Το eclass του ΔΙΕΚ Μεγαλόπολης

Το eclass του ΔΙΕΚ Μεγαλόπολης

Νοέμβριος 12, 2020 - 16:50
0 σχόλια

Η πλατφόρμα Το eclass του ΙΕΚ Μεγαλόπολης αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης eclass ΔΙΕΚ Μεγαλόπολης
 
Αγαπητές/οι, καταρτιζόμενες/οι,
Λόγω των έκτακτων συνθηκών, ακολουθώντας τα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του Κορονοϊού, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της νέας μας ηλεκτρονικής πλατφόρμας open eclass για την υποστήριξη των μαθημάτων διαδικτυακά, μέχρι όλα να επανέλθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.
Η πλατφόρμα βρίσκεται στη διεύθυνση:
 
Η διαδικασία εγγραφής είναι η ακόλουθη:
1. Αρχικά θα σας έρθει ένα email από το ΙΕΚ όπου θα σας δίνονται το όνομα χρήστη (username) και ο κωδικός πρόσβασης (password). Το όνομα χρήστη (username) δεν μπορεί να αλλάξει. (Κωδικοί έχουν σταλεί σε όλους όσους δεν έχουν ανεπαρκή φοίτηση λόγο απουσιών).
2. Πηγαίνοντας στην πλατφόρμα του eclass θα συνδεθείτε με το username και το password που σας δόθηκαν στο μήνυμα.
3. Τώρα μπορείτε να κλικάρετε πάνω σε κάθε μάθημα ξεχωριστά και να βλέπετε το εκπαιδευτικό υλικό που θα ανεβάζουν οι διδάσκοντες.
Σε αυτήν θα μπορείτε να διαβάζετε ασύγχρονα (δηλαδή στο δικό σας χρόνο) την εκπαιδευτική ύλη που θα αναρτάται από τους εκπαιδευτές σας αλλά να προβαίνετε και σε εργασίες αξιολόγησης των γνώσεών σας. Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να αναρτήσετε οποιαδήποτε απορία έχετε και να συμμετέχετε σε διάλογο μαζί με τους συνκαταρτιζόμενούς σας αλλά και τους εκπαιδευτές σας.
 
Η κατάρτιση σας θεωρείτε ότι συνεχίζετε κανονικά απλά τα μαθήματα διδάσκονται εξ αποστάσεως. Η παρουσία σας στα μαθήματα θα αξιολογείτε με τη συμμετοχή σας στις ασκήσεις/εργασίες που θα σας αναθέτουν κάθε εβδομάδα οι εκπαιδευτές σας. Η μη συμμετοχή σε αυτές τις ασκήσεις/, μέχρι την ημέρα που θα σας προσδιορίζουν οι εκπαιδευτές σας, θα θεωρείτε απουσία.
Ευχόμαστε καλή αξιοποίηση, καλή δύναμη και αισιοδοξία στην περίοδο αυτή και με το καλό όλοι μαζί να ξεπεράσουμε σύντομα τις δυσκολίες αυτές που προέκυψαν!
Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.