Δήμος Τρίπολης: Μία στολισμένη κολώνα με λαμπιόνια έφερε... τις γιορτές στο χωριό Τζίβα (pics)

Δήμος Τρίπολης: Μία στολισμένη κολώνα με λαμπιόνια έφερε... τις γιορτές στο χωριό Τζίβα (pics)

Δεκέμβριος 30, 2021 - 11:00
10 σχόλια

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και πέρασαν, η Πρωτοχρονιά πλησιάζει, οι γιορτές τελειώνουν, αλλά σε κάποια χωριά του Δήμου Τρίπολης δεν στολίστηκε ούτε ένα ελατάκι.

Οι φωτογραφίες είναι από το χωριό Τζίβα, λίγο έξω από την Τρίπολη, και μας τις έστειλε αναγνώστης.

Όπως μας αναφέρει στο μήνυμά του, το μόνο στολίδι του χωριού είναι τα λαμπιόνια που κοσμούν μια κολώνα ηλεκτροφωτισμού της ΔΕΗ.

Και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, δεν υπάρχει δημόσιος στολισμός ούτε για δείγμα.

«Οι παραπάνω εικόνες είναι από το χωριό Τζίβα,όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι το μόνο στολισμένο είναι μια κολώνα της ΔΕΗ....και όλα αυτά εν έτει 2021....!», γράφει ο αναγνώστης στο μήνυμά του.

Από τους δημοτικούς άρχοντες συχνά ακούμε ότι τα χωριά της Τρίπολης έχουν τόση σημασία όση έχει η πόλη του δήμου μας. Ότι πρέπει να αναπτυχθούν, γι' αυτό δημιουργούνται υποδομές, όπως η διάνοιξη και επισκευή των αγροτικών δρόμων. Όμως, τέτοιες μέρες, και μέσα σε αυτή την τόσο δύσκολη για όλους τους πολίτες εποχή, χάθηκε ένα ελατάκι να στολιστεί κάπου για να θυμίζει ότι έχουμε Χριστούγεννα;

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Μάλλον δεν έφτασαν τα 300.000 ευρώ που θα σπαταλήσει ο κ Τζιούμης για να μπουν λαμπιόνια και στα χωριά του δήμου.Υπάρχουν πάντως και χειρότερα χωριά που δεν μπήκε ούτε μια γιρλάντα φωτισμού, άρα το χωριό Τζίβα είναι προνομιούχο .

Υπάρχουν και ποιό μεγάλα χωριά του δήμου που δεν έχει κάνει τίποτα ο δήμαρχος.

ποιά είναι η θέση του Κ Νικολόπουλου ως πρόεδρος του σωματείου των προέδρων .Εκτός από το να προσπαθεί να πείσει τοπικούς προέδρους να είναι στο ψηφοδέλτιο του Τζιούμη κάνει κάτι άλλο; έχει εκλεγεί για να το΄παίζει αρεστός του δημάρχου η να αγωνίζεται για τα αυτονόητα .

Ο Νικολόπουλος μαζί με τον Χασάπη είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από τον δήμαρχο και τους παρα-τρεχάμενους.

Συν Αθηνά και χείρα κίνει, έλεγε ένα αρχαίο ρητό. Κουνηθήτε και σεις λιγάκι βρε παιδιά, όλα από το Δήμο τα περιμένετε.

Ε την κολώνα της ΔΕΗ τη στολίζει ο Δήμος για να κλέβουν οι γύφτοι ρεύμα για να "βλέπουν" τι θα ψηφίσουν!!!

Να έμενε και κανένας Έλληνας σ αυτό το χωριό..καλά θα ήταν .. μόνο Ρομά έχει και αυτοί δε συγκινούνται με τις γιορτές.

12:31 καλώστηνε τη πέρδικα που "τα γυαλίζει" λεβέντικα! Μα σε όλα "τι να σου κάνει ο δήμος" ??? Η επίσημη θέση του Μυρωδιαααααααα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.