Έργα στα γήπεδα Αγίου Ανδρέα, Τρίπολης, Νεστάνης, Δημητσάνας και Βαλτεσινίκου

Έργα στα γήπεδα Αγίου Ανδρέα, Τρίπολης, Νεστάνης, Δημητσάνας και Βαλτεσινίκου

Μάιος 20, 2020 - 09:21
4 σχόλια

Αθλητικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.903.020 ευρώ δρομολογήθηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κατά την διάρκεια της τηλεσύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, την Τρίτη 19 Μαΐου.

“Παρά την δραματική μείωση του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, τα συγκεκριμένα έργα έχουν απολύτως διασφαλισμένες πιστώσεις” τόνισε ο περιφερειάρχης, σημειώνοντας ότι και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες θα ξεκινήσουν οσονούπω εργασίες, είτε για την κατασκευή νέων, είτε για την επισκευή ήδη υφιστάμενων αθλητικών υποδομών.

“Αθλητικά έργα θα κατασκευάζονται σε οικισμούς στους οποίους λειτουργούν σχολικές μονάδες και υπάρχει νεολαία γενικότερα” επισήμανε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι “θα υπάρχει σε εξέλιξη εκτεταμένο πρόγραμμα συντήρησης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων, σε όλη την Περιφέρεια”.

Εξ άλλου, στη σημερινή σύσκεψη αποφασίστηκε να υπάρξει πρόγραμμα για την προώθηση αθλημάτων όχι ευρέως διαδεδομένων, όπως επίσης και αθλητικών δραστηριοτήτων που ενισχύουν την τουριστική ανάπτυξη.

Σε αυτά συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, δραστηριότητες όπως καταδύσεις, ορεινή ποδηλασία, ορειβασία, μονοπάτια – πεζοπορία (τρέκινγκ), αναρρίχηση, αλεξίπτωτο πλαγιάς, αιωροπτερισμός, καθώς επίσης αθλήματα σχετικά με τη θάλασσα, αλλά και τα αποκαλούμενα “εξτρίμ” αθλήματα.

Η επόμενη ανάλογου περιεχομένου σύσκεψη προγραμματίστηκε για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Τα έργα που δρομολογήθηκαν στη σημερινή σύσκεψη μπορείτε να τα δείτε εδώ:

ΕΡΓΑ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ


4 Σχόλια

και αυτά έργα του Νίκα και των συνεργατών του.τι απάτη τελικά ειναι αυτοί οι άνθρωποι. ό,τι έχουν σχεδιάσει και έχουν βρει χρήματα για να τα κάνουν οι προηγούμενοι τα παρουσιάζουν -βγάζοντας και την ανάλογη φωτογραφία από τις γνωστές συσκέψεις που τις κάνουν για να τις κάνουν- ως δικά τους. Έλεος, ντροπή . Κάντε και κάτι δικό σας. Μέχρι σήμερα είστε ένα μηδενικό.

ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΤΕ ΄΄ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΄΄ .......ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ . ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΛΕΤΕ . ΝΤΡΟΠΗ ! ΑΠΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ . ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ . ΑΝΤΕ ...... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .....

Τα γήπεδα στα χωριά φτιάχνεται. Στην Τρίπολη που έχει ένα γήπεδο για τόσες ομάδες ούτε που σας νοιάζει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.