Δημητσάνα - Ηρακλής 1-0 (vid)

Δημητσάνα - Ηρακλής 1-0 (vid)

Φεβρουάριος 10, 2024 - 18:23
4 σχόλια

Η Δημητσάνα νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας στο γήπεδο της Επισκοπής στη Τεγέα το απόγευμα του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου.

Το γκολ του Γιάννη Μαχαιρίδη στο 83ο λεπτό στάθηκε αρκετό για να χαρίσει το τρίποντο στους Γορτύνιους σε ένα παιχνίδι με ευκαιρίες τόσο για την Δημητσάνα όσο και από πλευράς Ηρακλής που έψαξε και κυνήγησε ως το τέλος το θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε στο βίντεο το γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση της Δημητσάνας με τον Ηρακλή Βερβένων.

Δημητσάνα: Τσιώσης, Σεφερλής (Παπαδάτος), Μαχαιρίδης, Μανδρώνης, Λάγκας, Κυριακόπουλος, Πετρόπουλος, Αντωνίου, Χασάi, Ζιάζιαρης (Παναγιωτόπουλος), Τζάνος (Κολοκούσης).

Ηρακλής: Κυρίου, Σχίζας, Τσεμπελής (Καρκουλής), Χιώτης (Λύγδας), Μπάρλας ( Πάπαλος), Ζώης, Κακλαμάνος, Μέλλος, Λεονάρντο (Ηλιόπουλος), Μπαiρακτάρι, Αβίντογλου.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Δημητσάνα - Ηρακλής 1-0


4 Σχόλια

Για άλλη μια Κυριακή ο λαισμαν ήταν αυτός που έκρινε ένα αποτέλεσμα . ντροπή και αίσχος για δεύτερο ματς κρίνει το αποτέλεσμα όπως θέλει αυτός και όχι η ομάδα που το δικαιούται.ντροπή και αίσχος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.