Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας: Η ασφάλεια των πολιτών της επαρχίας έρχεται σε δεύτερη μοίρα

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας: Η ασφάλεια των πολιτών της επαρχίας έρχεται σε δεύτερη μοίρα

Σεπτέμβριος 22, 2022 - 14:12
4 σχόλια

Η Ένωσή μας στηλιτεύει την απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο με την συνεδρίαση του Κατώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων αποφάσισε να μην εγκρίνει κανένα αίτημα των β’ τακτικών μεταθέσεων. Η απόφαση αυτή έχει ως αποτέλεσμα την μη κάλυψη κενών οργανικών θέσεων στις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Περιφέρειας.

Την στιγμή που η υποστελέχωση των Υπηρεσιών μαστίζει τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Χώρας, η Ηγεσία μας, κατάφερε να κλείσει και την παραμικρή χαραμάδα, την μοναδική ελπίδα ενίσχυσης που δημιουργείται με την προκήρυξη θέσεων στις έκτακτες μεταθέσεις.               

Τέτοιου είδους αποφάσεις αποδεικνύουν ότι η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών της επαρχίας έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τους πολίτες της πρωτεύουσας.

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Ψυχραιμία παιδιά. Προηγείται εκείνο το μέρος, όπου επικρατεί, το απόλυτο χάος και αυτό είναι η πρωτεύουσα.

Για το χάλι που επικρατεί με τις εσωτερικές μεταθέσεις κ μετακινήσεις δεν μιλάτε όμως..έχουν αδειάσει όλα,τα τμήματα ακόμα κ το πιο κεντρικό του νόμου γιατι πρέπει να εξυπηρετηθουν όλα τα τηλέφωνα...σοβαρότητα καθόλου...Όλα για το θεαθήναι κ από δηλώσεις πρώτοι..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.