Δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την επίσκεψή του στο Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την επίσκεψή του στο Μουζάκι Καρδίτσας

Σεπτέμβριος 22, 2020 - 18:45
5 σχόλια

Πριν από την αναχώρησή του από το Μουζάκι Καρδίτσας και μετά την επίσκεψή του στις πληγείσες περιοχές, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εξαγγείλαμε άμεσα μέτρα και παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις. Θέλω να γνωρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι επαγγελματίες, οι αγρότες, ότι η κυβέρνηση  με ταχύτητα και αποφασιστικότητα θα σταθεί δίπλα τους. Και θα κάνει ότι χρειάζεται για να μπορέσουν οι άνθρωποι αυτοί να ξαναπατήσουν στα πόδια τους, οι αγρότες να αποζημιωθούν και οι επαγγελματίες, κυρίως, οι επαγγελματίες στο κέντρο της Καρδίτσας να έχουν την οικονομική στήριξη ώστε να ξαναβάλουν μπροστά τις δουλειές τους».

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

"Δεν ολιγώρησε ο Μητσοτάκης, πήγε στην Καρδίτσα τη δεύτερη εργάσιμη". Και όταν άρχισαν να τον γιουχάρουν έκανε αυτοψία με το ελικόπτερο. Απαγορεύεται ο συνωστισμός στις πλατείες, επιτρέπεται στα σχολεία, στο μετρό, στα λεωφορεία. Για τη συζήτηση στη Βουλή των μνημονίων συνεργασίας Ελλάδας - Β. Μακεδονίας η ΝΔ θα δανειστεί εισηγητή από τον Σύριζα. Και μετά απορώ που εξαφανίστηκαν τα κομματόσκυλα της ΝΔ στο σάιτ, ακόμα κι ο Λαλάκης.

Τον τελευταίο καιρό, πριν τον Ιανό και την εκτίναξη της πανδημίας, σκεφτόμουν ότι θα μας πάει σε πρόωρες εκλογές. Με τη δικαιολογία του τουρκικού κινδύνου πιθανότερα. Μέσα σε μια βδομάδα-δέκα μέρες το κλίμα άλλαξε άρδην και, αν δεν τον ρίξει ο Αντωνάκης που το μάτι του θα γυαλίζει στον αιώνα τον άπαντα και λοιποί μακεδονομάχοι, μάλλον θα τελειώσει την τετραετία αρπάζοντας όσα προλάβει εν τω μεταξύ (αν και τώρα διαβάζω ότι θα κάνει διάγγελμα το απόγευμα, άβυσσος η ψυχή...). Κρίμα. Ακόμα μια φορά το ιστορικό κόμμα της δεξιάς, ό,τι έχει απομείνει δηλαδή από αυτό, έκανε λάθος επιλογή.

13.20@ Αν νομίζεις ότι η ΝΔ με 42% είναι ''ότι έχει απομείνει'' , πήγαινε να μάθεις μαθηματικά για να κάνεις τους βλακώδεις υπολογισμούς σου στόκε.!

Δεν σας λείπουν τα πρόβατα, τώρα αν είναι 42 ή 22 τοις εκατό θα το δούμε, στελέχη σας λείπουν. Αυτό το πράμα είναι εκφυλισμός, μάθε την ιστορία του.

Οι επικοινωνιολόγοι της ΝΔ, μετά τις επανειλημμένες πατάτες, σχεδιάζουν τη νέα στρατηγική. Αυτό εξηγεί τη σχετική σιωπή των κομματόσκυλων τις τελευταίες μέρες. Κάνουν δηλώσεις (ο Πέτσας κάτι λέει κάθε τόσο), στο σάιτ εξαφανίστηκαν ο Λαλάκης και η συμμορία των πέντε, πού και πού κάποιος ανώνυμος 16:27 πετάει την κοτσάνα του για συντήρηση και όλα τελειώνουν εδώ. Έχω περιέργεια να δω ποια θα είναι η νέα προπαγανδιστική καμπάνια του κόμματος. Τι θα επινοήσουν για να συνεχίσουν να μας κάνουν το μυαλό κουρκούτι. Δεν είναι ντάλα μεσημέρι, βαθιά μεσάνυχτα είναι, σας έχουν πει ποτέ ψέματα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.