Έκλεισε και τον Μπόρχα Φερνάντες ο Αστέρας

Έκλεισε και τον Μπόρχα Φερνάντες ο Αστέρας

Ιούνιος 19, 2019 - 17:19
5 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε σε συμφωνία και με τον Μπόρχα Φερνάντες (όπως σας είχαμε ενημερώσει την Τρίτη 18 Ιουνίου) και μετά τον τον Σεσκ Ρεχίς Κρεσπί ετοιμάζεται για το δεύτερο εφετινό απόκτημα του.

Ο Ισπανός μέσος τα βρήκε σε όλα με την αρκαδική ομάδα και μάλιστα βρίσκεται και αυτός μετά τον Σεσκ Ρεχίς Κρεσπί στην αρκαδική πρωτεύουσα όπου περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ανακοινωθεί στην συνέχεια.

Ο Μπόρχα Φερνάντες είναι 23 ετών και την σεζόν που μας πέρασε ο Μπόρχα Φερνάντες σημείωσε 35 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ ενώ στο παρελθόν εκτός από την Μιέντζ Λέγκνιτσα  έχει περάσει από την ομάδα Β' της Θέλτα από  όπου ξεκίνησε την καριέρα του και την Ρέους.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΩΝ 10.000 ΕΥΡΏ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.

Άρχισες πάλι την γκρίνια ρε νούμερο;;; αν δεν σου αρέσει μην πατάς στο γήπεδο και ασχολήσου με κάτι άλλο

δε στεκομαι στο αν ειναι καλος παιχτης η οχι,θα το δειξει το χορταρι,αλλα ρε παιδια τις μεταγραφες αφου η ομαδα δεν εχει προπονητη,ποιος τις κανει? εκειος που δινει το χαρτακι ολα τα χρονια ?

Τις μεταγραφές κανονικά τις κάνει ο τεχνικός διευθυντής. Ο προπονητής ζητάει να καλυφθούν θέσεις από παίχτες με συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Τα κενά του Αστέρα είναι καλύτερα γνωστά στον τεχνικό διευθυντή από ότι σε ένα προπονητή που δεν γνωρίζει το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.