Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «1821-2021 Αρκαδία η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Αγώνα» (pics,vid)

Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «1821-2021 Αρκαδία η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Αγώνα» (pics,vid)

Σεπτέμβριος 25, 2020 - 21:01
4 σχόλια

Στο Βαλτέτσι, στο Λιμποβίσι στο Χρυσοβίτσι, στα Τρίκορφα, στα Δολιανά, στο Λεβίδι και στην Ιερά Μονή Καλτεζών βρέθηκαν οι χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης με τις παραδοσιακές φορεσιές τους και συμμετείχαν στην φωτογράφιση του Τάσου Ασημακόπουλου.

Ο κ. Ασημακόπουλος αποδέχθηκε την πρόταση του Λυκείου Ελληνίδων και φωτογράφισε τους χορευτές για την δημιουργία ενός ημερολογίου για το 2021.

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας Τάσου Ασημακόπουλου, με τίτλο : "1821- 2021. Αρκαδία η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Αγώνα."

Ο καλλιτέχνης δήλωσε δέος και συγκίνηση όταν βρέθηκε σε περιοχές της Αρκαδίας που πρωταγωνίστησαν στην Επανάσταση, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στον δήμο Τρίπολης και στο Λύκειο Ελληνίδων.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr «1821-2021 Αρκαδία η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Αγώνα»


4 Σχόλια

Είναι κρίμα να γίνεται μία τέτοια πολιτιστική κίνηση και να διαρκεί μόλις δύο μέρες!! Πολλοι, που ενδιαφέρονται, μένουν εκτός Αρκαδίας. Προσωπικά, μόλις το έμαθα, μένω Αθήνα και λυπάμαι πολύ που δε θα καταφέρω να δω την ιστορ αυτή έκθεση

Μέχρι το τέλος της θητείας σας θα τα έχετε διαλύσει ολα στον πολιτισμό στην Τρίπολη.

Απαραδεκτοι. Κάθε πέρσι και καλύτερα. Ποιος θα το περίμενε! Καλά, εσείς κυρία Αντιδήμαρχε κριτήριο δεν έχετε καθόλου; Δεν μπορείτε να εκτιμήσετε τι είναι σημαντικό και τι όχι; Τι συνιστά πολιτισμό και τι όχι; Έχετε καταλάβει ότι είστε στην Τρίπολη κι όχι στο χωρίο σας; Είναι έκθεση αυτή; Θέλατε και επίσημα εγκαίνια; Μέχρι το τέλος της θητείας σας θα έχετε μείνει εντελώς μόνη να παρακολουθείτε τα ανεκδιήγητα που κάνετε ένα χρόνο τώρα. Παραιτηθείτε, αφού δεν σας διώχνει ο άλλος ο λόγιος κουλτουριάρης, ο Δήμαρχος, που δεν έχει μυρωδιά από πολιτισμό και τέχνες και σας έχει εκεί για τη λούφα του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.