Είναι γεγονός: Τα πρώτα απορρίμματα έφθασαν στην Παλαιόχουνη - Ξεκινά η διαχείριση (pics,vid)

Είναι γεγονός: Τα πρώτα απορρίμματα έφθασαν στην Παλαιόχουνη - Ξεκινά η διαχείριση (pics,vid)

Φεβρουάριος 14, 2022 - 11:41
16 σχόλια

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη Αρκαδίας.

Ύστερα από δέκα χρόνια αναμονής, το έργο ολοκληρώθηκε και αναμένεται να προσφέρει ανάσα στις πόλεις της Πελοποννήσου και τέλος στις παράνομες χωματερές και στους ΧΥΤΑ.
Το έργο εκπονήθηκε από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή Τατούλη και πέρασε από «σαράντα κύματα» ώσπου να ολοκληρωθεί.

Το πρωί της Δευτέρας στην Παλαιόχουνη και εντός του εργοστασίου για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία βρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και το ΔΣ του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο εργοστάσιο έχουν μεταφερθεί για τις ανάγκες της δοκιμαστικής λειτουργίας 50 τόνοι απορριμμάτων. Αξίζει να αναφερθεί ότι το έργο παραδόθηκε 11 μήνες μετά την πρώτη εκσκαφή στον χώρο της Παλαιόχουνης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξεκίνησε την λειτουργία της η μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη


16 Σχόλια

Και εάν δεν είχε πολεμήσει το έργο ο Νίκας , το κόμμα του και κάθε σύλλογος και συλλογίσκος...θα λειτουργούσαν και τα 3 εργοστάσια εδώ και 3 χρόνια .Μπράβο στον Τατούλη ! Γιατί δικό του είναι το έργο .

Μην πολεμάτε τα έργα που είναι σύγχρονα, απλά να παρακολουθούμε όλοι αυστηρά τις προδιαγραφές που πρέπει να είναι μέσα στα όρια που προβλέπονται! Καλό ξεκίνημα.

Με το ίδιο ύφος παρακολουθούσε ο Νίκας και τα πειράματα του Σουκω στην Θουρία και μετά, την αρπακτη με την εγκληματική οργάνωση στη Φολόη και τέλος , το χρυσό συμβόλαιο με τον Μπόμπολα στη Μαραθολακα?

Όλοι που σήμερα καυχιώνται και κοδόνονται για το έργο μέχρι χτες ήταν πολέμιοι και σφόδρα....Σας κοροιδεύουν ,θα πληρώνεται πολά λεφτά για τα σκουπίδια κλπ.....ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ....Δεν είδα τους λεβέντες τους τωρινούς να κάνουν μια ανάρτηση με τα οφέλη που πέτυχαν. Ξεχάστηκαν αυτά.....

Συγχαρητήρια για την εκκίνηση του πολύπαθου Έργου για την Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων της Π.Π. Το έργο δεν ολοκληρώθηκε όπως αναφέρει το άρθρο αποτελεί την μεταβατική περίοδο διαχείριση μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών του συνόλου των εγκαταστάσεων οι οποίες εκτιμώνται οτι θα ολοκληρωθούν σε ορίζοντα 10 μηνών απο την έναρξη της μεταβατικής.

ΒΓΗΚΕ Ο ΛΑΓΟΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ! ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΕΤΑ.[ΧΑΧΑΧΑΧΑ] Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΕΤΡΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

Τι σχέσει έχει ο Λαγός με τις κόντρες της περιφέρειας. Η συμβολή του μαζί με όλους τούς καινούργιους ,είναι στις οριστικές αποφάσεις στο ΦΟΔΣΑ. Αν έχεις ακούσει την προηγούμενη περίοδο σκοτώνονταν,είχαν βγάλει μαχαίρια. Αν δεν διαβάζεις ιστορία θα μείνεις στην ίδια τάξη. Και είχε ψηφίσει τον ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ για αντιπρόεδρο στο ΦΟΔΣΑ.

Τι άκουσα; Εφτασαν λέει τα πρώτα σκουπίδια στην Παλαιόχουνη; Ήρθαν δηλαδή ο Άδωνις, ο Βορίδης, ο Χατζηδάκης, ο Μητσοτάκης και Σία; Και πώς μας διέφυγαν την προσοχή;

@21:00 Σώπα ρε Μεγάλε!! Μήπως πρέπει να στήσουμε και άγαλμα τιμής στο Λαγό και στοΤζιούμη? Άλλοι πάλεψαν, άλλοι σχεδίασαν, άλλοι αγωνίστηκαν. Ο Κωστάκης και ο Γιώργάκης που ήταν το 2012???? Πες μας Λαγέ, ως πολιτικό πρόσωπο ποια ήταν η παρουσία σου μέχρι το 2019 που εκλέχτηκε στο τσακ

Σε αυτή την χώρα που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ, ότι και να γίνει παίρνει Ονοματεπώνυμο. Είναι έργο του ενός είναι έργο του άλλου. Έργο είναι πρός όφελος της κοινωνίας δεν είναι φωτεινή επιγραφή κύριοι που έχετε βγεί όλοι, ο καθένας με τον πόνο του να δώσει αποκλειστικότητα στο ότι γίνεται. Σταματήστε επιτέλους έχετε κουράσει όλοι οι ανώνυμοι. Θα πω και εγώ αφού το θέλετε ποιός το έκανε. Ο ΥΨΙΣΤΟΣ Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΟΝ.... Και επιτέλους όσοι σχολιάζετε ανώνυμα, αλλά και οι υπόλοιποι, να έχετε το θάρρος να βγαίνετε με Ονοματεπώνυμο, εκτός και δεν σας έχουν βαπτίσει. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Τέτοια έργα θελουμε για την Αρκαδία μας ,πρέπει να γίνει χαβούζα της νότιας Ελλάδας .

Που ειναι η εργατες που πιρε απο τιν περιοχη αλβανους και πολους αλους ελατε για ψιφους μεθαβριο κλεναι τα καβουρακια

06:09 Εσύ μην τολμήσεις να ξαναγράψεις σχόλιο γιατί θα διατάξω να σε συλλάβει η αστυνομία για εν ψυχρώ δολοφονία της ελληνικής γλώσσας μπαμπουίνε. Στο κλουβί σου γρήγορα

Γιατί τι έκανε το παιδί ,μιλάει ίδια ελληνικά με τον Σημίτη .Είναι Μακετο ,μακετο ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.