Επίσκεψη Κούγια στις Φυλακές Τρίπολης: Ο κ. Λιγνάδης είναι σε άριστη κατάσταση με ακμαίο ηθικό (vid)

Επίσκεψη Κούγια στις Φυλακές Τρίπολης: Ο κ. Λιγνάδης είναι σε άριστη κατάσταση με ακμαίο ηθικό (vid)

Μάρτιος 03, 2021 - 13:42
3 σχόλια

Στις φυλακές της Τρίπολης βρέθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Μαρτίου, όπου κρατείται ο φερόμενος ως βιαστής κατά συρροή.

Βγαίνοντας από τις φυλακές λίγο πριν τη 13:00 μίλησε για την κατάσταση της υγείας του  κ. Λιγνάδη, τονίζοντας ότι  βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ότι έχει πληροφορηθεί για τις ενέργειες που έχει ο ίδιος κάνει και οι οποίες είναι αποτελεσματικές, όπως υπογράμμισε.

Είναι σε άριστη κατάσταση και με ακμαίο ηθικό

Απαντώντας σε ερωτήσεις μας για το τι τον ρώτησε ο  κατηγορούμενος, για την υπόθεση που έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, ο κ. Κούγας σημείωσε ότι ο κ. Λιγνάδης ενημερώνεται, παρακολουθεί τηλεόραση, όπως όλοι οι κρατούμενοι, και ότι είναι ενήμερος για όλα.

«Πραγματικά είναι πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενα ο ίδιος να είναι», είπε, τέλος, ο κ. Κούγιας.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κούγιας: Συνάντησα τον κ. Λιγνάδη είναι σε άριστη κατάσταση


3 Σχόλια

ολα τα σάιτ μας τα εχετε κάνει πασχαλινά τσουρέκια με αυτόν. Τίποτα αλλο εχετε να γράψετε η μονο για τον covid και αυτον?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.