Δήμος Τρίπολης: «Επαγγελματική» διάρρηξη αποθήκης και κλοπή 1 τόνου καρυδιών (pics)

Δήμος Τρίπολης: «Επαγγελματική» διάρρηξη αποθήκης και κλοπή 1 τόνου καρυδιών (pics)

Οκτώβριος 26, 2021 - 09:59
8 σχόλια

Για τους παραγωγούς της Αρκαδίας γενικότερα και του Δήμου Τρίπολης ειδικότερα, οι διαρρήξεις και οι κλοπές σε αποθήκες είναι μια καθημερινή πραγματικότητα, δυστυχώς. Όπως πραγματικότητα είναι και η αδυναμία, τελικά, των Αρχών να ελέγξουν τα πράγματα και να τιμωρούνται οι υπεύθυνοι.

Ο κ. Πάνος Κολοκοτρώνης, γεωπόνος το επάγγελμα, από τους νέους ανθρώπους που επενδύουν στον τόπο τους και αγαπούν το επάγγελμά τους, δραστηριοποιείται με μια μεγάλη επένδυση πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ στον Δήμο Τρίπολης. Και το Σάββατο ήρθε αντιμέτωπος με τον τσιλιαδόρο μιας ομάδας επτά ατόμων οι οποίοι με «επαγγελματικό» τρόπο διέρρηξαν τις αποθήκες του και έκλεψαν έναν τόνο καρύδια.

Όπως είπε ο ίδιος στο Arcadia Portal, μετά τις 23:00 το Σάββατο ειδοποιήθηκε ότι υπάρχει παραβίαση στις αποθήκες του, αφού υπήρχε συναγερμός. Οι διαρρήκτες φρόντισαν να κόψουν τη σύνδεση του ρεύματος, ενώ εισήλθαν στον χώρο κόβοντας το σύρμα σε σημείο όπου δεν υπήρχε κάμερα, γεγονός που σημαίνει ότι προηγουμένως είχε γίνει αυτοψία. Ο ίδιος αμέσως πήγε στις εγκαταστάσεις, όπου ήρθε αντιμέτωπος με τον τσιλιαδόρο, τον οποίον και καταδίωξε ώσπου να ξεγλιστρήσει ο πρώτος και να εξαφανιστεί.

Ο κ. Κολοκοτρώνης έχει θέσει στη διάθεση της Ασφάλειας και βίντεο από τις εγκαταστάσεις όπου έγινε η διάρρηξη, στο οποίο διακρίνονται επτά άτομα.

Ο απολογισμός: 7.000 - 8.000 ευρώ ζημιά, και ένας τόνος καρύδια, παραδοσιακό προϊόν της περιοχής και καλλιεργημένα με κόπο, άφαντα.

Ο κ. Κολοκοτρώνης επισημαίνει ότι πρέπει να εντοπιστεί και ο κλεπταποδόχος, διότι αυτά τα καρύδια θα πωληθούν παράνομα και κάποιος θα καρπωθεί το εισόδημα.

Η στήριξη της αγροτικής παραγωγής και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα αποτελεί μέρος των εξαγγελιών όλων των πολιτικών αρχηγών κάθε κόμματος, αλλά και των αρχόντων του τόπου. Στην πράξη, όμως, κακοποιοί οι οποίοι λυμαίνονται περιουσίες συστηματικά, στις περισσότερες περιπτώσεις αν και συλλαμβάνονται, αφήνονται ελεύθεροι ώσπου να δικαστούν και συνεχίζουν το έργο τους.

Η στήριξη των ανθρώπων που μένουν στον τόπο τους και εργάζονται, προσφέροντας στην οικονομία, είναι υπόθεση και της Δικαιοσύνης.

 

Γαλανιάδη Εύα, φωτογραφίες Πάνος Κολοκοτρώνης

 


8 Σχόλια

Αυτοι που βγαινουν στον δρομο και καινε και κλαινε εναν "αδικοχαμενο",μολις συλληφθουν θα μαζευτουν να φωναζουν καποιοι Ελα μωρε τι κανανε τα παιδια κλεψανε λιγα καρυδια.....

Οι γύφτοι αλωνίζουν και το Κράτος πουθενά. Δεν πάει άλλο έχουμε αγανακτήσει οι Κυβερνόντες και αυτοί όπως και οι προηγούμενοι χαιδεύουν τους γύφτους για τις ψήφους. Δεν θα ενσωματοθούν ποτέ αυτοί ρε στην κοινωνία πρέπει να τους απομονώσετε. Μετά απορούν που η χρηση αυγή είχε τέτοια ποσοστά.

Από την στιγμή πού έχουν διαλυθεί τά πάντα καί δεν υπάρχει Δικαιοσύνη αυτά νά περιμένουμε.

Ας παει ο κάθε Παύλος τώρα, ξεκάθαρος υπερασπιστής της άτιμης φάρας, να συνδράμει οιοκονομικά τη χασουρα του ανθρώπου. Καμία ανοχή πλέον σε κανέναν.

Τι θα γίνει με την ασυδοσία των γυφτων?? Η θα παρουμε τον νόμο στα χέρια μας και δε θα μείνει ούτε ένας..

ρε παιδιά μεταξύ μας, από τις εικόνες που βλέπουμε για ποια επένδυση μιλάμε, μια αποθήκη μέσα σε χωράφι είναι που την κλείδωναν με λουκέτο της πλάκας. Δε λέω το βιός του ανθρώπου ήταν που το έκλεψαν αλλά λίγη σοβαρότητα δεν είναι κακή. Κλοπή παραγωγής καρυδιών από αγροτική αποθήκη είναι το ορθόν. Γαιτί η μεγαλομανία έχει όρια ρε φίλε.

12:22 εσυ τώρα τι παριστάνεις, το καμπόσο? Ο ανθρωπος μεχρι και κάμερες έβαλε, το λουκετο πρόσεξες εσυ ο κλειδαράς?? Τι επρεπε να ειχε άλλο βάλει ναρκοπέδιο ? Πηγαινε στο δικαστήριο να υπερασπιστείς τη φάρα την άτιμη και μην προκαλείς με τις χαζομάρες σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.