Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας: Επιχειρείται «ξέπλυμα» της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις τιμής για τον Γρηγόρη Λαμπράκη;

Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας: Επιχειρείται «ξέπλυμα» της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις τιμής για τον Γρηγόρη Λαμπράκη;

Μάιος 27, 2022 - 16:43
1 σχόλια

Η Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας με επιστολή της, αφού επισημαίνει ότι ο Γρηγόρης Λαμπράκης ήταν πολέμιος του ΝΑΤΟ, δηλώνει την κατάπληξή της επειδή βασικός ομιλητής στις εκδηλώσεις μνήμης το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Κερασίτσα, θα είναι εκπρόσωπος της κυβέρνησης που «μετατρέπει ολόκληρη τη χώρα σε ΝΑΤΟϊκή βάση».

Η επιστολή αναφέρει:

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης  (γιατρός, πρωταθλητής στίβου (Βαλκανιονίκης),  και βουλευτής της ΕΔΑ) ήταν αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ .   Ήταν πολέμιος του ΝΑΤΟ, είχε εναντιωθεί  στην εγκατάσταση αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα. Ήταν αντίθετος με τα σχέδια (τότε) ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ (σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση).

      Με αυτά τα δεδομένα μας προκαλεί κατάπληξη η οργάνωση εκδηλώσεων στη μνήμη του με βασικό ομιλητή εκπρόσωπο της κυβέρνησης   που  (συνεχίζοντας  στα χνάρια των προηγούμενων), ψηφίζει τη νέα συμφωνία  με τις ΗΠΑ που μετατρέπει ολόκληρη τη χώρα σε  «ΝΑΤΟϊκή βάση», που εμπλέκει τη χώρα στους πολεμικούς ανταγωνισμούς.

    Αναρωτιόμαστε σχετικά με τους στόχους των διοργανωτών μήπως τελικά θέλουν, στο όνομα του Γρηγόρη Λαμπράκη,  να ξεπλύνουν  την κυβέρνηση   από την εγκληματική, για τα συμφέροντα του λαού,  πολιτική  που στέλνει όπλα στην Ουκρανία, που βάζει σε περιπέτειες το λαό μετατρέποντας τη χώρα σε στόχο στα πλαίσια της αντιπαράθεσης ΝΑΤΟ –Ρωσίας.

     Η επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας τιμάει το Γρηγόρη Λαμπράκη συνεχίζοντας στα χνάρια του τον αγώνα για απεμπλοκή της χώρας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, για να φύγουν οι βάσεις, για να πάψει η χώρα να είναι στρατιωτικό προγεφύρωμα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ .   Σε αυτή την κατεύθυνση συμμετείχε στην παμπελοποννησιακή διαμαρτυρία στο αεροδρόμιο της Μεσσήνης, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο της Ουκρανίας,  την περασμένη Κυριακή ενώ πραγματοποίησε και 2/μερο εκδηλώσεων το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μάη στην Κερασίτσα και Τρίπολη. 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Βρε λεβεντόπεδα του ΚΚΕ, που τη μια μέρα γιορτάζει ο ένας τον Λαμπράκη και την άλλη ο άλλος, για να προωθήσετε τα κομματικά σας συμφέροντα, που εμπορεύεστε το όνομά του, έχετε σκεφθεί τι θα γινόταν στη Χώρα μας, εάν η Τουρκία δεν υπολόγιζε τις Αμερικάνικες βάσεις, αλλά και τη βούληση των Αμερικανών σε μια Ελληνοτουρκική σύρραξη; Θα πήγαινε το αίμα ...γόνατο !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.