβα να δείτε τι πάει να πει κάστρο μια ήττα φέτος ... Φιλάκια ρουφηχτά υπομονή 1 εβδομάδα ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.