Διευκρινιστική ανακοίνωση για Τσιώρο και ενωτικό μήνυμα από τον ΠΑΟΚ Τρίπολης

Διευκρινιστική ανακοίνωση για Τσιώρο και ενωτικό μήνυμα από τον ΠΑΟΚ Τρίπολης

Φεβρουάριος 26, 2019 - 14:42
9 σχόλια

Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης με διευκρινιστική ανακοίνωση μέσω facebook παίρνει ξεκάθαρη θέση για το θέμα με τον Φίλιππο Τσιώρο στέλνοντας παράλληλα ενωτικό μήνυμα συσπείρωσης ενόψει της συνέχειας με στόχο την άνοδο στην Α' Αρκαδίας.

Μέσα από συζήτηση ανάμεσα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, τον προπονητή Βαλάντη Γκαργκάσουλα και τον αρχηγό και προπονητή τερματοφυλάκων Φίλιππο Τσιώρο, δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις για τις παρεξηγήσεις οι οποίες δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.
Αυτό το οποίο αποφασίστηκε είναι να συνεχίσουν όλοι μαζί την προσπάθεια, με αποκλειστικό γνώμονα το καλό της ομάδας και μοναδικό στόχο την άνοδο του ΠΑΟΚ Τρίπολης στην Α’ ΕΠΣΑ.
Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίχτες συνεχίζουν ενωμένοι και προσηλωμένοι στο όμορφο ταξίδι που ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα δημιουργίας του συλλόγου, οι δύο πρωτεργάτες, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Μπακέας (Kostas Mpakeas) και ο Προπονητής Βαλάντης Γκαργκάσουλας (βαλαντης γκαργκασουλας).

 

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Μπραβο,πολυ σοφη και σωστη κινηση.Ο διαλογος λυνει τα παντα αρκη να υπαρχει θεληση.Εδω τα βρηκε η Ελλαδα με την Τουρκια..Ο πολεμος{γενικα} σου δινει αρρωστιες και αναποδιες στη ζωη

Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΙΤΑΝΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ .ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΣΩΝ ΜΗΝΩΝ.Πολλοι χαρηκαν στην αρχη οταν ακουσαν το νεο,ας μεινουν ομως με την πικρα.

@paoktzis Συμφωνώ. Η λογική πρέπει να ΠΡΙΤΑΝΕΥΕΙ όπως λέμε ΠΡΙΤΑΝΙΣ. Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Γι' αυτό είσαι παοκτζής όπως όλα τα υπόλοιπα ΟΡΚ

Εντάξει πόνεσαν τα μάτια μας από την ορθογραφία ορισμένων...εσύ φίλε ποιά ομάδα υποστηρίζεις και δεν θεωρείς τον εαυτό σου "Ορκ"; ( δεν γράφεται με κεφαλαία η λέξη...ας είναι ξένη...καλησπέρα σας!!

Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Τιπολης ΕΙΝΑΙ< ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ>.ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Η ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΟΥΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΕΥΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ.

Την γνωμη του κυριου Τσιωρου την γνωριζετε;την απαντηση του στην ανακοινωση της ομαδας στο facebook την διαβασατε!και ολα αυτα μετα την απιστευτη αναγγελια συνεργασιας με ομαδα της ιδιας κατηγοριας την ωρα που το πρωταθλημα ειναι σε εξελιξη!!!!!!!!

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!!!!! ΤΙΠΟΤΑ-ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ. Α' ΤΟΠΙΚΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ! ! !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.