Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης (pics,vid)

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης (pics,vid)

Δεκέμβριος 05, 2022 - 11:43
6 σχόλια

Στην Τρίπολη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε την Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Τρίπολης και συγκεκριμένα ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας DEMO και της ΠΟΚΑΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΠΕ.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η Ελλάδα θα γίνει κέντρο φαρμάκου για όλη την Ευρώπη, είπε ο Πρωθυπουργός ακούγοντας την περιγραφή για την Φαρμακοβιομηχανία DEMO, που ετοιμάζει το εργοστάσιο στην ΒιΠε Τρίπολης.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Επίσκεψη Μητσοτάκη στην ΒΙΠΕ Τρίπολης


6 Σχόλια

Κυριάκο δεν θα λες ότι είσαι κλόουν. Θα λες ότι είσαι γελωτοποιός. Στα ελληνικά

Ρε καταλαβαίνετε ότι είναι διαφήμιση για την Αρκαδία μας να έρχεται ο Πρωθυπουργός και να παίζει σε όλα τα σάιτ; Τι θέλετε ακριβώς για να είστε ικανοποιημένοι επιτέλους ;

Απο αυριο να αρχισουμε να σηκωνουμε ξενοδοχεία να βαλουμε τους επισκέπτες απο την μεγαλη διαφήμιση που πηρε η τριπολη με την επισκεψη του Π/Θ.Εισαι σοβαρος ή εισαι ψηφοφορος του ΚΥΡΙΑΚΟΥ,αλλιως δεν βλεπω λογο γοα το σχολιο σου.Τριπολη δεν υπαρχει Αρκαδια ειναι τα χωρια του Μαιναλου και καπου στοβαθος αχνοφαινεται και η τριπολη.

Για τους Σφυριζαιους αν βαλουν ενα ΠΟ πριν το Ντεμος αυτοματα γίνεται Ποντεμος,οποτε μια ικανοποιηση θα σας εδινε η επισκεψη του πρωθυπουργού. Παντως η επισκεψη αυτη ηταν η χαρα των τυχαρπαστων επιχειριματιων,και λοιπων παπατρεχες,για 15"δευτερολεπτα δημοσιοτητας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.