Διεθνής ο Ζωγραφάκης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη

Διεθνής ο Ζωγραφάκης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη

Αύγουστος 02, 2021 - 16:00
0 σχόλια

Οι αθλητές του ομίλου μας ξεκίνησαν δυναμικά και συνεχίσουν ακόμα πιο δυνατά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα. Ο λόγος για μια κόμη διπλή ΔΙΕΘΝΗ επιτυχία για τον αθλητή του ομίλου μας Ζωγραφάκη Δαβίδ. Στο ΔΙΕΘΝΕΣ τουρνουά που έγινε στην Θεσσαλονίκη ο Δαβίδ κατέκτησε την 1ηθέση στα διπλά μικτά και την 3η θέση στα μονά των ανδρών 35+.

Με αρκετή υπομονή και επιμονή ξεκινώντας δυνατά στο τουρνουά του μονού ο Δαβίδ πέρασε τον πρώτο γύρο με bye. Στον δεύτερο γύρο επικράτησε του Λιαδή Νίκου με 2-0 σετ (60-61) αλλά στα ημιτελικά λύγισε από τον Άγγλο Simon Roberts με 2-0 σετ (60-60) κατακτώντας την 3η θέση του ταμπλό στους άνδρες 35+. Για την ιστορία ο Roberts κατέκτησε την 1η θέση επικρατώντας του Κοτούλα με 2-0 σετ.

Στα μικτά διπλά ο Ζωγραφάκης με συμπαίχτρια την Αικατερίνη Μαυρόχη κατέκτησαν την 1η θέση περνώντας τον πρώτο γύρο με  bye  και στον δε δεύτερο του ζευγαριού Κοπανίτσα – Μιχάλακα με 2-0 σετ (60-61). Στα ημιτελικά αντίπαλοί τους βρέθηκαν οι Παπαθανασίου – Αθανασιάδης, των οποίων επικράτησαν με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (62-61). Στον μεγάλο τελικό ο αθλητής μας Δαβίδ Ζωγραφάκης με την Μαυρόχη Αικατερίνη κέρδισαν τους Τσιάρα- Καραμητρούση με 2-0 σετ (61- 63) κερδίζοντας την πρώτη θέση του ταμπλό.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου μας θα ήθελε δημόσια να συγχαρεί τους νικητές Ζωγραφάκη και Μαυρόχη και να τους ευχηθεί καλή αγωνιστική συνέχεια, που ελπίζουμε να είναι ανάλογη της προαναφερθείσας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.