ΔΣ Τρίπολης: Σε επόμενη διά ζώσης συνεδρίαση το θέμα της ΚΕΔΗΤ – Τι γίνεται με τα πιστοποιητικά εμβολιασμών των συμβούλων

ΔΣ Τρίπολης: Σε επόμενη διά ζώσης συνεδρίαση το θέμα της ΚΕΔΗΤ – Τι γίνεται με τα πιστοποιητικά εμβολιασμών των συμβούλων

Οκτώβριος 06, 2021 - 20:20
3 σχόλια

Συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης το βράδυ της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου. Ένα από τα τελευταία θέματα της ημερησίας διάταξης είχε να κάνει με την ΚΕΔΗΤ.

Συγκεκριμένα ο τίτλος του θέματος που η δημοτική αρχή έφερε προς συζήτηση ήταν «Περί έναρξης των διαδικασιών λύσης της κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Τρίπολης (Κ.Ε.ΔΗ.Τ.)»

Να υπενθυμίσουμε  ότι η  ΚΕ∆ΗΤ είναι μια επιχείρηση κοινωφελούς χαρακτήρα, µέσω της οποίας υλοποιείται το  πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Επίσης λειτουργεί τον παιδικό σταθµό Θάνα, τον παιδικό βρεφονηπιακό σταθµό «Σχίζα», τον παιδικό βρεφονηπιακό σταθµό «Καραµελόσπιτο», το Κ∆ΑΠ Θάνα και το Κ∆ΑΠ Μαντινείας καθώς επίσης και διαχειρίζεται το Σπήλαιο Κάψια, εξυπηρετώντας εκατοντάδες πολίτες και δίνοντας εργασία σε συμπολίτες μας.

Η επιχείρηση αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια μεγάλες δυσκολίες, οι οποίες την ταλανίζουν καθιστώντας την μια επιχείρηση φάντασμα που δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει ούτε στα απαραίτητα που απορρέουν από την ίδια της την υπόσταση και το έργο που πρέπει να επιτελέσει, κάνοντας την μη λειτουργική.

Ο κ. Σμυρνιώτης ζήτησε, με επιστολή του να αποσυρθεί το θέμα και να επανέλθει λόγω της σπουδαιότητάς του σε επόμενη διά ζώσης, ή μεικτή συνεδρίαση.

Ο κ. Τσιαμούλος είπε ότι θα ήταν καλύτερο μιας και θα επανέλθουν στις διά ζώσης συνεδριάσεις, να συζητηθεί την επόμενη φορά το θέμα, ζητώντας να μάθει γιατί και σήμερα δεν έγινε διά ζώσης συνεδρίαση.

Απαντώντας η πρόεδρος κυρία Γεωργία Παναγοπούλου ανέφερε ότι ήδη έχει ζητήσει  να τις δοθούν οι βεβαιώσεις εμβολιασμού των συμβούλων, σημειώνοντας ότι έχει περίπου 30 συμβούλων και της λείπουν 11.

Ο κ. Τζιούμης είπε ότι δεν έχει η πρόεδρος τα απαραίτητα έγγραφα, για να συγκαλέσει συνεδρίαση διά ζώσης, καλώντας τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους να τα στείλουν. Αν υπάρχουν σύμβουλοι που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να γίνει μεικτή συνεδρίαση, έτσι απαιτείται ένα μεγαλύτερο κόστος για τα ηχητικά, είπε.

 


3 Σχόλια

Γιατί να πληρώσουν οι δημότες επιπλέον χρήματα για τις συνεδριάσεις αν υπάρχουν ανεμβολίαστοι δημοτικοί σύμβουλοι; Να παραίτηθουν και να πάνε σπίτια τους.

Για να δούμε ποιοι η ποιες ειναι οι ανεμβολιαστοι στο Δημοτικο Συμβούλιο Τρίπολης.

22.33 Επειδή δεν έχουν στείλει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι είναι και ανεμβολίαστοι ρε όρνιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.