Δημητσάνα: Το νέο λογότυπο της δημοτικής παράταξης θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Μέγας

Δημητσάνα: Το νέο λογότυπο της δημοτικής παράταξης θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Μέγας

Ιούνιος 07, 2023 - 18:57
5 σχόλια

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Παναγιώτης Μέγας, θα παρουσιάσει το νέο λογότυπο της δημοτικής παράταξης, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση για ζητήματα τα οποία απασχολούν την περιοχή της Γορτυνίας. Τόπος συνάντησης το Διασυνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο της Δημητσάνας στις 11.00 το πρωί.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, θα αναπτυχθούν οι θέσεις της δημοτικής παράταξης, στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων, στις 11.00 το πρωί.


5 Σχόλια

Θα βγει και σε αυτοκόλλητο το logo; By the way, συμφωνώ απόλυτα με τον 20:27. Τι θα πει θα παρουσιάσει "το νέο λογότυπο"; Ένα είναι το λογότυπό του. Δεν υπήρχε παλιό πριν για να παρουσιάσει τώρα το νέο. Απλά πράγματα guys. Ή τό' χεις ή δεν τό' χεις. Εν προκειμένω...δεν το' χεις. Sorry αλλά έτσι είναι

Οι Γορτύνιοι αποφασίσαμε το 2019, να βάλουμε τέλος στην παράταξη του κ. Γιαννόπουλου. Δοκιμάζουμε και αλλάζουμε, μέχρι να έρθει κάτι δημιουργικό για τον τόπο. Ο κ. Μέγας για 9 χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, αντίστοιχα δοκιμάστηκε και κρίθηκε. Τα ίδια στελέχη, με άλλο όνομα παράταξης ή άλλο λογότυπο, τι φρέσκο θα προσφέρουν?.

22:14 με την ίδια λογική τότε δεν πρέπει να ξαναβγάλετε τον Κούλη, αφού και αυτός δοκιμάστηκε και είναι παλιό στέλεχος. Ώρα για νέα στελέχη. Τί όχι;

Πολύ σωστά . Αν και δεν έχει κάνει με το αν ο κ. Κούλης είναι παλιό στέλεχος . Η κρίση μας θεωρώ ότι πρέπει να εστιαστεί στο τι υλοποίησε σε σχέση με το προγραμμα του 2019. Αυτό θα δείξει τη συνέπεια του ή όχι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.