Εγκαίνια του νέου ζαχαροπλαστείου Μαέστρο Κουρεμένος στην Τρίπολη - Γλυκές απολαύσεις για όλα τα γούστα (pics,vid)

Εγκαίνια του νέου ζαχαροπλαστείου Μαέστρο Κουρεμένος στην Τρίπολη - Γλυκές απολαύσεις για όλα τα γούστα (pics,vid)

Σεπτέμβριος 29, 2022 - 11:06
0 σχόλια

Το απόγευμα της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου ζαχαροπλαστείου Μαέστρο Κουρεμένος στην Τρίπολη.

Η οικογένεια Μαέστρο μετά τα δυο επιτυχημένα καταστήματά της στο Λεβίδι και τη Βυτίνα και τα τριάντα χρόνια πορεία της στον χώρο, αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο ζαχαροπλαστείο και στην Τρίπολη.

Πολύς κόσμος βρέθηκε στο ζαχαροπλαστείο στην οδό Αλεξάνδρου Σούτσου 31, για να ευχηθεί στην οικογένεια Μαέστρο «καλές δουλειές» και για να δοκιμάσει τις γλυκές λιχουδιές.

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με τον καθιερωμένο αγιασμό μέσα στο χώρο του καταστήματος. Έπειτα ακολούθησε μια όμορφη βραδιά με μουσική, ποτό και φυσικά πολλά γλυκά.

Τα γλυκά του ζαχαροπλαστείου Μαέστρο Κουρεμένος είναι «οικογενειακή υπόθεση».

Με μεράκι και δεξιοτεχνία δημιουργούν μια μεγάλη ποικιλία γλυκών, που μικροί και μεγάλοι αγαπούν. Γευστικές πάστες, υπέροχα σιροπιαστά γλυκά όπως γαλακτομπούρεκο και μπακλαβάς και πεντανόστιμες τούρτες και αμέτρητες γεύσεις παγωτών είναι μόνο λίγα από τα γλυκά που μπορεί να απολαύσει κανείς στο χώρο τους.

Επιπλέον στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε αγαπημένα ζυμαρικά παραγωγής τους, το ξεχωριστό μέλι Μαινάλου αλλά και μοναδικά λικέρ.

Το ευγενικό και φιλικό προσωπικό είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο γλυκό που θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο σας.

Επισκεφτείτε το νέο ζαχαροπλαστείο στην οδό Αλεξάνδρου Σούτσου 31 και απολαύστε μοναδικές γλυκές γεύσεις, που θα σας μαγέψουν.

Τέλος, μπορείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελίες είτε τηλεφωνικά είτε μέσω του καταστήματός στο τηλέφωνο 2710 222.728.

Facebook: Μαέστρο - Pastry Boutique
Instagram: maestrocakes

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Εγκαίνια ζαχαροπλαστείου "Μαέστρο - Κουρεμένος" στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.