Επικαιρότητα

Latest

Μία σύλληψη για κατοχή ηρωίνης στη Μεσσηνία

Συνελήφθη, χθες (17.5.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Περισσότερα

Τα Μουσεία και οι χώροι Πολιτισμού της Νότιας Κυνουρίας που πρέπει να επισκεφθείτε

Με αφορμή την Παγκόσμια μέρα Μουσείων ο δήμος Νότιας Κυνουρίας σας παρουσιάζει τους χώρους πολιτισμού της περιοχής.

Περισσότερα

Κορινθία: Σύλληψη 40χρονου για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (17.5.2024) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Περισσότερα

Διαβούλευση για το Νέο Θεσμικό Πλαίσιο Ασφαλίσεων του ΕΛΓΑ

Μετά από 25 χρόνια και μπροστά σε μία μοναδική συγκυρία για τον αγροτικό τομέα της χώρας μας αλλά και την ελληνική οικονομία στο σύνολο της, ξεκινάμε τον Πρώτο Κύκλο Διαβούλευσης για την δημιουργία του νέου ΕΛΓΑ.

Περισσότερα

Εγγραφές νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Σας ανακοινώνουμε ότι, σύμφωνα με τον Πρότυπο Κανονισμό Λειτουργίας Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών (Φ.Ε.Κ.

Περισσότερα

Πρωτοβουλία Ανδρουλάκη για την καθιέρωση της 9ης Φεβρουαρίου ως «Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας»

Με πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής για την καθιέρωση της 9ηςΦεβρουαρίου ως «Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας».

Περισσότερα

Λακωνία: ΙΧ έπεσε σε ρέμα - Νεκρός 65χρονος

Χθες (17.5.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και ανετράπη σε παρακείμενο ρέμα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Περισσότερα

«Κριτήριο ψήφου στις ευρωεκλογές οι μεγάλες ελλείψεις της Γορτυνίας!»

Ένας επιπλέον λόγος να ψηφίσει κανείς ΚΚΕ στις ευρωεκλογές είναι για να καταδικάσει την πολιτική υποστελέχωσης των δήμων, την εκτίναξη της μερικής απασχόλησης και την εργολαβοποίηση των υπηρεσιών, η οποία προωθείται σταθερά όλα αυτά τα χρόνια από

Περισσότερα

Τι πληρώνουν ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ τις επόμενες ημέρες

Συνολικά 72.577.679 ευρώ θα καταβληθούν σε 67.269 δικαιούχους, από τις 20 έως τις 24 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Περισσότερα

Δόριζα: Κακοποιοί έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένους - Συνελήφθησαν και οι δύο δράστες

Η εγκληματικότητα στην Αρκαδία και ιδιαίτερα στα χωριά μας, δυστυχώς, καλά κρατεί...

Το πρωί του Σαββάτου 18 Μαΐου έγινε γνωστό ότι κακοποιοί μπήκαν σε σπίτι στη Δόριζα, όπου έδεσαν και χτύπησαν τους ηλικιωμένους ενοίκους.

Περισσότερα

Μια μοναδική βραδιά στη Μεγαλόπολη με το συγκρότημα Λυμένοι Ζυγοί (pics,vid)

Μια μοναδική μουσική βραδιά με το συγκρότημα Λυμένοι Ζυγοί είχαν την τύχη να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Astoria Billiards Bar στη Μεγαλόπολη το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου.

Περισσότερα

Διακοπή κυκλοφορίας στον Ανισόπεδο Κόμβο Τεγέας για τον 6ο Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο - Σπάρτη, κατά τη διεξαγωγή του 6ου Αγώνα

Περισσότερα

«Ας είμαστε επιφυλακτικοί»: Αλλάζει στάση το Βατικανό στα «θαύματα»

ο Βατικανό εξέδωσε νέα εγκύκλιο συνιστώντας επιφυλακτικότητα απέναντι σε υποτιθέμενα υπερφυσικά γεγονότα όπως οι κλαίουσες Μαντόνες και οι σταγόνες αίματος στις αναπαραστάσεις της Σταύρωσης που συνοδεύουν εδώ και αιώνες την καθολική πίστη,

Περισσότερα

Χρήστος Λαμπρόπουλος: Η αειφορία δεν είναι μόνο επιλογή, αλλά απαραίτητη για την επιβίωση και την ευημερία

Η εκδήλωση με τίτλο «Σταχυολόγηση της αειφορίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χρήστου Λαμπρόπουλου, την Πέμπτη 16 Μαΐου, στην Τρίπολη.

Περισσότερα

Μία σύλληψη για κατοχή κάνναβης από την ΟΠΚΕ στον Δήμο Τρίπολης

Συνελήφθη, χθες (17.5.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Περισσότερα

Σελίδες