Δημητσάνα - Λεωνίδιο 3-0 (vid)

Δημητσάνα - Λεωνίδιο 3-0 (vid)

Δεκέμβριος 17, 2023 - 19:18
12 σχόλια

Η Δημητσάνα παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας επικρατώντας στο γήπεδο της Επισκοπής με 3-0 του Λεωνιδίου.

Η Γορτυνιακή ομάδα με καταπληκτικό παιχνίδι δημιουργίας και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας έκανε θραύση στο ανοιχτό γήπεδο και στους κενούς χώρους την ίδια στιγμή που πήρε βαθμό άριστα και στα αμυντικά της καθήκοντα.

Γιώργος Καδάς και Γιάννης Σεφερλής οι κορυφαίοι του γηπέδου με την Δημητσάνα με την νίκη της αυτή να παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ερμή Μελιγούς και σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Παναρκαδικό.

Ο Πετρόπουλος στο 25’ άνοιξε το σκορ για την Δημητσάνα με τον Σεφερλή στο 85’ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του και τον Παναγιωτόπουλο στο 94’ να βάζει το θαυμαστικό στην μεγάλη νίκη.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση της Δημητσάνας με το Λεωνίδιο.

Δημητσάνα: Τσιώσης, Σεφερλής (Παναγιωτόπουλος), Μπούτας, Μανδρώνης, Λάγκας, Κυριακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αντωνίου, Χασάϊ (Πετρόπουλος - Μαχαιρίδης), Καδάς, Τζάνος.

Λεωνίδιο: Γιαννούσης Κ., Λάτσης Γ., Μπαλαρίνης (Ρεντούλης), Μπακάλης (Μάκρας), Γιαννούσης Σ., Βρεττάκης, Κρεβατάς (Κωνσταντάς), Οπόκου, Μαρτίνεθ, Λάτσης Γρ., Γούσγουλας (Γεωργίτσης).

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Δημητσάνα - Λεωνίδιο 3-0


12 Σχόλια

Πολύ ωραία ποδόσφαιρο τρομερή Δημητσάνα. Ο Γιαννούσης δυστυχώς το παιδί χαραμιζετε είναι για άλλη κατηγορία.

Να ζήσουμε να την θυμόμαστε, την φετινή ομάδα του Λεωνιδίου. Του χρόνου πλέον παλικάρια, της ομάδας, και της διοίκησης. Με αυτοσυγκέντρωση, και λιγότερη έπαρση.

Mε μισή τελική θες να πάρεις αγώνα; Με μισή τελική θες πρωτάθλημα και τελικό κυπέλλου; Η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο και θα συνεχιστεί. Γεμίσαμε μισθοφόρους χωρίς να έχουν ιδέα που παίζουν και να νομίζουν πως είναι χρήσιμοι Στην ομάδα. Λεωνιδιο δεν σου αρμόζει τέτοια κατάντια

αυτός που μας έλεγε για τα 35 παιχνίδια του Λεωνιδίου που έχει κρυφτεί; Πρώτη φορά βλέπω κάποιον να παίζει με τα γκολ σαν παιδάκι αντί να φτιάξει την ομάδα. Εκεί στο λεωνιδιο τι πάθατε; Έσκασε το μπαλόνι;

Χανεις από τον Παναρκαδικό στην έδρα σου χωρίς ευκαιρία σήμερα το ίδιο με την πολύ καλύτερη Δημητσάνα και ποιος φταίει για τις διαδοχικές χάλια εμφανίσεις;; Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος για αυτή την κατηφόρα; Και επετε και συνέχεια

Είναι πολύ εύκολο να γκρεμίζεις... Το δύσκολο είναι να χτίζεις... Η κάθε ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της δίπλα της στα δύσκολα. Όλοι μαζί, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, να βοηθήσουν την ομάδα, γιατί η φανέλα του Λεωνιδίου είναι βαριά! Ουδείς αλάνθαστος... Αρκεί να διορθώνεσαι...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.