Επιχείρηση διάσωσης γάτας στο κέντρο της Τρίπολης

Επιχείρηση διάσωσης γάτας στο κέντρο της Τρίπολης

Μάρτιος 15, 2024 - 12:54
7 σχόλια

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου ένα γατάκι σκαρφάλωσε σε σκεπή εγκαταλελειμμένου κτιρίου στην πλατεία Κολοκοτρώνη διπλά από το σουπερμάρκετ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κατέβει.

Οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ ευαισθητοποιήθηκαν και προσπάθησαν με τροφή να το προσεγγίσουν να κατέβει αλλά μάταια.

Τελικά, έγινε κλήση στην Πυροσβεστική, η οποία έφτασε άμεσα στο σημείο και κατέβασε το γατάκι.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Δηλαδή σκαρφάλωσε χωρίς την βοήθεια της πυροσβεστικής; Δηλαδή τώρα το ελληνικό κράτος πλήρωσε πετρέλαιο για το πυροσβεστικό όχημα . Πλάκα θα είχε να τραυματιζόταν κανένας πυροσβέστης .

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ 11ΟΥ ΕΩΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΙΑ ΖΩΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΩΠΑΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 0,05 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΙΡΙΜΠΑ. ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ.

Την γάτα την ρώτησε κανένας εάν θέλει να τν κατεβάσουν απ εκεί;;; δηλαδή ανέβηκε και μετά κάποιος της πήρε την σκάλα;;;;

@13:08 Είσαι μέγας ξινιόλης & απαράδεκτος. Κανένας δε ζημιώθηκε. Και ναι οι γάτες μπορούν να ανέβουν σε σημεία από τα οποία δεν μπορούν να κατέβουν, πρώτη φορά το άκουσες σήμερα;;!!

Φίλοι μου μην είμαστε υπερβολικοί. Οι γάτες είναι ζώα με απίθανες ικανότητες και στην αναρρίχηση και στην κάθοδο. Επίσης και το σώμα τους έχει τέτοιες ιδιότητες που μπορούν να πηδήξουν ακόμη και από μεγάλο ύψος χωρίς να πάθουν τίποτε.

Μπράβο σε όσους αφιέρωσαν το χρόνο τους και την ενέργεια τους..Σπάνιο στις μέρες μας. Μικρές πράξεις αγάπης που κάνουν τη διαφορά .

Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Λίγοι είναι άνθρωποι με Α κεφαλαίο στις μέρες μας, με σπάνιες ευαισθησίες και καθαρή ψυχή. Ο Θεός να τους ανταποδώσει το καλό, σε όσους βοηθάνε ανθρώπους και ζωάκια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.